Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ 2.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ. Στο κρατητήριο τρεις παίκτες του Φωκικού!


O Ράντι μαρκάρει τον Χολέμπας στο πρόσφατο ματς Κυπέλλου Ολυμπιακός-Φωκικός 
Σε μια απίστευτη περιπέτεια βρέθηκαν τρεις παίκτες του Φωκικού, καθώς πέρασαν τη νύχτα στο κρατητήριο για οφειλή ύψους 2.000 ευρώ της ΠΑΕ προς στο ξενοδοχείο που διέμεναν. Πρόκειται για τους Ράντι, Ομάρ και Λανζάλο, οι οποίοι κρατήθηκαν από την αστυνομία έως ότου δοθεί οριστική λύση.

Πρόκειται για τους Ράντι, Ομάρ και Λανζάλο, οι οποίοι κρατήθηκαν από την αστυνομία έως ότου δοθεί οριστική λύση, καθώς το δωμάτια που διαμένουν, δεν έχουν πληρωθεί εδώ και 25 μέρες, με το ποσό της οφειλής να έχει φτάσει τα 2.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, όταν οι τρεις παίκτες επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, ο Λανζάλο ζήτησε το διαβατήριό του, για να μετακομίσει σε σπίτι που είχε βρει. Όμως ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου δεν το έδινε, ζητώντας να πληρωθεί. Κλήθηκε η αστυνομία, που κράτησε τους παίκτες, μέχρι τη λύση να δώσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σίμος Παπαδημητρίου, που πλήρωσε το χρέος.

Μάλιστα, οι παίκτες αναγκάστηκαν να επικοινωνήσουν με τις πρεσβείες τους, προκειμένου να βρεθεί μία λύση, ενώ από την πλευρά της ΠΑΕ έκαναν λόγο για παρεξήγηση.

Ο Παπαδόπουλος... σκότωσε την Καλλονή από τα 11 βήματα



Ο Παπαδόπουλος... σκότωσε την Καλλονή από τα 11 βήματα | onsports.grΤην δεύτερη συνεχόμενη νίκη του και πρώτη εκτός έδρας πανηγύρισε ο Ατρόμητος, καθώς επικράτησε 1-0 της Καλλονής στο Ολυμπιακό Στάδιο.
«Χρυσός» σκόρερ για τους Περιστεριώτες ήταν ο Δημήτρης Παπαδόπουλος από το σημείο του πέναλτι στο 61’ σε μία φάση, όπου ο Σιδεράκης έχασε τον έλεγχο της μπάλας και ανέτρεψε τον Ιγκλέσιας που ακολούθησε τη φάση. Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους νησιώτες, οι οποίοι έμειναν στους 9 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στην 4η θέση με 10 πόντους.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε επιθετικά την αναμέτρηση, έχοντας “πατήσει” την αντίπαλη περιοχή με καλές προϋποθέσεις με τους Παπαδόπουλο και Ούμπιδες. Μέχρι το πρώτο τέταρτο το ματς εξελίχθηκε σε... μονόλογο για τους Περιστεριώτες που είχαν δοκάρι με τον Ούμπιδες (11'), σε εκτέλεση φάουλ, ενώ είχαν κι άλλες καλές στιγμές.

Η Καλλονή, που δεν θύμισε σε τίποτα το πρόσωπο που παρουσίασε στα περασμένα ματς, κατάφερε να “παγώσει” το παιχνίδι μέχρι το 30'. Οι φιλοξενούμενοι όμως ανέβασαν και πάλι... στροφές και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 34', με τον Σιδεράκη να νικά στο τετ-α-τετ τον Παπαδόπουλο. Το πολύ καλό και γεμάτο φάσεις ημίχρονο για τους “κυανόλευκους”, το οποίο ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο τέρμα, είχε και την αναγκαστική αλλαγή του Φυτανίδη.

Οι Περιστεριώτες συνέχισαν να ελέγχουν το ματς και στην επανάληψη και μάλιστα ήρθαν πάλι κοντά στο 1-0, με τον Ιγκλέσιας να σημαδεύει το δεξί δοκάρι του Σιδεράκη στο 49'. Τελικά, μετά από αρκετές ευκαιρίες, ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 62' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπαδόπουλου.

Η Καλλονή ανέβασε στην συνέχεια την επιθετική της δραστηριότητα (βοήθησαν οι αλλαγές του Ματζουράκη) και ο Ατρόμητος έχασε τα... ηνία του ματς. Οι Περιστεριώτες όμως κατάφεραν και έκαναν το πρώτο τους “διπλό” στο πρωτάθλημα, αφού ο Μανούσος δεν μπόρεσε στο 89' να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Αναστασιάδης (71’ Σιλιγαρδάκης), Ποντάνι, Μαρσέλο, Φαρία (71’ Περόνε), Μανούσος, Λεοζίνιο, Χουανλού (57’ Γκάσιτς), Καζάκης.
  Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Φυτανίδης (37’ λ.τ. Νάστος), Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (67’ Μπρίτο), Πίτου Γκαρσία, Ούμπιντες, Καραγκούνης (79’ Γεωργίου), Παπαδόπουλος.

Απήγαγαν 23χρονη στο Ξυλόκαστρο . Οι 2 απαγωγείς συνελήφθησαν μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση στο Κιάτο και το Ρίο


Συνελήφθησαν, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, σήμερα το πρωί, στο Κιάτο  και το Ρίο , δύο Έλληνες, ηλικίας 22 και 29 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για αρπαγή κατά συναυτουργία και παράνομη κατακράτηση 23χρονης Ελληνίδας.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες, στο Ξυλόκαστρο , οι ανωτέρω, αφού αρχικά προσέγγισαν την 23χρονη, η οποία επέστρεφε στην οικία της πεζή συνοδευόμενη από 28χρονο Έλληνα, με τη χρήση σωματικής βίας την εξανάγκασαν να επιβιβαστεί στο όχημα του 22χρονου και τράπηκαν σε φυγή.
Ακολούθως, αφού τη μετέφεραν σε κοντινή απόσταση, την επιβίβασαν στο όχημα του 29χρονου, ο οποίος αναχώρησε μαζί της με πιθανό προορισμό την Ήπειρο.
Για τη διερεύνηση του περιστατικού και την ανεύρεση των δραστών, ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου και του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 22χρονου, στη περιοχή του Κιάτου.
Επιπλέον, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου, στην  οποία συμμετείχαν και αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας και ύστερα από τηλεφωνική διαπραγμάτευση που ακολούθησε με τον 29χρονο, προσήλθε λίγες ώρες αργότερα με το όχημά του και την 23χρονη στη γέφυρα του Ρίου Αχαΐας και συνελήφθη.
Τα δύο οχήματα κατασχέθηκαν ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ο οποίος τους παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Κορίνθου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου.

Νεότερες πληροφορίες από την μεγάλη πυρκαγία στην Ορεινή Κορινθίας

Τεράστια καταστροφή από πυρκαγιά στην ορεινή Κορινθία
Nεότερες πληροφορίες για  την πυρκαγιά που καίει παρθένο ελατοδάσος περίπου από τη μία μετά το μεσημέρι στην Ορεινή ΚορινΘία.
Η φωτιά ξέσπασε σε ορεινή περιοχή πάνω από την Λίμνη Δασίου ανάμεσα στα Τρίκαλα και στο Στενό και θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνη παρότι δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές. Τεράστια οικολογική καταστροφή προκαλεί η μεγάλη πυρκαγιά, καθώς η ευρύτερη περιοχή της λίμνης , είπαν ότι έχει καεί.
Τη φωτιά με μέτωπο βορρά νότου με κατεύθυνση προς Φλαμπουρίτσα τη σταμάτησαν στο δρόμο στη λίμνη Δασίου. Τώρα η φωτιά συνεχίζει στο βόρειο δύσβατο κομμάτι της Ζήρειας, αυτό που φαίνεται από Καρυά. Ο αέρας ευτυχώς έκοψε τώρα αλλά στο σημείο που καίει είναι δύσκολη η επέμβαση.
 Στην προσπάθεια κατάσβεσης συμμετέχουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 20 οχήματα και 40 πυροσβέστες, πεζοπόρο τμήμα, βυτιοφόρα δήμων.

