Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Το CNN προβλέπει “Χίλαρι vs Κρίστι” το 2016

hillary
Σε δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το CNN, ο Κρις Κρίστι μοιάζει να είναι ο καταλληλότερος υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών, σε μία πιθανή μάχη με τη Χίλαρι Κλίντον, για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2016.
Η Χίλαρι δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει την υποψηφιότητά της, ωστόσο, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως τελικά θα διεκδικήσει το προεδρικό αξίωμα. Και όπως είναι φυσικό, οι Ρεπουμπλικανοί αναζητούν τον άνθρωπο που θα μπορέσει να την ανταγωνιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του CNN, ο Κρις Κρίστι είναι ο καταλληλότερος για το… χρίσμα, καθώς η Χίλαρι μοιάζει να έχει προβάδισμα απέναντι σε άλλους οκτώ πιθανούς υποψηφίους των Ρεπουμπλικανών.
Ο Κρίστι, όμως, φαίνεται πως είναι αρκετά δημοφιλής από τη θητεία του ως κυβερνήτης στο Νιου Τζέρσεϊ και στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση προηγείται με 48%, έναντι 46% της Χίλαρι Κλίντον.

υστερογραφα

Μια αγωνιστική στον ΠΑΟ, για ρίψη κροτίδων στον ημιτελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Μια αγωνιστική στον ΠΑΟ, με κόσμο στο «αιώνιο» ντέρμπιΜε μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ την ΚΑΕ Παναθηναϊκός,
α) για ρίψη αντικειμένων επικίνδυνων για την σωματική ακεραιότητα παικτών, διαιτητών, παραγόντων κλπ. (κροτίδων που παράγουν ήχο και φως) εντός του αγωνιστικού χώρου, ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και πρόστιμο 10.000,00€,
β) για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα που δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 500,00€ και
γ) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (χρήση καπνογόνων και κροτίδων) πρόστιμο 2.200,00€, κατά τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της 23-12-2013

Οι «πράσινοι», οι οποίοι θα πληρώσουν και συνολικό πρόστιμο 12.700 ευρώ, θα υποδεχθούν χωρίς κόσμο τον Απόλλωνα Πατρών στο ΟΑΚΑ τη 13η αγωνιστική (13 Ιανουαρίου).
Ωστόσο, θα έχουν κανονικά τους φιλάθλους τους στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής (πρώτο ματς του β' γύρου) με τον Ολυμπιακό, μία εβδομάδα αργότερα, όπου αναμένεται να κριθεί η πρωτιά της κανονικής περιόδου.



».

Βρέθηκε απόψε η 16χρονη αγνοούμενη Μαρία Ζαμπουλάκη στο Βραχάτι


Από το βράδυ των Χριστουγέννων αγνοούνταν η τύχη της 16χρονης Μαρίας Ζαμπουλάκη, η οποία εξαφανίστηκε από την περιοχή Ίσθμια Κορίνθου. Τελικά, χάρη στην ευαισθητοποίηση και άμεση ανταπόκριση συνανθρώπου μας ο οποίος την αναγνώρισε λόγω της δημοσιοποίησης της φωτογραφίας της στα Μ.Μ.Ε. καθώς και χάρη στην έγκαιρη κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, η Μαρία Ζαμπουλάκη, βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής,στην περιοχή του Βραχατίου είναι καλά στην υγεία της και η οικογένειά της ευχαριστεί για το ενδιαφέρον. 

Amber Alert για την 16χρονη Μαρία Ζουμπουλάκη! Εξαφανίστικε από τα Ίσθμια Κορίνθου.

