Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Μάλλον βρέθηκε. Με τσάρτερ μεταβαίνουν στην Αυστραλία οι συγγενείς των επιβατών του χαμένου αεροπλάνου

boeing12
Όπως μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, ένα κινεζικό αεροπλάνο εντόπισε “ύποπτα αντικείμενα”, στο σημείο στο οποίο διεξάγονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του χαμένου αεροπλάνου των Malaysia Airlines, στον Ινδικό Ωκεανό.
Αμερικανικό αεροπλάνο το οποίο πραγματοποίησε έρευνα στο σημείο, δεν βρήκε κάτι.
Το μεσημέρι, οι αρχές της Αυστραλίας ανακοίνωσαν ότι αεροπλάνο τους εντόπισε δυο νέα αντικείμενα στον Ινδικό Ωκεανό, και στην περιοχή πλέουν σκάφη για να ερευνήσουν.
Τα δυο αντικείμενα είναι κυκλικά και ορθογώνια, και γίνεται απόπειρα ανάσυρσης.
Το μεσημέρι, οι εξελίξεις προσέλαβαν δραματικό χαρακτήρα, καθώς οι αρχές της Μαλαισίας αποφάσισαν να συναντηθούν εκτάκτως με τους συγγενείς των επιβατών, μια σαφής ένδειξη ότι υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη με τα ευρήματα.
Οι συγγενείς των επιβατών μεταφέρονται στην Αυστραλία με πτήσεις τσάρτερ, στην ισχυρότερη ένδειξη ότι βρέθηκαν τα συντρίμμια του χαμένου αεροπλάνου των Malaysia Airlines.
“Με λύπη μας, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι πέρα από κάθε αμφιβολία, το αεροπλάνο έχει χαθεί οριστικά. Θεωρείται ότι έχει συντριβεί, χωρίς επιζώντες”, ανέφεραν οι αρχές της Μαλαισίας στους συγγενείς των επιβατών.

ysterografa.gr