Το έργο τους συνδράμουν από αέρος ένα ελικόπτερο και τέσσερα αεροσκάφη καναντέρ.τα οποία  πριν λίγο σταμάτησαν τις ρίψεις νερού. 
  Λήψη αρχείου

Βέλγοι για Μιχαλολιάκο: “Ιδιοκτήτης οίκου ανοχής... Επαινεί τα ψηλά και γυμνασμένα κορμιά, ενώ ο ίδιος είναι κοντός και παχουλός”


Με πολύ απαξιωτικά σχόλια αναφέρεται η "Libre Belgique" στον Νίκο Μιχαλολιάκο και την ιδεολογία της Χρυσής Αυγής, ενώ ειρωνεύεται και τους οπαδούς του ακροδεξιού κόμματος που τον αποθέωναν, την ημέρα της σύλληψής του.

Σε άρθρο της με τίτλο «Ο αρχηγός του κόμματος Χρυσή Αυγή συλλαμβάνεται», αναφέρεται στον ηγέτη της Χρυσής Αυγής, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Μέτρα κατά των κλοπών στο δίκτυο του ΟΣΕ

Στη λήψη μέτρων για την αποτροπή δολιοφθορών και κλοπών υλικών (κυρίως μετάλλου) προχώρησε η διοίκηση του ΟΣΕ, μιας και το κόστος ανέρχεται σε πέντε εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η εντατικοποίηση της φύλαξης του σιδηροδρομικού δικτύου με τη συνεργασία ιδιωτικής εταιρείας φρούρησης, καθώς και η καταγραφή με ταχύτητα όλου του άχρηστου υλικού προκειμένου, με νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες, να πωλείται. Η ενέργεια αυτή εκτός του εκσυγχρονισμού και απαλλαγής του δικτύου από άχρηστα υλικά, θα αποφέρει στον ΟΣΕ έσοδα 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Τέλος, με τροπολογία που εντάχθηκε στο σχέδιο νόμου για τις δημόσιες υπεραστικές οδικές μεταφορές (ΚΤΕΛ), το οποίο και ψηφίστηκε επί της αρχής, κάθε δραστηριότητα δολιοφθοράς και κλοπής σιδηροδρομικού υλικού θα θεωρείται κακουργηματική πράξη.

Τεράστια καταστροφή από πυρκαγιά στo Στενό Κορινθίας


Τεράστια καταστροφή από πυρκαγιά στην ορεινή Κορινθία
 Τεράστια οικολογική καταστροφή προκαλεί η μεγάλη πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στη δασική περιοχή Στενό, στο όρος Ζήρια της ορεινής Κορινθίας και καίει παρθένο ελατοδάσος περίπου από τη μία μετά το μεσημέρι.

Η φωτιά θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνη παρότι δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές.

Στην προσπάθεια κατάσβεσης συμμετέχουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 20 οχήματα και 40 πυροσβέστες, πεζοπόρο τμήμα, βυτιοφόρα δήμων.

Το έργο τους συνδράμουν από αέρος ένα ελικόπτερο και τέσσερα αεροσκάφη καναντέρ.

48 τραυματίες από σύγκρουση τρένων στο Σικάγο

CTA-trains-collide
48 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, με ελαφρά τραύματα, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, μετά από σύγκρουση δυο τρένων στο Σικάγο.
Η σιδηροδρομική γραμμή τέθηκε εκτός λειτουργίας, ενώ η μεταφορά των τραυματιών έγινε άμεσα σε 10 νοσοκομεία της ευρύτερης περιοχής.

Στη δημοσιότητα οι κλήσεις το βράδυ της δολοφονίας του Φύσσα (photos)

fyssas
Η ΕΛ.ΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα δύο σχεδιαγράμματα, αναφορικά με τις κλήσεις που έγιναν το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα

Στο πρώτο σχεδιάγραμμα φαίνεται η κίνηση ενός εκ των συλληφθέντων από τις 21:00 της 17ης Σεπτεμβρίου έως και τις 20:11 της επόμενης ημέρας.
Στο δεύτερο αποτυπώνονται οι συνολικές κλήσεις που έγιναν από τις 21:00 της 17ης Σεπτεμβρίου έως τις 03:00 της 18ης.
 fyssas1


ysterografa.gr

Σε διαθεσιμότητα τρεις αστυνομικοί που φρουρούσαν βουλευτές της Χ.Α.


Με Αποφάσεις του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα 2 Αρχιφύλακες και 1 Αστυφύλακας, καθώς σε βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράνομη κατοχή πυρομαχικών και συναφών αντικειμένων, τα οποία εμπίπτουν στη νομοθεσία περί όπλων. Παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος τους Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Ειδικότερα, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, την 28 και 29 Σεπτεμβρίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Στην οικία του 29χρονου  Αστυφύλακα, που υπηρετεί στην Αττική, μεταλλική σιδερογροθιά, ενώ στην  οικία του 41χρονου Αρχιφύλακα, που υπηρετεί στο Βόλο, αεροβόλο όπλο και      160 μεταλλικά σφαιρίδια.
την οικία του 40χρονου  Αρχιφύλακα, που υπηρετεί στην Αττική, (121) φυσίγγια διαμετρήματος 45 mm ,  (15) φυσίγγια διαμετρήματος 32 mm , (8) φυσίγγια διαμετρήματος 38 mm ,   σπρέι πιπεριού, (4) κροτίδες και ξύλινη αστυνομική ράβδος.
Οι παραπάνω συλληφθέντες, που οδηγήθηκαν στις κατά τόπους Εισαγγελικές Αρχές, είχαν διατεθεί ως φρουροί σε Βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

 Εκστρατεία κατά της βίας από τη ΝΔ

Nea-Dimokratia-Syggrou
Εκστρατεία κατά της βίας σχεδιάζει να ξεκινήσει άμεσα η Νέα Δημοκρατία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Συγγρού είναι αποφασισμένη να πιάσει το νήμα από εκεί που το αφήνει η συντονισμένη παρέμβαση της Δικαιοσύνης και της Αστυνομίας για την “εξάρθρωση” της Χρυσής Αυγής, ώστε να συμβάλλει από την πλευρά της στο να παγιωθεί το ξερίζωμα τέτοιων νοοτροπιών και συμπεριφορών από την ελληνική κοινωνία.
Όπως τονίζουν με νόημα από τη Νέα Δημοκρατία άλλωστε, η Ελλάδα που δίνει μια σκληρή μάχη για να αφήσει πίσω της την κρίση, και να οικοδομήσει στέρεα θεμέλια για την επιστροφή της στην ανάπτυξη και την ανάκτηση πρωταγωνιστικού ρόλου στις ευρωπαϊκές εξελίξεις, έχει απόλυτη ανάγκη τη συστράτευση της κοινωνίας, στη βάση αποφυγής άκρων και ακροτήτων.

Βόμβα στον Αστέρα! Παρελθόν ο Σάκης Τσιώλης!

tsiolis
Βόμβα μεγατόνων έσκασε την Δευτέρα στην Τρίπολη με τον Σάκη Τσιώλη να αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Αστέρα!