Amber Alert για την 16χρονη Μαρία!
 Ανάστατη είναι οικογένεια της 16χρονης Μαρίας Ζουμπουλάκη η οποία εξαφανίστηκε ανήμερα τα Χριστούγεννα στις 22.30 το βράδυ από τα Ίσθμια Κορίνθου.
Η Μαρία, σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,70 μ. και βάρος 52 κιλά. Όταν εξαφανίστηκε φορούσε ροζ αθλητική φόρμα, μπεζ ζακέτα και μπορντώ αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Η τελευταία αγωνιστικής της χρονιας στην Α1 Κορινθίας

Η 14η (πρωτελευταία του Α' γύρου )  αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1΄ κατηγορίας Κορινθίας , που διεξάγεται αύριο στις 3 το απόγευμα, είναι η τελευταία αγωνιστικής για το 2013, μια χρονιάς που σε λίγα 24ωρα θα αποτελεί παρελθόν...
Η τελευταία για το 2013 αγωνιστική βρίοκει της πρωτοπόρες  ομάδες , Α.Ο. Λουτρακίου και Παννεμεατικό να αντιμετωπίζουν , εντός έδρας, Πανσολυγειακό και Πέλοπα Κιάτου, αντίστοιχα.
Το ντέρμπι της ημέρας και τελευταίο του χρόνου θα γίνει στο Χιλιομόδι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Πανκαμαριακό, ενέ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση του Ηρακλή Ξυλοκάστρου με τους Αγίους Θεοδώρους. Δοκιμασίες γιά Θύελλα Πετρίου και Αστέρα Δερεβενίου που αντιμετωπίζουν εκτός έδρας Ελλάδα Βέλου και Αναγέννηση Κιάτου, αντιστοιχα. Στο Σολομό ο ΑΟ Σπαθοβουνίου αντιμετωπίζει τον Κύψελο Κορινθου, ενώ τέλος ο Ολυμπιακός Λουτρακίου κερδίζει στα "χαρτιά" τον εκτός έδρας αγώνα του με τον Σαρωνικό Γαλατακίου , ο οποίος δεν μετέχει του πρωταθλήματος.
Α1 Κατηγορία

14η αγωνιστική
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ-ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ-ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ 
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 0 - 3 α. α.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ-ΚΥΨΕΛΟΣ 
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ-ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ 
 ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ

Δημοσκόπηση δεν αφήνει τίποτα όρθιο μέσα στη Βουλή - Γκρεμίζονται Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ - Μόνο τρία κόμματα στο κοινοβούλιο

Δημοσκόπηση δεν αφήνει τίποτα όρθιο μέσα στη Βουλή - Γκρεμίζονται Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ - Μόνο τρία κόμματα στο κοινοβούλιο
 Μία τέτοια δημοσκόπηση δεν έχει δει ουδέποτε το φως της δημοσιότητας και πραγματικά προκαλεί έκπληξη για το πολιτικό σκηνικό της χώρας!

Η δημοσκόπηση εκπονήθηκε από το Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και δείχνει πως το 36,4% των ερωτηθέντων δεν έχουν αποφασίσει ακόμα ποιό κόμμα θα ψηφίσουν.

Ωστόσο, η ανατροπή έρχεται μετά! Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται στην πρόθεση ψήφου (δηλαδή στο ερώτημα τι θα ψηφίζατε εάν είχαμε εθνικές εκλογές την επόμενη Κυριακή) με 14,5%, ποσοστό πραγματικά έκπληξη. Όπως έκπληξη αποτελεί και το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας που συγκεντρώνει ποσοστό 7,3% και είναι το τρίτο κόμμα στη Βουλή.


Το δεύτερο κόμμα στη Βουλή είναι η απάντηση "άλλο κόμμα" που συγκεντρώνει ποσοστό 10,5%, ενώ το ΚΚΕ μόλις και μπαίνει στη Βουλή με ποσοστό 3,5%. 

Οι εκπλήξεις όμως και οι ανατροπές από αυτή τη δημοσκόπηση δεν τελειώνουν εδώ. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, τα κόμματα ΠΑΣΟΚ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Χρυσή Αυγή και ΔΗΜΑΡ συγκεντρώνουν ποσοστό κάτω του 3% και έτσι δεν μπαίνουν καν στη Βουλή.

