Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Πρεμιέρα 2ου γύρου στη Α1 Κορινθίας με το ντέρμπι Κλένια - Ελλάδας Βέλου

Α1΄ Κατηγορια
16η αγωνιστική 5.1.13 15.00
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛ/ΖΗΣ
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ/ΔΙΟΥ
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ - ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡ.-ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ 0-3αα

Οι «πειραματιστές» πειραματίστηκαν και πέτυχαν !!

Η θεατρική ομάδα της Δημ. Ενότητας Ευρωστίνης και η κ. Τερέζα Λουΐζου ήταν καταπληκτικοί.
Το θερμό, δυνατό χειροκρότημα των θεατών, που γέμισαν την αίθουσα και τις δύο μέρες της παράστασης, ήταν η επιβράβευση μιας αξιόλογης προσπάθειας με μεράκι, εθελοντισμό και ταλέντο.
Συγχαρητήρια !

Ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος του ΔΣ Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης;

Από το δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης  
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
        Συμβούλου επιτυχόντος συνδυασμού που έχει εκλεγεί με τις περισσότερες ψήφους για εκλογή Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου και μελών της Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για το χρονικό διάστημα 1-1-2013 μέχρι 31-8-2014.
          Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κέντρου Νεότητας Ξυλοκάστρου την Κυριακή 6-1-2013 και ώρα 5μμ, ώστε να διεξαχθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 64 και 74 του Ν. 3852/2010 εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
                           Η ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

                                          ΚΑΖΑΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Ερχεται κακοκαιρία με καταιγίδες και χιόνια ακόμη και στην Πάρνηθα

Οι καλικάντζαροι φαίνεται οτι πριν φύγουν με την αγιαστούρα θα κάνουν τη ζημιά τους καθώς θα χαλάσουν τον καιρό.
Πιο αναλυτικά:

Αχαϊα: ''Ροζ'' εφιάλτης για παντρεμένες γυναίκες - Τις απειλούσαν με ''καυτές'' φωτογραφίες!

Γνώρισαν τους νεαρούς και θέλησαν να ζήσουν τον παράνομο έρωτά τους - Η κατάληξη όμως, σίγουρα τις έκανε να μετανιώσουν...

Πρόκειται για μια παρέα γυναικών γύρω στα 40, που ζει στο κέντρο της Πάτρας. Σε μία από τις εξόδος τους, γνώρισαν τους νεαρούς πρωταγωνιστές της υπόθεσης και μετά τα πρώτα ραντεβού ξεκίνησαν οι παράνομες σχέσεις. Οι γυναίκες επέστρεφαν στα σπίτια τους, σαν να μην τρέχει τίποτα και για να βγαίνουν με την άδεια των συζύγων, επικαλούνταν η μια την άλλη...

Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας ''Κόσμος'' τα πράγματα τις γιορτές πήραν απρόσμενη τροπή για τις παντρεμένης γυναίκες, αφού οι νεαροί είχαν καταφέρει να τραβήξουν φωτογραφίες από τις ερωτικές τους περιπτύξεις και άρχισαν να τις απειλούν.

Σύμφωνα με τα όσα λένε άτομα που φέρονται να γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην τοπική κοινωνία, οι γυναίκες προσπαθούν ακόμη να δώσουν τέλος στον εφιάλτη τους, ενώ καμία δεν έχει μιλήσει ούτε στον σύζυγό της, ούτε στην αστυνομία...

newsit.gr

Εκλογές; Για ρίξτε μια ματιά στους αριθμούς (του τουρισμού)

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Οι καλές ειδήσεις από τον τομέα του τουρισμού, που δικαίως θεωρείται η βαριά βιομηχανία μας αλλά τα τελευταία χρόνια έπεσε θύμα της αλλοπρόσαλλης κατάστασης που έχει επικρατήσει στη χώρα – λόγω δυσφήμησης, πτώχευσης, βίαιης αναπροσαρμογής και διαφόρων παθογενειών, συμπεριλαμβανομένων και των συνδικαλιστικών – αποδεικνύουν πως τα προβλήματα δεν λύνονται με κραυγές και τα λεφτά δεν κόβονται από τον τοίχο.

