Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Περιοδεία του Υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Πελοπίδα Καλλίρη σε Αρχαία Κορίνθο, Σολομό, Αγιάννη και Αθίκια



Εμφάνιση 183672_102863599793693_4135689_n.jpg 

Την Τετάρτη 7/5/2014 ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης  Κορινθίας κ. Πελοπίδας  Καλλίρης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» επισκέφτηκαν τις περιοχές της Αρχαίας Κορίνθου, του Σολομού, του Αγιάννη και των Αθικίων.
Στην Αρχαία Κόρινθο, ο κ. Καλλίρης τόνισε την αναγκαιότητα ανάδειξης της περιοχής ως τουριστικής και την προβολή της σπουδαιότητας του αρχαιολογικού χώρου.
Εμφάνιση φωτογραφία 2.JPG 
Κατά την επίσκεψή στο Σολομό, ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης συζήτησε με τους κατοίκους και παραγωγούς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τη διάθεση των αγροτικών προϊόντων τους.  Η λειτουργία του δημοπρατηρίου αγροτικών προϊόντων θα βοηθήσει στη καλύτερη προώθηση των προϊόντων των παραγωγών και στην επίτευξη  καλύτερων τιμών.
Η κατασκευή του δρόμου Αγιάννη - Αγγελοκάστρου  ήταν το θέμα που κυριάρχησε στη συζήτηση με τους κατοίκους του Αγιάννη. Ο κ.Καλλίρης δεσμεύτηκε προσωπικά ότι το έργο θα πραγματοποιηθεί προκειμένου να βελτιωθεί η οδική σύνδεση των δύο περιοχών.  Διαβεβαίωσε τους κατοίκους ότι η μεταφορά του νερού στη περιοχή ολοκληρώνεται, βελτιώνοντας μ’αυτό τον τρόπο την ποιότητα ζωής τους. Επιπλέον, συζητήθηκε η κατασκευή δεξαμενής όμβριων υδάτων και κτηνοτροφικού πάρκου στην περιοχή.
Εμφάνιση φωτογραφία 3.JPG 
Τέλος στα Αθίκια, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι έτυχαν ιδιαίτερα θερμής υποδοχής. Οι κάτοικοι έθεσαν σημαντικά θέματα που τους απασχολούν και στη διάρκεια της συζήτησης ο κ.Καλλίρης επεσήμανε ότι η περιοχή έχει ανάγκη από έργα υποδομής, τα οποία θα βοηθήσουν τόσο την καθημερινότητα των κατοίκων όσο και τους παραγωγούς αγροτικών προϊόντων και τους κτηνοτρόφους της περιοχής.
Είναι μοναδική ευκαιρία για την Κορινθία να δημιουργηθούν υποδομές που θα κρατήσουν τους νέους στα χωριά τους. Είναι η ώρα των έργων, όχι των λόγων