Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Έτσι απλά (και πάλι)... ΔΑΠ

Print 
Νίκη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δείχνουν τα πρώτα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των φοιτητικών και σπουδαστικών εκλογών. Όσο για τη συμμετοχή κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, παρά τις προβλέψεις για μεγάλη αποχή.
Με αφορμή τα πρώτα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των φοιτητικών και σπουδαστικών εκλογών, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“Κόντρα στο λαϊκισμό και τη μιζέρια, οι δυνάμεις της ευθύνης και της λογικής πέτυχαν σήμερα μια μεγάλη νίκη.
Σε μια εποχή που πολλοί παρουσιάζουν τους νέους ως αδιάφορους και αποστασιοποιημένους από τα κοινά, περισσότεροι από 90.000 νέοι άνθρωποι συμμετείχαν στις εκλογές.
Σε μία εποχή που πολλοί προσπάθησαν να εξαπατήσουν τη γενιά μας με τις ανεύθυνες πολιτικές τους, οι φοιτητές στήριξαν την πρωτοβουλία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για ανασυγκρότηση του φοιτητικού κινήματος και μια νέα “ΕΦΕΕ”.
Είπαν ένα μεγάλο “ναι” στις απαραίτητες πρωτοβουλίες για μια σύγχρονη ευρωπαϊκή ανώτατη εκπαίδευση. Είπαν το μεγάλο “ναι” στην πολιτική των μεταρρυθμίσεων και των ριζοσπαστικών αλλαγών. Με πίστη στις ιδέες μας και με σταθερά βήματα μπροστά ανοίγουμε νέους δρόμους για μια καλύτερη Παιδεία για όλες και όλους τους νέους της Πατρίδας μας”.
Τα αποτελέσματα, σύμφωνα με τη ΔΑΠ
 
 

υυστερογραφα.γρ