Εντελώς αιφνιδιαστικά, την επομένη της ήττας του Αστέρα από τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο και με την επιστροφή της ομάδας στην Τρίπολη, η αρκαδική ΠΑΕ και ο Σάκης Τσιώλης έλυσαν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους, ύστερα από 2 χρόνια!

Η θητεία του Καρδιτσιώτη τεχνικού ήταν απόλυτα επιτυχημένη, αφού οδήγησε τον Αστέρα στην έξοδό του στην Ευρώπη, αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και σαφέστατα το τέλος της συνεργασίας τους αποτελεί τεράστια έκπληξη...
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Σάκη Τσιώλη και του εύχεται υγεία και επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του.
Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θέλει να ευχαριστήσει τον Σάκη Τσιώλη για την προσφορά του, αφού με την παρουσία του, γράφτηκαν οι μεγαλύτερες επιτυχίες στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.
Από την πλευρά του ο Σάκης Τσιώλης ευχαριστεί για την άριστη συνεργασία, την αγάπη, την εμπιστοσύνη που έδειξαν όλο αυτό το διάστημα οι δύο υπέροχοι ιδιοκτήτες της ομάδας, κ.κ. Γιάννης Καυμενάκης, Δημήτρης Μπάκος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος, ο γενικός διευθυντής Δημήτρης Μποροβήλος, όλο το προσωπικό της ομάδας, αλλά και τον κόσμο της ομάδας για την αγάπη και την εκτίμηση του αυτά τα δύο χρόνια".

Το τελευταίο «αντίο» στην Πόλυ Πάνου

panou
Η κορυφαία του λαϊκού πάλκου Πόλυ Πάνου κηδεύτηκε σήμερα στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου. Τη σορό της συνόδευσε στην τελευταία της κατοικία μια στρατιά φίλων και συνεργατών της από το λαϊκό τραγούδι της δεκαετίας του ‘50 και του ‘60.
Θρυλικά ονόματα, όπως η Καίτη Γκρέι, ο κιθαριστής Μάριος Κώστογλου- επί χρόνια στενός συνεργάτης της Πόλυς Πάνου-, ο μπουζουξής και συνθέτης Νίκος Μεϊμάρης, ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Δημήτρης Χιονάς, η ακατάβλητη Γιώτα Γιάννα, κι άλλες μορφές από την πινακοθήκη του γνήσιου ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, αποχαιρέτησαν την δική τους Πόλυ Πάνου.
Το «παρών» έδωσαν επίσης, μεταξύ άλλων, η κόρη του Γιάννη Παπαϊωάννου, Χρύσα, ο γιος και η χήρα του Μανώλη Αγγελόπουλου, η κόρη του Γρηγόρη Μπιθικώτση, η χήρα του αείμνηστου δεξιοτέχνη του μπουζουκιού «Σπόρου» (ψευδώνυμο του Γιάννη Σταματίου), ο Γιώργος Νταλάρας, και άλλοι.
«Η Πόλυ Πάνου, η αρχόντισσα, έφυγε για τα μπουζούκια των αγγέλων κι εκεί θα συναντήσει πολλούς: Τον Καζαντζίδη, τον Τσιτσάνη, τον Μητσάκη, τον Παπαϊωάννου, τον Γαβαλά, τη Χρυσάφη, τη Μαρίκα Νίνου. Ξεκίνησε από μικρό κοριτσάκι δίπλα στον Μπιθικώτση κι ανέβηκε δυο-δυο τα σκαλοπάτια της επιτυχίας, το όνομά της φιγουράρισε πρώτο σε μαρκίζες μαγαζιών, έκανε υπερατλαντικά ταξίδια για να διασκεδάσει με το ελληνικό τραγούδι τον ελληνισμό», είπε αποχαιρετώντας την συγκινημένος ο στενός της φίλος Στέλιος Πλακίτσης, μετά τη νεκρώσιμη ακολουθία που εψάλη στο Α’ νεκροταφείο. Εκεί την αποχαιρέτησαν επίσης με ένα σύντομο αποχαιρετισμό, ο τραγουδιστής Περικλής Περάκης και οι φίλοι του συλλόγου Ευβοίας, «’Στέλιος Καζαντζίδης, Υπάρχω».
Η Πόλυ Πάνου, η ψιλόλιγνη ερμηνεύτρια από την Πάτρα, που για παραπάνω από έξι δεκαετίες ερμήνευσε ανεπανάληπτα με την κοντράλτα φωνή της και με όλη της την ψυχή, τον πόνο και τον καημό, τα πάθη και τη χαρά των άλλων, «έφυγε αφήνοντας πίσω της διαμάντια», είπαν συγκινημένοι σήμερα οι φίλοι της.
Στεφάνια στην κηδεία της Πόλυς Πάνου έστειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος, η Ένωση Τραγουδιστών Ελλάδος, κ. ά.

ysterografa.gr

Πλατανιάς της ισοπαλίας, 1-1 με Πανθρακικό

plataniasΟ Κάσες άνοιξε το σκορ στο 49′, αλλά με γκολ του Ναζλίδη στο 87′ ο Πλατανιάς διαμόρφωσε το τελικό 1-1 με τον Πανθρακικό για την 6η αγωνιστική της Super League
Πλατανιάς (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιωργαλλίδης, Φαΐσκα, Ζουμπουλάκης (84’ Στόλερ), Φερνάντες, Ντα Σίλβα, Αγκιλέρα, Τετέ, Κάταϊ (52’ Μπέλιτς), Ναζλίδης, Γουνδουλάκης, Τόρες

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Μίκουλιτς, Ζος (46’ Χρήστου), Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Έμποου (81’ Τζάνης), Κάσες, Ρομέου, Ιγκόρ (25’ Ζεκίνια)

Σαμαράς: Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής θα δικαστεί για εγκληματικές ενέργειες

samarasusa
«Οι συλληφθέντες της Χρυσής Αυγής θα δικαστούν με δημοκρατικό τρόπο» δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στο American Jewish Comity και πρόσθεσε: «Eμπιστεύομαι τη Δικαιοσύνη, που κάνει τη δουλειά της».
Μέσα σε χειροκροτήματα των μελών της εβραϊκής κοινότητας, ο κ. Σαμαράς διαβεβαίωσε ότι η Χρυσή Αυγή θα απομυθοποιηθεί πλήρως και σημείωσε ότι ο αρχηγός και πέντε βουλευτές της έχουν συλληφθεί για εγκληματική δραστηριότητα.
Διευκρίνισε, πάντως, ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν είναι νεοναζί και ότι είναι τα οικονομικά προβλήματα και η υψηλή ανεργία, που τους ώθησαν στο να την επιλέξουν.

ysterografa.gr

Δύο συλλήψεις στελεχών της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο

Από τις έρευνες που έγιναν το μεσημέρι σε τρεις κατοικίες στελεχών της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο, προέκυψαν οι δύο συλλήψεις.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr στο σπίτι του ενός, γνωστού στελέχους, βρέθηκαν τρεις κάλυκες πολεμικού τυφεκίου
και ένα άδειο κουτί για χειροπέδες.

Επίσης σε άλλο στέλεχος βρέθηκε 5,155 κιλά παράνομος καπνός και η κατηγορία σε βάρος του είναι παραβίαση του τελωνειακού κώδικα.

Αύριο οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα Αγρινίου...

Η Κλιματική αλλαγή είναι ολοένα και πιο κοντά μας.

ΕΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΤΑ 95% ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ?

