Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Αγριογούρουνο σκόρπισε πανικό σε νεκροταφείο στη Λαμία


Λαμία: Αγριογούρουνο σκόρπισε πανικό σε νεκροταφείο - Το πυροβόλησαν και το σκότωσαν μετά από κυνήγι! Απίστευτο περιστατικό στο νεκροταφείο της Ξηριώτισσας στη Λαμία. Όλα έγιναν λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα της Κυριακής (07-12-2014) μπροστά στα έκπληκτα μάτια, όσων βρέθηκαν εκείνη την ώρα στο νεκροταφείο. Μάλιστα κινδύνεψε μια ηλικιωμένη γυναίκα, που εκεινη την ώρα άναβε ένα καντήλι, αφού το κυνηγημένο αγριογούρουνο πέρασε ακριβώς δίπλα της με μεγάλη ταχύτητα και η γυναίκα έπαθε σοκ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το αγριογούρουνο μπήκε στο χώρο του νεκροταφείου, όπου περιφερόταν πανικοβλημένο ανάμεσα στους τάφους, ενώ όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες, το ακολουθούσε και ένα κυνηγόσκυλο. Ύστερα από λίγα λεπτά ακούστηκαν πυροβολισμοί. Οι κυνηγοί που το είχαν πάρει στο κατόπι το πυροβόλησαν και το σκότωσαν.

Στο κεντρικό νεκροταφείο της Λαμίας υπήρξε μεγάλη αναστάτωση, αφού εκείνη την ώρα υπήρχε αρκετός κόσμος και μέσα στους διαδρόμους, αλλά και στο κυλικείο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε και διαπληκτισμός μεταξύ των παρευρισκομένων, αφού κάποιοι έλεγαν ότι κακώς το κυνήγησαν μέχρι εκεί για να το σκοτώσουν, απαγορεύεται μέσα σε κατοικημένη περιοχή.

 Άλλοι έλεγαν ότι καλά έπραξαν αφού πλέον εκεί που έφτασε η κατάσταση το ζώο ήταν αγριεμένο και επικίνδυνο. Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η αστυνομία.

Πηγή: lamiareport.gr