Ήδη έχει ανακοινωθεί πως φέτος ο αριθμός των τουριστών που θα επισκεφθούν τη χώρα μας είναι αυξημένος, με βάση τις κρατήσεις, κατά 1 εκατομμύριο άτομα (που σημαίνει αύξηση εσόδων κατά 1 δις ευρώ) και αναμένεται να αυξηθεί κι’ άλλο.

Και προχθές έγινε γνωστό ότι μόνο στον Πειραιά θα «πιάσουν» το 2013 πάνω από 710 κρουαζιερόπλοια, φέρνοντας 2,2 εκατομμύρια τουρίστες.

ΔΕΗ: Απαλλαγή χρεώσεων για 500.000 οικογένειες

deh
Όπως προβλέπεται από το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στην Βουλή για τη «Διατήρηση ενός ελάχιστου επιπέδου αποθεμάτων αργού πετρελαίου ή και προϊόντων πετρελαίου και άλλες διατάξεις», και σύμφωνα με την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, απαλλάσσονται αναδρομικά από τις 9 Απριλίου 2012, οι πολύτεκνοι και οι δικαιούχοι Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου, από τις χρεώσεις Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας, που καταβάλλονται μέσω τον λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος.
Συνολικά  υπολογίζεται ότι οι οικογένειες που θα απαλλαγούν από τις χρεώσεις είναι 500.000, ουσιαστικά επιχειρείται με την ρύθμιση αυτή, οι οικονομικά ασθενέστεροι καταναλωτές να μην επιβαρύνονται για τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ωφέλειας.

Ηθοποιός του Twilight… έκανε την ανάγκη του δημοσίως (video)

Bronson-PelletierΟ ηθοποιός του κινηματογραφικού έπους  Twilight Bronson Pelletier, έκανε… την ανάγκη σε δημόσιο χώρο, καθώς κατέβασε το παντελόνι του και ούρησε στο χαλί της αίθουσας αναμονής του αεροδρομίου του Λος Άντζελες, περιμένοντας να επιβιβαστεί στην πτήση του.
Ο Pelletier, ο ρόλος του οποίου αφορούσε έναν λυκάνθρωπο στις δημοφιλείς ταινίες, κατηγορήθηκε για δημόσια προσβολή, ενώ πριν το… συμβάν είχε εμπλακεί σε καβγά με άλλους, καθώς ήταν μεθυσμένος.

Video



ysterografa.gr

Ο Τσίπρας… αντιγράφει τον Καραμανλή

Alexis-Tsipras-Kostas-Karamanlis
Τις πρώτες σκέψεις του για το πως θα κυβερνήσει τη χώρα, εφόσον στις επόμενες εκλογές η πλειοψηφία των Ελλήνων  πολιτών επιλέξει τα αναθέσει στον ΣΥΡΙΖΑ τα ηνία της εξουσίας και αναδείξει τον ίδιο στην πρωθυπουργία, παραθέτει ο Αλέξης Τσίπρας με συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης, την οποία παραχωρεί στην “Εφημερίδα των Συντακτών”.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει φυσικά και για το πρόσφατο ταξίδι του στη Λατινική Αμερική, που επικρίθηκε και σχολιάστηκε, κυρίως όμως δίνει έμφαση στις στρατηγικές επιλογές διακυβέρνησης, με έμφαση στην οικονομία και την ανακούφιση των κοινωνικών στρωμάτων που έχουν πληγεί από την πολιτική του Μνημονίου.
“Η ελληνική κοινωνία χρειάζεται σήμερα μια κυβέρνηση που θα αποκαταστήσει την κοινωνική συνοχή, και θα πάρει ριζοσπαστικές πολιτικές αποφάσεις. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά για μια μεγάλη σύγκρουση.
Θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να είναι το 2013 η χρονιά της μεγάλης πολιτικής αλλαγής που έχει ανάγκη ο τόπος. Θέλουμε να αλλάξουμε, όχι μονάχα την ασκούμενη πολιτική, θέλουμε να αλλάξουμε την Ελλάδα.
Η εναλλαγή στην κυβέρνηση με την κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα είναι απλά μια συνηθισμένη εναλλαγή. Θα είναι αλλαγή καθεστώτος. Θα χρειαστούμε τη στήριξη του λαού αλλά και τη δύναμη των προγραμματικών μας αναλύσεων, προκειμένου να μπορέσουμε να οικοδομήσουμε μια πορεία διεξόδου για την Ελλάδα, με την κοινωνία όρθια”, σχολιάζει με νόημα ο Αλέξης Τσίπρας.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά… αντιγράφει ρητορικά το σύνθημα της “πολιτικής αλλαγής” που είχε χρησιμοποιήσει η Νέα Δημοκρατία το 2004, στη θυελλώδη πορεία του Κώστα Καραμανλή προς την πρωθυπουργία, μέσω των εθνικών εκλογών της 7ης Μαρτίου 2004.