Ανατρεπτικά είναι και τα αποτελέσματα στην παράσταση νίκης (δηλαδή ποιό κόμμα πιστεύετε πως θα κέρδιζε εάν γίνονταν εκλογές). Μέχρι τώρα στην παράσταση νίκης προηγείτο η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά σε αυτή τη δημοσκόπηση τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Έτσι το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα προηγείται στην παράσταση νίκης με ποσοστό 37,4% και ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 34,7%.

Μοιράστηκαν 7 εκ. ευρώ τα κόμματα

vouliarthro
Το ποσό των 7 εκ. ευρώ, τρίτη δόση της κρατικής επιχορήγησης, δόθηκε στα κόμματα της Βουλής, εκτός από την Χρυσή Αυγή, καθώς με απόφασή της η Ολομέλεια είχε αποφάσισει τη διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου.
Δικαιούχοι για το ανώτερο ποσό είναι επίσης οι ΛΑΟΣ, Οικολόγοι Πράσινοι και Δημιουργία Ξανά. Το συνολικό ποσό της επιχορήγησης για την ακρίβεια ανέρχεται στα 6.913.500 ευρώ.
Τα χρήματα θα μοιραστούν ως εξής ανά κόμμα:
- ΝΔ: 1.890.579,93 ευρώ
- ΣΥΡΙΖΑ: 1.727.661,28 ευρώ
- ΠΑΣΟΚ: 868.497,47 ευρώ
- Ανεξάρτητοι Ελληνες: 587.872,99 ευρώ
- Δημοκρατική Αριστερά: 513.865,19 ευρώ
- ΚΚΕ: 410.882,74 ευρώ
- ΛΑΟΣ: 145.951,76 ευρώ (λόγω συμμετοχής στο Ευρωκοινοβούλιο και ποσοστών πάνω από 1,5% στις εθνικές εκλογές)
- Οικολόγοι- Πράσινοι: 145.951,76 ευρώ (λόγω συμμετοχής στο Ευρωκοινοβούλιο και ποσοστών πάνω από 1,5% στις εθνικές εκλογές)
- Δημιουργία, Ξανά: 69.135 ευρώ (λόγω ποσοστών πάνω από 1,5% στις εθνικές εκλογές)

υστερογραφα

Σοβαρός τραυματισμός 36χρονου κυνηγού στα Όχθια Αιτωλοακαρνανίας

kinigos
Σοβαρός αυτοτραυματισμός 36χρονου κυνηγού από τα Όχθια της Αιτωλοακαρνανίας σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, όταν κάτω από αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία το όπλο του κυνηγού εκπυρσοκρότησε.
Όπως αναφέρει το cityvoice.grο 36χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, εκεί όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κατόπιν προληπτικών εξετάσεων μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ Αθηνών, καθώς είχε τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι του.

Προθεσμία για το Σάββατο πήρε ο Τομπούλογλου

Xaris-Tompouloglou2-630x330
Ο Χάρης Τομπούλογλου ζήτησε και πήρε προθεσμία από την ανακρίτρια για να απολογηθεί, αύριο, Σάββατο με τον διοικητή του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» να κατηγορείται για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας και της εκβίασης.
Βγαίνοντας από το γραφείο της ανακρίτριας αρκέστηκε να πει πως «η δικαιοσύνη θα λάμψει».
Ο Τομπούλογλου κατηγορείται ότι πήρε μίζα 25.000 ευρώ από διαφημιστική εταιρεία, για να μην τη θέσει εκτός έργου που είχε αναλάβει για το νοσηλευτικό ίδρυμα, μετά από διαγωνισμό.
Προθεσμία, επίσης, έλαβε από την ανακρίτρια Διαφθοράς, που χειρίζεται την υπόθεση, και ο 40χρονος που κατηγορείται στην υπόθεση για απλή συνέργεια στις πράξεις του κ. Τομπούλογλου.

ysterografa.gr

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου: Στόχος μας η προάσπιση της κοινωνικής συνοχής και η ενίσχυση της περιφερειακής κοινωνικής οικονομίας το 2014



To 2013 ήταν μια χρονιά που έθεσε σημαντικά κοινωνικά και οικονομικά διλήμματα, στα οποία οι πολίτες απάντησαν με την αλληλεγγύη και το βαθύ ανθρωπισμό που ανέκαθεν τους χαρακτήριζε.