Άρθρο του Λάμπρου Μπούκλη

Η Διακυβερνητική Επιτροπή για την Κλιματική Αλλαγή του ΟΗΕ (United Nations Intergovernmental Panel on Climate Change - IPCC) έδωσε την Παρασκευή 27.09.13, στη δημοσιότητα την έκθεση αξιολόγησης των κλιματικών ερευνών που έχουν πραγματοποιηθεί έως και σήμερα. Υπαίτιος για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί είναι ο ίδιος ο άνθρωπος, αναφέρει η έκθεση, που επισημαίνει ότι η κατάσταση θα επιδεινωθεί αν δεν καταβληθούν ειλικρινείς προσπάθειες για τον περιορισμό των επικίνδυνων εκπομπών.

Παππάς όπως λέμε... Κουφοντίνας! Όταν η ιστορία επαναλαμβάνεται και εγείρει αναπάντητα ερωτήματα

Μαθήματα δημοσιογραφίας παρέδωσε ο συντάκτης των Παραπολιτικών Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Ο έμπειρος ρεπόρτερ παραλλήλισε τα γεγονότα του χθες με αυτά του σήμερα και υπόδειξε τις ομοιότητες, οι οποίες φαίνεται να δείχνουν πως στην πολιτική τίποτα δεν είναι τυχαίο και η ιστορία επαναλαμβάνεται ότι και αν συνεπάγεται αυτό. 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έβαλε στο δημοσιογραφικό του μικροσκόπιο την σύλληψη του Παππά και την σύγκρινε με αυτήν του Κουφοντίνα…
Διαβάστε το κείμενο του (το οποίο είναι γραμμένο με μαεστρία) και ξετυλίξτε το κουβάρι των γεγονότων και δείτε τις ειδήσεις που κρύβονται πίσω από αυτά… Ακολουθεί το κείμενο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου….

Κατατέθηκαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από τον Προσωρινό Ανάδοχο της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Απορριμμάτων ο φάκελος της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων καθώς και τα σχετικά δικαιολογητικά των Χώρων του Έργου


Κατατέθηκαν σήμερα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από τον Προσωρινό Ανάδοχο του έργου ‘Ολοκληρωμένη Διαχείριση Απορριμμάτων Περιφέρειας Πελοποννήσου’ με ΣΔΙΤ ο φάκελος της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) καθώς και τα σχετικά δικαιολογητικά των Χώρων του Έργου, σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στη Διακήρυξη του Δημόσιου Διεθνούς Διαγωνισμού με Ανταγωνιστικό Διάλογο για την επιλογή Ιδιωτικού Φορέα Σύμπραξης.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζοντας σταθερά στο δρόμο της προστασίας του Περιβάλλοντος, της Δημόσιας Υγείας και του Δημοσίου Συμφέροντος θα προωθήσει τάχιστα τα παραπάνω στην αρμόδια για την περιβαλλοντική αδειοδότηση Αρχή του Υπουργείου Περιβάλλοντος, ώστε να τεθούν σε δημόσια διαβούλευση με τους πολίτες, τους φορείς, τους Δήμους και τα αρμόδια Υπουργεία.
Στόχος της Περιφέρειας Πελοποννήσου μέσα από αυτή τη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης είναι να αναπτυχθεί γόνιμος και ουσιαστικός διάλογος με όλους, ώστε να επιτευχθεί το βέλτιστο περιβαλλοντικό αποτέλεσμα και να καταστεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου Ευρωπαϊκή Περιφέρεια της Αειφορίας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΙΓΕΙΡΑΣ "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ"!

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=40fc3ecc9e&view=att&th=1416f1d346df9323&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_hm7qyxrd0&safe=1&zw&saduie=AG9B_P8jwSnQG1R5bBsQuUL9P8qf&sadet=1380556986240&sads=gjLtZ1Ik6txWJ68OaTILD3Al-mA

Αγαπητοί γονείς,

Η Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ", στα πλαίσια της κοινωνικής και πολιτιστικής προσφοράς της, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά του Δήμου Aιγιάλειας, να γνωρίσουν τον θαυμαστό κόσμο της μουσικής, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει οτι και φέτος λειτουργεί σχολή μουσικής στο κτήριο της Φιλαρμονικής (Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Αιγείρας).

Υπενθυμίζουμε ότι στη σχολή θα χορηγούνται δωρεάν όργανα –στολές και θα πραγματοποιούνται δωρεάν μαθήματα: 

Ράλλυ Ακρόπολις - Εκτός το 2014


Εκτός Πρωταθλήματος 2014 θα βρίσκεται το Ράλλυ Ακρόπολις, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του σχετικού ημερολογίου από τη Διεθνή Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (FIA), λίγο νωρίτερα.
Με τη συνεδρίαση του Παγκόσμιου Συμβουλίου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στο Ντουμπρόβνικκαι την έγκριση του προτεινόμενου από την Επιτροπή Ράλλυ και την εταιρεία που διαχειρίζεται την προώθηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ (Red Bull Media House) ημερολογίου,επισφραγίστηκε η έντονη φημολογία του τελευταίου διαστήματος, που ήθελε το Ράλλυ Ακρόπολις εκτός Πρωταθλήματος το επόμενο έτος.

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΘΕΡΜΑΛΙΣΜΟΥ-ΙΑΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ κ.ΛΟΥΚΑ.


ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στα πλαίσια της προώθησης του ιαματικού τουρισμού, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων και εκπρόσωπος για τον Θερμαλισμό, κ. Λούκας Λουκάς, υπό την ιδιότητά του ως μέλους της εκτελεστικής επιτροπής, παρέστη στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Λουτροπόλεων Ελλάδας, που έλαβε χώρα στην Αθήνα την προηγούμενη εβδομάδα, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ.

Η ημερήσια διάταξη (έγκριση προηγούμενων πρακτικών), περιείχε:

Τα Βινύλια είναι Παντοτινά στη «Τεχνόπολις» -“Vinyl is back” 4-5-6/10 2013 !


https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=40fc3ecc9e&view=att&th=1416e31facafee44&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_hm8wxenm1&safe=1&zw&saduie=AG9B_P8jwSnQG1R5bBsQuUL9P8qf&sadet=1380556027796&sads=xV_vUs7EYUmCKWijAj2m1sZo-wI

Δελτίο Τύπου

Για όσους πίστεψαν ότι τα πικ-απ πέρασαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, σε πείσμα της εποχής, το «Vinyl is Back» γίνεται ένα με τη τάση επιστροφής στο ζεστό ήχο του βινυλίου και, μετά τη θριαμβευτική πρώτη διοργάνωσή του τον περασμένο Μάρτιο, επανέρχεται …δριμύτερο στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, στο Κτίριο «Μηχανουργείο», (Πειραιώς 100, Γκάζι) το τριήμερο 4, 5 και 6 Οκτωβρίου 2013!

Συνελήφθη 52χρονος στο Δερβένι για παράνομη οπλοκατοχή και πυρομαχικά.

 

Ένας 52χρονος συνελήφθη χθες βράδυ στο Δερβένι για παράνομη οπλοκατοχή και πυρομαχικά.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του τμήματος Ξυλοκάστρου, συνέλαβαν στο Δερβένι , έναν 52χρονο κάτοικο της περιοχής, γιατί σε έρευνα που έκαναν στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα μακρύκανο όπλο τύπου «ΦΛΟΜΠΕΡ», ένα συλλεκτικό δίκαννο, εκατόν πέντε φυσίγγια, καθώς και ένας γεμιστήρας, τα οποία κατείχε παράνομα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Κορίνθου.

