Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Ρωμαίος ο Μανωλάς-Σε τι ποσό έκλεισε η μεταγραφή

Ρωμαίος ο Μανωλάς-Σε τι ποσό έκλεισε η μεταγραφή

Tο μεταγραφικό σίριαλ του Κώστα Μανωλά φανεται πως τελειώνει οριστικά απόψε. Ο διεθνής στόπερ θα είναι όπως όλα δείχνουν και τυπικά σε λίγες ώρες παίκτης της Ρόμα στο πλάι του Βασίλη Τοροσίδη, αφού οι τζιαλορόσι τα βρήκαν με τον Ολυμπιακό και ο ίδιος συμφώνησε σε όλα με τους Ρωμαίους για τους  όρους του συμβολαίου του.

Η συμφωνία θα φέρει στα ταμεία του Ολυμπιακού 15 εκατομμύρια ευρώ και είναι η μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο Μανωλάς θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα και αποτελεί επιλογή του τεχνικού της Ρόμα Ρούντι Γκαρσία.

Οι δύο πλευρές μετά από πολύωρες κουβέντες συμφώνησαν και πληροφορίες από την Ρώμη κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία και ότι μέχρι το βράδυ θα έχουν πέσει και οι σχετικές υπογραφές.

Η Ρόμα να υπενθυμίσουμε ότι αρχικά είχε προσφέρει 14 εκατ., ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει 17 και τελικά η χρυσή τομή βρέθηκε και ακόμη ένας σημαντικός παίκτης της Εθνικής ομάδας καταφέρνει να πάρει μία σπουδαία μεταγραφή.

Ο Ολυμπιακός εκτοξεύει τη τιμή των παικτών του και κλείνει ένα ακόμα εξαιρετικό deal μετά από αυτό με την Μπενφίκα για τον Σάμαρη, με τις δύο μεταγραφές να τους αποφέρουν 25 εκατ. ευρώ στο ταμείο.

filathlos.gr