Στην Πελοπόννησο πιστέψαμε στις δυνατότητές μας και προσφέραμε ως αντίδοτο στην κρίση το σθένος και τη δημιουργικότητά μας, περιορίζοντας αφενός, κατά το δυνατόν περισσότερο τις απώλειες από την οικονομική κρίση, αναδεικνύοντας αφετέρου, υγιείς δυνάμεις και νέους δρόμους ανάπτυξης της Περιφέρειάς μας.

Είμαι πεπεισμένος ότι το 2014 θα είναι η χρονιά που οι προσπάθειες αυτές θα ενταθούν ακόμη περισσότερο, αλλά και η χρονιά που οι πολίτες θα αρχίσουν να δρέπουν τους καρπούς των προσπαθειών τους. Η προάσπιση της κοινωνικής συνοχής αποτελεί ξεκάθαρα το ζητούμενο για τη νέα χρονιά και για το λόγο αυτό η ευθύνη όλων μαζί, αλλά και καθενός ξεχωριστά είναι μεγάλη.

Στην πρόκληση αυτή η Περιφέρεια Πελοποννήσου απαντά για το 2014 με την ενίσχυση των κοινωνικών δράσεών της, με σκοπό τη διαρκή υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, αλλά και τη δημιουργία των προϋποθέσεων ανάπτυξης της περιφερειακής κοινωνικής οικονομίας της.

Εύχομαι καλή χρονιά, γεμάτη υγεία, και ευόδωση των προσπαθειών και προσδοκιών όλων των πολιτών.

Την Πρωτοχρονιά, Τετάρτη 1η Ιανουαρίου 2014, και μετά το πέρας της δοξολογίας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης θα δέχεται στο γραφείο του, στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη, πολίτες και φορείς για ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος.

Εντολή Τουρκολιά για απόλυση του Τομπούλογλου από την Εθνική Τράπεζα

tourkoliasΤην άμεση απομάκρυνση του Χάρη Τομπούλογλου από την Εθνική Τράπεζα διέταξε ο διευθύνων σύμβουλός της, Αλέξανδρος Τουρκολιάς με αφορμή την υπόθεση για την μίζα των 25.000 ευρώ για την οποία κατηγορεία.
Να σημειώσουμε ότι ο Τομπούλογλου εκτός από διοικητής στο «Αγλαΐα Κυριακού» ήταν και υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας.
Ο Τουρκολιάς ζήτησε την απόλυση του Τομπούλογλου, χωρίς, μάλιστα, να συγκληθεί το πειθαρχικό. 

ysterografa.gr

Όλη η ιστορία των φωτογραφικών μηχανών σε μια… εικόνα

Όλη η ιστορία των φωτογραφικών μηχανών σε μια… εικόνα

Τα 100 σημαντικότερα μοντέλα φωτογραφικών από το 1888
Ήταν το 1888 όταν η Kodak παρουσίασε την πρώτη της φωτογραφική μηχανή.
Έκτοτε έχει περάσει πάνω από ένας αιώνας (125 χρόνια για την ακρίβεια).
Το Pop Chart Lab’s παρουσίασε την εικόνα “A Visual Compendium of Cameras” που “φωτογραφίζει” τα 100 πιο σημαντικά μοντέλα φωτογραφικών μηχανών από τότε μέχρι σήμερα.
Στη λίστα περιλαμβάνεται και το iPhone που μπορεί να μην είναι κάμερα αλλά σήμερα αποτελεί πλέον το πιο διάσημο εργαλείο για τη λήψη φωτογραφιών.