Τι θα γίνει με τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής

''Οι δανειστές της Ελλάδας θα πρέπει να αντιληφθούν ότι όσο περισσότερο σπρώχνουν την Ελλάδα στη ύφεση με αυστηρά μέτρα λιτότητας, τόσο περισσότερο η ελληνική κοινωνία και το πολιτικό σύστημα κινδυνεύουν να διαλυθούν ολοκληρωτικά'' σχολιάζει ο γερμανικός τύπος τις εξελίξεις γύρω από τη Χρυσή Αυγή.

Ως τομή στην ιστορία της Ελλάδας χαιρετίζουν τα γερμανικά ΜΜΕ τις εξελίξεις γύρω από τη Χρυσή Αυγή. Τα ερωτήματα που τίθενται αφορούν την τύχη των ψηφοφόρων της, ενώ σχολιάζεται ως καθυστερημένος ο χρόνος αντίδρασης των αρχών.

ΒΙΝΤΕΟ: Όταν ένας στρατιωτικός σκύλος συνάντησε ενα γατάκι για πρώτη φορά!

Ο Σεφ (Chef) ο "απόστρατος" σκύλος συνάντησε ένα γατάκι για πρώτη φορά και το Διαδίκτυο έχει "λίωσει"!

Η συνάντηση βιντεοσκοπήθηκε τον περασμένο μήνα απο την ιδιοκτήτρια του σκύλου και μέχρι στιγμής εχει συγκεντρώσει σχεδόν 600.000 προβολές στο YouTube Δείτε το στο Onalert

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα

Χαλάει ο καιρός από το απόγευμα, με τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και βαθμιαία καταιγίδες στα δυτικά κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα είναι μέχρι 6 μποφόρ.
Φθινοπωρινό θα είναι το σκηνικό από σήμερα το απόγευμα, καθώς θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, που μέχρι αργά το βράδυ θα επεκταθούν στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές της χώρας. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά πολύ ισχυρά, κυρίως στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά και πιθανόν στη Θεσσαλία. Τη νύχτα ο καιρός θα επιδεινωθεί και στο Αιγαίο.
 Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα βορειοδυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο 6 μποφόρ που το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ιδία ένταση.
Θερμοκρασία: από 15 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχτούν αραιές νεφώσεις, οι οποίες το απόγευμα θα πυκνώσουν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων τη νύχτα.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 14 έως 32 βαθμούς κελσίου.
 Αττική
Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος. Το απόγευμα θα αναπτυχτούν αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και το βράδυ υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές βροχές.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 16 έως 31 βαθμούς κελσίου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ στο Δήμος Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων



100_1444.JPG100_1423.JPG


Ο Δήμος Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και άλλους Δήμους της Πελοποννήσου διεξάγει Πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών στο φυσικό, αστικό και περιαστικό περιβάλλον του Δήμου μας ήδη από το έτος 2012.
Τα κουνούπια αποτελούν έναν σοβαρότατο κίνδυνο μετάδοσης στον άνθρωπο μολυσματικών ασθενειών των οποίων είναι φορείς (ελονοσία, ιός του Δυτικού Νείλου, Δάγκειος Πυρετός) μέσω των τσιμπημάτων, αλλά και της οικονομίας των περιοχών με αυξημένους πληθυσμούς, λόγω των προβλημάτων όχλησης που δημιουργούν στους κατοίκους των περιοχών αυτών, κυρίως κατά τους θερινούς μήνες.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-EΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2013.


21o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΡΑΜΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ





« Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού – Αθλητισμού – Περιβάλλοντος “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”, διοργανώνει με την Παγκόσμια Ομοσπονδία στο άθλημα στα Δράμια (International Federation Girevoy Sport) το 21ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο άθλημα στα Δράμια ή  Kettle Bell, όπως είναι γνωστό στον κόσμο. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο “Γ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ” στο Λουτράκι, κατά το τρίμερο 4 – 6 Οκτωβρίου 2013.
Η ανάληψη της σημαντικής αυτής διοργάνωσης έγινε στα πλαίσια των ενεργειών που καταβάλει ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων για την παγκόσμια τουριστική προβολή της περιοχής και κατ’ επέκταση της χώρας μας και σε συνέχεια των μεγάλων διεθνών διοργανώσεων, που κατά καιρούς έχει αναλάβει με ξεχωριστή επιτυχία.
Το αρχαιοελληνικό άθλημα “Δράμι” είναι ένα άθλημα το οποίο διεξάγεται με μια σιδερένια σφαίρα με λαβή. Ένα δράμι ή kettle bell είναι ένα μεγάλο κομμάτι σίδηρο σε διάφορα βάρη και συγκεκριμένα σε 4, 8, 12, 16, 24, 32, 40 κιλά και για τους πολύ δυνατούς άνδρες και γυναίκες σε βάρος 48 κιλών. Είναι πολύ δυσκολότερο από το άθλημα της Άρσης Βαρών, καθότι δεν απαιτεί μόνο φοβερή δύναμη αλλά και τρομακτική αντοχή, γυμνάζοντας όλο το σώμα και κυρίως την καρδιά. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει τρομερά ευεργετικά αποτελέσματα στην υγεία και στη φυσική κατάσταση.
Το 21ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο άθλημα στα Δράμια, στο οποίο θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 200 αθλητές από 30 χώρες του κόσμου, θα ξεκινήσει την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013 (ώρα 09.00’) με την παρέλαση των αθλητών των εθνικών ομάδων και θα ακολουθήσει το αγωνιστικό πρόγραμμα (ώρες 11.00’ – 19.00’), το οποίο θα συνεχιστεί τo Σάββατο 5 Οκτωβρίου (ώρες 09.00’ – 14.00’) και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου (ώρες 09.00’ – 18.00’) οπότε και θα ολοκληρωθεί η διοργάνωση με την απονομή των επάθλων στους νικητές».

Ξαναζεσταίνονται οι κοινές υποψηφιότητες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Οι ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ημερών, με την εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής στο επίκεντρο, δημιουργούν νέα πολιτική δυναμική. Οι Α. Σαμαράς και Ευ. Βενιζέλος έστειλαν κατηγορηματικό μήνυμα ότι δεν πρόκειται να γίνουν πρόωρες εκλογές σε καμία περίπτωση, ενώ τέτοιες διαβεβαιώσεις δόθηκαν ήδη στην Τρόικα.
Ετσι, εκτός μεγάλου απροόπτου, οι πρώτες (πανελλαδικού επιπέδου) κάλπες  θα στηθούν το Μάιο και θα αφορούν τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ως προς τις εκλογές των ΟΤΑ, διαμορφώνεται ήδη νέα δυναμική. Δύο κορυφαία στελέχη της ΝΔ, πρώτα η Ντόρα Μπακογιάννη και μετά ο Γιάννης Μιχελάκης, τάχθηκαν υπέρ κοινών υποψηφιοτήτων όλων των κομμάτων του συνταγματικού τόξου απέναντι στον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής, εφόσον γίνουν επαναληπτικές εκλογές σε συγκεκριμένες περιφέρειες μετά από ενδεχόμενη παραίτηση βουλευτών της Χρυσής Αυγής.  Ανάλογη θέση διατύπωσε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Βασίλης Οικονόμου.
Η πρόταση αυτή άρχισε ήδη να προκαλεί συζήτηση μεταξύ των βουλευτών της συμπολίτευσης, που άλλοι τάσσονται θετικά και άλλοι αρνητικά, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του προσεχούς Μαίου. Γιατί είναι προφανές ότι αν τότε η Χρυσή Αυγή σε κάποιες μεγάλες περιφέρειες επιχειρήσει δυναμική εμφάνιση με υποψήφιο κορυφαίο πολιτικό στέλεχος, μπορεί και πάλι να τεθεί το θέμα κοινών υποψηφιοτήτων του «συνταγματικού τόξου».
Και επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δεχθεί, ούτε το ΚΚΕ, ούτε οι ΑΝΕΛ, μένουν η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ για να το συζητήσουν. Αν ο Φώτης Κουβέλης δεν συναινέσει, πράγμα πολύ πιθανό, μένουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που συγκυβερνούν και που, άλλωστε, πριν από τις τελευταίες εξελίξεις, εξέταζαν το ενδεχόμενο κοινών υποψηφιοτήτων, προκειμένου -κυρίως- να αποτραπεί ένα ναυάγιο για το ΠΑΣΟΚ τόσο μεγάλο ώστε να απειλούταν η ευστάθειά του την επόμενη μέρα.

aytodioikisi.gr

Την Τρίτη η πληρωμή των συντάξεων του ΟΓΑ

oga
Αύριο, Τρίτη, θα καταβληθεί η σύνταξη μηνός Οκτωβρίου σε 738.574 συνταξιούχους του ΟΓΑ με πίστωση στους Τραπεζικούς λογαριασμούς τους ή λογαριασμούς ΕΛ.ΤΑ., που έχουν επιλέξει.

Η συνολική δαπάνη για την καταβολή των συντάξεων μηνός Οκτωβρίου 2013 ανέρχεται στο ποσό των 319.770.223,41 ευρώ.

Στο μεταξύ, παρατείνεται έως τις 29 Οκτωβρίου η διαδικασία υποβολής των δικαιολογητικών που απαιτούνται για να ελεγχθούν οι συντάξεις των ανασφάλιστων υπερηλίκων του ΟΓΑ, που έχουν χώρα γέννησης την Ελλάδα.

Όπως αναφέρει, σε σχετική της ανακοίνωση, η διοίκηση του ΟΓΑ έκρινε σκόπιμο να δοθεί εκ νέου παράταση έως τις 29 Οκτωβρίου 2013, επειδή ένας μεγάλος αριθμός συνταξιούχων ανασφάλιστων υπερηλίκων με χώρα γέννησης την Ελλάδα, συναντά σημαντικές δυσκολίες στην συγκέντρωση των απαραίτητων προς υποβολή δικαιολογητικών, όπως απαιτούνται από τον Ν.4093/2012

Κουβέλης: Μπορεί να έχουμε εκλογές εντός του 2013

Fotis-Kouvelis
Την πρόβλεψη ότι οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή, σε συνδυασμό με τα καινούρια δεδομένα που διαμορφώνονται στον τομέα της οικονομίας, μπορούν να οδηγήσουν στη διενέργεια πρόωρων εκλογών εντός του 2013, έκανε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Πρώτη Γραμμή” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, με τον Βασίλη Λυριτζή και τη Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία καλύπτει το κενό του Δημήτρη Οικονόμου.
Ο Φώτης Κουβέλης αναφέρθηκε σε αντίστοιχες σκέψεις για πρόωρες εκλογές που και άλλες φορές στο παρελθόν έχει υποστηρίξει ότι κυριαρχούσαν στον σχεδιασμό του επιτελείου του Μεγάρου Μαξίμου, και πρόσθεσε ότι κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να στηθούν κάλπες εντός του 2013, σε συνδυασμό και με τις εξελίξεις στο θέμα της οικονομικής κρίσης.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς ζήτησε να αφεθεί η Δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της στο θέμα της Χρυσής Αυγής, αφήνοντας αιχμές κατά της κυβέρνησης για καθυστερημένη αντιμετώπιση του ακραίου μορφώματος του Νίκου Μιχαλολιάκου, ενώ στο σκέλος των οικονομικών εξελίξεων χαρακτήρισε “ταμειακό” το πρωτογενές πλεόνασμα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν έχει κάποια ουσιαστική σημασία για την ελληνική κοινωνία.

ysterografa.gr

Ο Νετανιάχου απειλεί πως θα δράσει μόνος του εναντίον του Ιράν!

netanyahu
Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχουν θα απειλήσει ότι θα εγκαταλείψει τη διπλωματική οδό, αν οι διαπραγματεύσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν δεν έχουν στόχο την κατάργησή του, δήλωσε η ανταποκρίτρια στη Νέα Υόρκη Ισραηλινού τηλεοπτικού δικτύου.

Ψαλίδι σε υπερωρίες, λειτουργικές δαπάνες & επιχορηγήσεις των ΟΤΑ

Υπερωρίες, λειτουργικές και δαπάνες μετακινήσεων, προμηθειών,  κινητών τηλεφώνων αλλά και κάθε είδους επιχορηγήσεις κόβει σε δήμους και περιφέρειες ο προϋπολογισμός του 2014.
Συγκεκριμένα:
-Για τις δαπάνες υπερωριών  τονίζεται ότι εγκρίνονται μόνο για έκτακτες υπηρεσιακές ανάγκες και αφού πρώτα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια αξιοποίησής των υπαλλήλων εντός του ωραρίου εργασίας.
-Περιορίζονται στο ελάχιστο δαπάνες υπηρεσιακών μετακινήσεων, προμηθειών, κινητών τηλεφώνων, ηλεκτρικού ρεύματος,  αλλά και δημοσίων σχέσεων, όπως συμμετοχή-διοργάνωση εκθέσεων στο εσωτερικό-εξωτερικό, συνδιοργάνωση εκδηλώσεων και εκτυπώσεις-εκδόσεις λευκωμάτων.
- Περιορίζονται, επίσης, στις απολύτως αναγκαίες  οι πάσης φύσεως προαιρετικές δαπάνες του άρθρου 202 του Ν. 3463/2006, όπως  είναι οι επιχορηγήσεις ΝΠΔΔ, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων, ακόμη και τα βοηθήματα σε οικονομικά αδύνατους.
Παράλληλα από το υπουργείο Εσωτερικών περικόπτονται περί τα 230 εκατ. ευρώ.

aftodioikisi.gr

Σαμαράς: Τα δύσκολα τέλειωσαν. Όλη η Ελλάδα απέναντι στους ρατσιστές και τη βία

samaras1Με τον εκκλησιασμό του στον Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου στο Φλάσινκγκ της Νέας Υόρκης, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Δημήτριου, άρχισε το πρόγραμμα της επίσκεψής του στις ΗΠΑ ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Μετά το πέρας της λειτουργίας ο κ.Σαμαράς απευθύνθηκε στο εκκλησίασμα που αποτελούσαν μέλη της ελληνικής κοινότητας.
Ο Πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας υπογραμμίζοντας ότι η Ελλάδα περνά δύσκολες ώρες, ωστόσο θα τα καταφέρει να σταθεί στα πόδια της και μάλιστα ότι έχει διανύσει το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής και είναι κοντά στην έξοδο από τον λαβύρινθο.
“Ο ελληνικός λαός γεύθηκε την πίκρα να μιλούν για έξοδο της χώρας από το ευρώ, να νιώθει ότι ηττάται σε όλα τα μέτωπα της οικονομίας. Με υπερηφάνεια και σοβαρότητα πέρασε τα δύσκολα. Κανείς δεν μιλά πια για Grexit. Η Ελλάδα θα είναι παράδειγμα για όλη την Ευρώπη”.
Ο κ. Σαμαράς έκανε και αναφορά στα τελευταία γεγονότα και τις συλλήψεις των στελεχών της Χρυσής Αυγής λέγοντας: “σαν Πρωθυπουργός, με ενδιαφέρει η ενότητα. Δεν έχεις δικαίωμα να μισείς τον άλλο, να πιστεύεις στην βία, να είσαι ρατσιστής να προωθείς την ακρότητα. Γιατί τότε θα βρεις απέναντί σου τους Ελληνες, όπως έγινε τις τελευταίες ημέρες στην πατρίδα”.
Ο κ.Σαμαράς, έκλεισε τις επισημάνσεις του απευθύνοντας μήνυμα αισιοδοξίας, ότι μια νέα εποχή ευημερίας ξεκινά για την χώρα.