«Loutraki Christmas Soccer Cup 2014» Ένα υψηλών προδιαγραφών Τουρνουά Ποδοσφαίρου!



 http://www.sportcamp.gr/DesktopModules/DnnForge%20-%20NewsArticles/ImageHandler.ashx?Width=100&Height=100&HomeDirectory=%2fPortals%2f0%2f&FileName=Loutraki-Christmas-Soccer-2014.jpg&PortalID=0&q=1
Φέτος όπως και κάθε χρόνο το SPORTCAMP σε συνεργασία με την ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ διοργανώνουν ένα μοναδικό τουρνουά ποδοσφαίρου για ακαδημίες και διακεκριμένους συλλόγους από όλη την Ελλάδα. Οι ηλικιακές κατηγορίες που θα λάβουν μέρος είναι: U15 (γεννηθέντες μετά το 1999),U13 (γεννηθέντες μετά το 2001),U11 (γεννηθέντες μετά το 2003).
 
Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του τουρνουά είναι Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου - Κυριακή, 5 Ιανουαρίου.

Η διοργάνωση «Loutraki Christmas Soccer Cup 2014» είναι μια αθλητική εκδήλωση υψηλών προδιαγραφών που εξασφαλίζει τις ιδανικές συνθήκες διεξαγωγής του αθλήματος. Σκοπός του τουρνουά είναι η αγωνιστική συμμετοχή των νέων αθλητών αλλά κυρίως η συνολική εμπειρία συμμετοχής τους σε μια άρτια διοργάνωση του SPORTCAMP, το μεγαλύτερο και πληρέστερο ιδιωτικό αθλητικό προπονητικό Κέντρο στην Ελλάδα.

Το τουρνουά, το οποίο έχει πλέον εξελιχθεί σε θεσμό, αναμένεται να συγκινήσει τους  φίλους  του ποδοσφαίρου  καθώς φέτος θα συμμετάσχουν ομάδες από μεγάλα αθλητικά σωματεία και ο συναγωνισμός προβλέπεται ιδιαίτερα μεγάλος.

Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στο «Γ. Γεννηματάς»

elas 
Ένοπλη ληστεία με λεία 5.000 ευρώ σημειώθηκε σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε υποκατάστημα τράπεζας που στεγάζεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ.Γεννηματάς».


Ο δράστης ακινητοποίησε υπάλληλο της τράπεζας με την απειλή όπλου και ζήτησε να του δώσει τα χρήματα που είχε στο ταμείο. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα και τράπηκε σε φυγή.

Ανθρωποκυνηγητό εξαπολύει η αστυνομία για τη σύλληψή του.

Διάψευση από ΣΔΟΕ για ελέγχους στις… Άλπεις

sdoe2
Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι στο πλαίσιο των γενικότερων ελέγχων που πραγματοποιούν αυτήν την περίοδο οι έλεγκτες του ΣΔΟΕ κάποιοι έφθασαν μέχρι τα πολυτελή θέρετρα στις Άλπεις για να εντοπίσουν Έλληνες φοροφυγάδες.
Κορυφαίοι παράγοντες της γενικής γραμματείας Εσόδων αλλά και του ΣΔΟΕ σε επικοινωνία που είχαν με τον ΣΚΑΙ διέψευσαν αυτές τις πληροφορίες.

Όλοι οι νέοι φόροι του 2014: Τέλος φοροαπαλλαγές και αφορολόγητο για μισθωτούς – συνταξιούχους

Σημαντικές αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος εντός του 2014 θα διαπιστώσουν οι φορολογούμενοι καθώς το εκκαθαριστικό σημείωμα που θα λάβουν θα είναι βάσει του νέου τρόπου φορολόγησης.
Οι αλλαγές ισχύουν από τα φετινά εισοδήματα, αλλά οι φορολογούμενοι θα τις δουν στην τσέπη τους το 2014.
Οι ανατροπές έχουν ως εξής::