υστερογραφα

Στουρνάρας: Χωρίς το Μνημόνιο θα είχαμε μπει σε περιπέτεια

Giannis-StournarasΤην άποψη ότι χωρίς το Μνημόνιο που υπέγραψε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου και υπουργό Οικονομικών τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, την άνοιξη του 2010, η Ελλάδα θα είχε μπει σε μεγάλη περιπέτεια, εκφράζει ο σημερινός “τσάρος” της ελληνικής οικονομίας Γιάννης Στουρνάρας, με συνέντευξή του στο “Έθνος της Κυριακής”, στο πλαίσιο συζήτησης σε κοινή τράπεζα με τον Γιώργο Σταθάκη και τον Νίκο Χριστοδουλάκη.
“Το Μνημόνιο ήταν μια αναγκαιότητα. Παρά τα όποια λάθη, η Ελλάδα θα είχε μπει σε πολύ μεγάλη περιπέτεια, γιατί δεν θα είχε χρηματοδότηση για βασικά αγαθά.
Όμως, ουδέν κακόν αμιγές καλού: Η εξισορρόπηση που έχει επιτευχθεί σήμερα στην οικονομία, με τις μεγάλες θυσίες του ελληνικού λαού, να είναι η βάση για τη δημιουργία ενός νέου αναπτυξιακού και κοινωνικού προτύπου”, τονίζει μεταξύ άλλων στο “Έθνος της Κυριακής” ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

Μεταφέρθηκε στην Ευελπίδων ο Χρήστος Παππάς- Ένα 38αρι, σβάστιγκες και φωτογραφίες του Χίτλερ βρέθηκαν στο σπίτι του

Xristos-Pappas
(Photo Eurokinissi)
Ένα 38αρι περίστροφο, σβάστιγκες καθώς και φωτογραφίες του Αδόλφου Χίτλερ βρήκε η Αστυνομία στο σπίτι του βουλευτή και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά στα Γιάννενα, όπου πραγματοποιούνται έρευνες.
Οι έρευνες έχουν ανατεθεί στην αντιτρομοκρατική, η οποία “χτενίζει” το σπίτι του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής, ενώ οι έλεγχοι θα επεκταθούν και σε άλλους χώρους, σύμφωνα με στοιχεία και καταθέσεις που βρίσκονται στα χέρια των αρχών.
Στο μεταξύ σε θρίλερ εξελίχτηκε η επιχείρηση σύλληψης του  Χρήστου Παππά, για τον οποίο εκδόθηκε το βράδυ ένταλμα, καθώς σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα θεωρείται “υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης”.
Νομικοί κύκλοι επιμένουν ότι, στην περίπτωση που εξακολουθήσει να διαφεύγει τη σύλληψη και δεν οδηγηθεί ενώπιον των αρχών εντός των επόμενων 24 ωρών, θα χρειαστεί να κινηθεί κοινοβουλευτική διαδικασία άρσης της ασυλίας του.
Σημειώνεται ότι οι υπόλοιποι βουλευτές κατηγορούμενοι που έχουν συλληφθεί, πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη.
Το μεσημέρι, λίγο μετά τις 13.00, ο Χρήστος Παππάς προσήλθε ο ίδιος στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές. “Έρχομαι αυτοβούλως. Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Να μην σκύψει το κεφάλι ο ελληνικός λαός”, δήλωσε ο Χρήστος Παππάς προσερχόμενος στη ΓΑΔΑ, ενώ έκανε ναζιστικό χαιρετισμό, φωνάζοντας “ζήτω η Χρυσή Αυγή”.
Το απόγευμα ο Χρήστος Παππάς μεταφέρθηκε στην Ευελπίδων με επεισοδιακό τρόπο, καθώς φώναζε και πάλι συνθήματα. «Πατρίδα, λαός, εθνικισμός. Η αλήθεια θα λάμψει για τη Χρυσή Αυγή», φώναξε χαρακτηριστικά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνέχεια άνοιξε την πίσω πόρτα του αυτοκινήτου, φωνάζοντας: «Μην τους πιστεύετε», αλλά οι άνδρες του της αντιτρομοκρατικής αντέδρασαν άμεσα και του την έκλεισαν.
Λίγο αργότερα στον κ. Παππά ασκήθηκε ποινική δίωξη, η ίδια που απαγγέλθηκε τους συλληφθέντες στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Η δίωξη αφορά ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση και παράνομη οπλοκατοχή. Ο βουλευτής οδηγήθηκε στον αρμόδιο ανακριτή της υπόθεσης από όπου και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.
Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, ο γγ της Χρυσής Αυγής Ν.Μιχαλολιάκος θα απολογηθεί την Τετάρτη αντί της Τρίτης που αρχικώς είχε προγραμματιστεί.

υστερογραφα

Το “Πρώτο Θέμα” επιτίθεται στον Βαξεβάνη

Themos-Anastasiadis-Kostas-Vaxevanis
Συνέχεια στη σφοδρή αντιπαράθεσή του με τον Κώστα Βαξεβάνη δίνει το “Πρώτο Θέμα”. Η πρώτη σε κυκλοφορία κυριακάτικη εφημερίδα εξαπολύει νέα επίθεση κατά του γνωστού δημοσιογράφου και εκδότη του περιοδικού “Hot Doc”, με χτύπηημα στην πρώτη σελίδα, αλλά και με δισέλιδο ρεπορτάζ στις εσωτερικές σελίδες.
“Τον ψάχνουν για το 1,5 εκατομμύριο ευρώ της ΕΡΤ και αυτός το “παίζει” ΣΥΡΙΖΑ”, αναφέρει το “Πρώτο Θέμα” στην πρώτη σελίδα του, ενώ στο ρεπορτάζ των εσωτερικών σελίδων γίνεται λόγος για “περίεργη διαδρομή”, “πλουσιοπάροχο συμβόλαιο” και “σχέσεις με την ΕΥΠ”.

υστερογραφα

Αν δεν είχαν συλληφθεί, θα αναγορεύονταν σε ήρωες του αντιμνημονίου!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Οι συλλήψεις του αρχηγού και των άλλων νταήδων της Χρυσής Αυγής (που είτε είχαν παραπλανήσει τμήμα του εκλογικού σώματος, είτε είχαν απευθυνθεί στα χαμηλότερα ένστικτα ενός άλλου τμήματος του εκλογικού σώματος) μετά από σύνδεσή τους με το οργανωμένο έγκλημα, ακύρωσαν όλες τις συζητήσεις, τις αιτιάσεις και τους προβληματισμούς των τελευταίων ημερών.
Οι τελευταίες εξελίξεις αποδεικνύουν πως η σύνδεση της οικονομικής κρίσης και των συνεπειών της με τη δημιουργία και τη διόγκωση μιας οργάνωσης με διασυνδέσεις στον κόσμο του οργανωμένου εγκλήματος, είναι μια πολύ επικίνδυνη για τη Δημοκρατία και την εφαρμογή των νόμων άποψη.

Γιατί φώναζαν “Fuhrerprinzip” τον Μιχαλολιάκο

Του Γιώργου Τρικαλινού
Η λέξη, η οποία προφέρεται “Φύρερπρινζίπ”, είναι -φυσικά- γερμανικής προέλευσης και σημαίνει, σε ακριβή μετάφραση, “Ηγέτιδα αρχή”. Για την ακρίβεια “Fuhrer” (η λέξη που χρησιμοποιείτο για τον Χίτλερ) σημαίνει “ηγέτης”, ή “καθοδηγητής” και “prinzip”, σημαίνει “αρχή”. Όμως, δεν πήραν από εκεί την ιδέα οι χρυσαυγίτες.
Η λέξη χρησιμοποιείτο από τους ναζί για να περιγράφει την οργανωτική- κυβερνητική δομή του 3ου Ράιχ. Σε ελεύθερη μετάφραση, το πραγματικό νόημα που έχει προσδοθεί στη λέξη, μετά τη χρήση της από τις στρατιές του Χίτλερ, είναι “ο λόγος του Φύρερ είναι πάνω από κάθε γραπτό νόμο”. Μπορούμε να υποθέσουμε, με βάση τη στρατιωτική ιεραρχία και πειθαρχία στην οργανωτική δομή της Χρυσής Αυγής, ότι είχε το ίδιο νόημα και στην… ελληνική της βερσιόν.
Όσο και αν φαίνεται περίεργο, παρά τη χρήση της από τους ναζί, η λέξη “Fuhrerprinzip” δεν “γεννήθηκε” από τον εθνικοσοσιαλισμό. Είναι επινόηση του Γερμανού φιλοσόφου Hermann Graf Keyserling, (ήταν ο πρώτος που χρησιμοποίησε τον όρο). Ο ίδιος, εξηγούσε πως με αυτό τον όρο...δείτε την συνέχεια εδώ
 
 http://pinakio.blogspot.gr

Χρώμα και άρωμα στην ζωή τους βάζουν οι Θεσσαλονικείς

Η δημοτική βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης και ο όμιλος HUMANS διοργανώνουν εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα την Κηποτεχνία.
Κηποτεχνία είναι μια τεχνική δραστηριότητα της οποίας αντικείμενο είναι η σύλληψη, η σχεδίαση, η πραγματοποίηση και η διαχείριση του κήπου. 
Αναμφίβολα, η κύρια έννοια του κήπου στην αντίληψη των περισσοτέρων ερμηνεύεται ως χώρος ανάπαυσης και αναψυχής. Η Κηποτεχνία ή Αρχιτεκτονική Κήπων ασχολείται κυρίως με το σχεδιασμό και την κατασκευή κήπων σε οικίες, αρχοντικά, επαύλεις, ανάκτορα και μικρά αστικά πάρκα.
Περισσότερα στο pinakio.blogspot.gr

Νίκος Νικολόπουλος για συλλήψεις στελεχών Χρυσής Αυγής : «Η Δημοκρατία δεν είναι διαπραγματεύσιμη, αλλά και δεν ξεχνάει, ούτε παραπλανάται…»


«Η Δημοκρατία δεν είναι διαπραγματεύσιμη, ούτε η Ελλάδα είναι όμως... Ο ελληνικός λαός ξέρει να ξεχωρίζει και να καταλαβαίνει πως όσα αφορούν το ποινικό δίκαιο άπτονται της Δικαιοσύνης, η οποία θα φροντίσει για την τιμωρία των παρανομούντων. Όσα όμως αφορούν την πολιτική κατεύθυνση της χώρας, αφορούν τον ίδιο τον λαό και η τιμωρία των επιόρκων βρίσκεται στα δικά του χέρια…» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Γενικός Γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, σε δηλώσεις που έκανε με αφορμή τις καταιγιστικές εξελίξεις του Σαββάτου και τη σύλληψη στελεχών της Χρυσής Αυγής.

«Ο Γύρος του Θανάτου» στο GAZIMOTOFESTIVAL

γύρος του θανάτου.jpg

Μετά από αρκετά χρόνια, παρουσιάζεται ένα μοναδικό θέαμα στην Τεχνόπολη κατά τη διάρκεια του 2ου SCOOTERFESTIVAL που θα γίνει στις 4 έως και 6 Οκτωβρίου, στον προαύλιο χώρο που βρίσκεται το μεγάλο αεροφυλάκιο, θα στηθεί ένα «βαρέλι» με διάμετρο 16 μέτρα και αντίστοιχο ύψος όπου ο βετεράνος της μηχανοκίνητης ακροβασίας Βαγγέλης Ανδρέου, μαζί με το ακροβατικό του team, θα σας κόψουν την ανάσα με το μοναδικό θέαμα του «γύρου του θανάτου».
Ο Βαγγέλης Ανδρέου είναι ίσως ο μοναδικός εν ενεργεία στο είδος του στην Ελλάδα που δίνει αυτή την ριψοκίνδυνη παράσταση.
Επικίνδυνες αποστολές με δεμένα μάτια, διπλοκάβαλο κυνηγητό μεταξύ τους και ίσως και το περίφημο salto mortale. Όσοι ως παιδιά έχουμε δει «το γύρο του θανάτου», δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τον ήχο της μοτοσυκλέτας στα ξύλινα τοιχώματα, τον ακροβάτη-αναβάτη να φτάνει σε απόσταση αναπνοής από τους θεατές, τον εκκωφαντικό θόρυβο και τα φώτα της μηχανής να περιστρέφονται στο σκοτάδι του βαρελιού.
Μια cult ίσως παράσταση, που όμως ακόμα και σήμερα, την εποχή του internet και της εικονικής πραγματικότητας διεγείρει τις αισθήσεις και στο τέλος αισθάνεστε τυχεροί που προλάβατε να την ζήσετε! 

 Scooter Festival 4-6 Οκτωβρίου 2013, ¨Τεχνόπολις¨, Γκάζι, "Γύρος του Θανάτου"

''Σινε-μαγικές περιπλανήσεις'' απόψε στις 11 από τη συχνότητα της ΕΡΑ με τον Ιωάννη Παπουτσάκη

Aπόψε, στις 11, το βράδυ, o γνωστός Δερβενιώτης δημοσιογράφος Γιάννης Παπουτσάκης θα είναι κοντά σας με την εκπομπή ''Σινε-μαγικές περιπλανήσεις'' μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΑ (91,8 στα FM και 729 στα μεσαία).Επίσης διαδικτυακά, στο Ertopen.com-Τρίτο πρόγραμμα.
Ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί με ονειρικές μουσικές από τις ταινίες της ζωής μας

Πρεμιέρα για γηπεδούχους στη Β2' Κορινθίας - "Τράβηξε επτάσφαιρο" ο Απέσσας

Χωρίς να εντυπωσιάσει ο Ασπρόκαμπος, 2-0 το Μεγάλο Βάλτο (video) 
1η Αγωνιστική

ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛΕΩΝΩΝ - ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ 5 - 4
ΤΑΡΣΙΝΑ - ΛΥΚΟΠΟΡΙΑ                                       1 - 0
ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΓ. ΒΑΛΤΟΥ   2 - 0
ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ -  ΛΑΥΚΑ                             7 - 1
ΚΟΥΤΑΛΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ                      4 - 3
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ               3 - 1
Ρεπό ο Α.Ο. ΛΕΧΑΙΟΥ

Πρεμιέρα με το "δεξί" στην Α2' Κορινθίας για Πανευρωστινιακό , Τενεάτη, Ζευγολατιό, Κόρινθο '06 και Άρη Αρχ. Κορίνθου


1η Αγωνιστική

ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛ.- ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ  0 - 1
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 - ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ     4 - 1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛ.    3 - 3
ΣΟΛΟΜΟΣ - ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ            1 - 2
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΑΚΟΣ - ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ   3 - 2
ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓ.     2 - 1
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ -  ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ            0 - 0
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣ. - ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜ.      1 - 1