Εισήγηση-ρουκέτα στον Τσίπρα για τις πρόωρες εκλογές

Alexis-Tsipras-election
Σε ρυθμούς πρόωρων, βουλευτικών εκλογών κινείται εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα το επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα, καθώς η ηγετική ομάδα που κινείται πέριξ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ότι η κυβέρνηση δεν αντέξει, και θα αναγκαστεί να στήσει τρίτες κάλπες, εκτός δηλαδή από τις Ευρωεκλογές και τις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, εντός του 2014.
Το Μέγαρο Μαξίμου από την πλευρά του, παραμονές Χριστουγέννων προχώρησε σε ηχηρή διάψευση των σεναρίων, ξεκαθαρίζοντας ότι οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν το 2016, με τη λήξη της θητείας αυτής της κυβέρνησης, άφησε ωστόσο ανοιχτή μια χαραμάδα διαφορετικών εξελίξεων, από τη στιγμή που δεν συναινέσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε συναινετική εκλογή του διαδόχου του Κάρολου Παπούλια στην Προεδρία της Δημοκρατίας, το 2015.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας έχει στα χέρια του εισήγηση να… σηκώσει το γάντι, και ενδεχομένως ακόμη και με το πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του, να ξεκαθαρίσει ότι δεν σκοπεύει να συναινέσει σε καμία πρόταση της κυβέρνησης για την Προεδρία της Δημοκρατίας, επισημαίνοντας ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ το πρωταρχικό πολιτικό ζητούμενο είναι η αλλαγή στη διακυβέρνηση του τόπου.
Αυτό θα σημαίνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα καλέσει την κυβέρνηση να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές αμέσως μετά τις Ευρωεκλογές και τις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, επισημαίνοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση η χώρα θα εισέλθει σε αδιέξοδο, καθώς θα υπάρξει μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδος από το καλοκαίρι του 2014 μέχρι τις αρχές της άνοιξης του 2015, όταν και θα πραγματοποιηθεί η προεδρική εκλογή.
Σημειώνεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν κάποιες… δεύτερες σκέψεις, περί του ενδεχομένου μιας εναλλακτικής στρατηγικής, να οδηγηθεί δηλαδή η χώρα σε εκλογές το 2015, με αφορμή την αδυναμία της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, έτσι ώστε, όπως προβλέπει σχετικά το Σύνταγμα, η κυβέρνηση που θα προκύψει από την αναμέτρηση αυτή,  να μπορεί να εκλέξει τον πρώτο πολίτη της χώρας με πλειοψηφία 151 ψήφων, και όχι αυξημένο 180 βουλευτών.
Οι σκέψεις αυτές ωστόσο εγκαταλείφτηκαν, και η στρατηγική της Κουμουνδούρου πλέον δείχνει εκλογές το καλοκαίρι του 2014.

ysterografa.gr

Λαζαρίδης: Δεν θα τους βοηθήσω να φάνε τον Στουρνάρα

Lazaridis1
Καθημερινές είναι οι βολές που δέχεται ο Γιάννης Στουρνάρας, ακόμα και μέσα από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.
Ο βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και συνεργάτης του Αντώνη Σαμαράς ορθώνει ασπίδα προστασίας με αφορμή τη φημολογία ότι «σπάει» το υπουργείο Οικονομικών και πως ο Γιάννης Στουρνάρας αναλαμβάνει μόνον τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.
 «Δεν γνωρίζω ποιος διαρρέει τέτοια πράγματα. Εμείς δεν διαρρεύσαμε κάτι τέτοιο. Σίγουρα όπως φαίνεται κάποιοι πάνε να φάνε τον Γιάννη Στουρνάρα  αλλά εγώ δεν μπορώ να τους βοηθήσω. Δεν πρέπει να φύγει ο Στουρνάρας από υπουργός Οικονομικών», τόνισε ο κ. Λαζαρίδης, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο «Βηματοδότης». 
ysterografa.gr

Ποια είναι τα έκτακτα μέτρα για την αιθαλομίχλη (ΦΕΚ)

Στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης δημοσιεύθηκαν  οι υπουργικές Αποφάσεις για την αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, καθώς και για τη δωρεάν παροχή ρεύματος στους δικαιούχους του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου. Τα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της αιθαλομίχλης προβλέπουν από απλές συστάσεις μέχρι  λουκέτο στα σχολεία.
Για τις περιόδους που η συγκέντρωση αιωρούμενων σωματιδίων υπερβαίνει τα 150 mg ανά κυβικό μέτρο αέρα, λαμβάνονται τα εξής μέτρα:

Δημοσκόπηση-γροθιά για τη ΝΔ στην Ηπειρο

nd_2.png

Προβληµατισµός επικρατεί στη Ν∆, καθώς οι δηµοσκοπήσεις στην Περιφέρεια δείχνουν τα ποσοστά της συρρικνωµένα ενώ οι αριθμοί δεν είναι καλύτεροι για το ΠΑΣΟΚ.
Σε µέτρηση του Πανεπιστηµίου Ιωαννίνων πρόσφατα η «γαλάζια» παράταξη συγκεντρώνει ποσοστό µόλις 7,3% και ο ΣΥΡΙΖΑ 14,5%.
Την τρίτη θέση έχει το ΚΚΕ, µε 3,6%, ενώ κάτω από το όριο του 3% βρίσκονται ΠΑΣΟΚ, ΑΝ.ΕΛ., Χρυσή Αυγή και ∆ΗΜ.ΑΡ, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος φθάνει το 36,4%. Πηγή Παραπολιτικά

arouraios.gr

H CLUB HOTEL CASINO LOUTRAKI εκφράζει την Αλληλεγγύη της σε 500 οικογένειες του Δήμου Λουτρακίου - Αγ. Θεοδώρων



TRIPADVISOR2013SIGNATURE



27 Δεκεμβρίου 2013


Αλληλεγγύη από την Club Hotel Casino Loutraki για Καλές Γιορτές
σε 500 άπορες, πολύτεκνες οικογένειες και ΑΜΕΑ του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων


Στο πλευρό 500 οικογενειών (άπορων, πολύτεκνων και ΑΜΕΑ) του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, στέκεται η Club Hotel Casino Loutraki την εορταστική περίοδο 2013-2014.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αναλαμβάνει να καλύψει τα έξοδα του Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Η βοήθεια, συνολικού ύψους €20.000 (είκοσι χιλιάδων ευρώ), θα διανεμηθεί στους δικαιούχους από τις κοινωνικές  υπηρεσίες του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, σε συνεργασία με κρεοπωλεία και σουπερμάρκετ της περιοχής.
Η στήριξη της Club Hotel Casino Loutraki, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες της επιχείρησης, στο Γιορτινό τραπέζι των ευπαθών κοινωνικών ομάδων του Δήμου εντάσσεται στο πλαίσιο των κοινωνικών δραστηριοτήτων που υλοποιεί από την ίδρυσή της για την άμβλυνση του κοινωνικού αποκλεισμού και την ανάδειξη της κοινωνικής αλληλεγγύης, ιδίως σε περιόδους κρίσης, όπως η τωρινή.



 



Η CLUB HOTEL CASINO LOUTRAKI ιδρύθηκε το 1995 οπότε και άρχισε η λειτουργία του καζίνο.  Από το 2002 λειτουργεί 5* ξενοδοχειακή μονάδα  με 255 δωμάτια και 20 σουίτες, καθώς και υπερσύγχρονο Συνεδριακό Κέντρο πολλαπλών χρήσεων. Σήμερα, η υπερπολυτελής αίθουσα παιγνίων, έκτασης 5.000 τ.μ., φιλοξενεί 80 τραπέζια, 2 ηλεκτρονικές ρουλέτες με 40 τερματικά, 1.000 slot machines και ξεχωριστή αίθουσα Texas Poker. Η CLUB HOTEL CASINO LOUTRAKI συμπλήρωσε 17 χρόνια λειτουργίας, απασχολεί 1.400 εργαζομένους, είναι το κορυφαίο καζίνο στην Ελλάδα κι ένα από τα μεγαλύτερα casino resorts στην Ευρώπη.



CLUB HOTEL CASINO LOUTRAKI
Corporate Communication, Public Relations & CSR
Βουκουρεστίου 11, 106 71 Αθήνα
Τηλ. : 210-3625966
Φάξ : 210-3625830
www.clubhotelloutraki.gr

SIGN FOR MAIL