ysterografa.gr

Ο Ντινόπουλος έδειξε φωτογραφίες Τσίπρα με Λαλιώτη-Πάγκαλο

Argyris-Dinopoulos
Στο πλαίσιο της αντιπαράθεσής του με τον Δημήτρη Στρατούλη, στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου “ΣΚΑΪ Τώρα”, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Αργύρης Ντινόπουλος έβγαλε από τον φάκελο που είχε μαζί του φωτοτυπίες από χειραψίες του Αλέξη Τσίπρα με τον Κώστα Λαλιώτη και τον Θεόδωρο Πάγκαλο, σε παλαιότερες εκδηλώσεις στις οποίες είχαν παραστεί, μεταξύ των οποίων και σε προηγούμενα Συνέδρια του ΠΑΣΟΚ.
Ο Δημήτρης Στρατούλης αντέδρασε έντονα, ο Αργύρης Ντινόπουλος δεν έκανε πίσω, και η συζήτηση… πήρε φωτιά.
Μαθήματα… δημοσιογραφικής υπομονής από την Πόπη Τσαπανίδου,καθώς για περίπου πέντε λεπτά η έμπειρη οικοδέσποινα άκουγε άφωνη τον πολιτικό καβγά των  Αργύρη Ντινόπουλου και Δημήτρη Στρατούλη.
Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, δυναμικοί και… επίμονοι αμφότεροι, ξεκίνησαν έναν καβγά διαρκείας στο στούντιο της εκπομπής, σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα και τα επιχειρήματα των δυο κομμάτων, και η Πόπη Τσαπανίδου τους άφησε, μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να παρέμβει με δικές της ερωτήσεις.

ysterografa.gr

Προφυλακιστέος ένας από τους αστυνομικούς του κυκλώματος ναρκωτικών

prof
Ένας από τους εμπλεκόμενους αστυνομικούς στο κύκλωμα των ναρκωτικών πήρε το δρόμο για τη φυλακή, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος από την ανακρίτρια της υπόθεσης.
Άλλα πέντε άτομα είχαν την… ίδια τύχη, ενώ πέντε κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς  όρους, όπως αναφέρει το seleo.gr.

«Συγκέντρωση» συμπαράστασης πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης αστυνομικοί οι οποίοι δηλώνουν τη στήριξή τους στους συναδέλφους τους που συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι «προστάτευαν» κύκλωμα εμπόρων ναρκωτικών.

Στο δικαστικό μέγαρο βρίσκονται περίπου 20 αστυνομικοί οι οποίοι υποδέχτηκαν τους κατηγορούμενους με... ζητωκραυγές. Κάποιοι δάκρυσαν, άλλοι όπως θα δείτε στο βίντεο αποδοκίμασαν τους συναδέλφους τους. "Συγχαρητήρια συλλάβατε τον καλύτερο αξιωματικό" έλεγαν χαρακτηριστικά.
Σήμερα αναμένεται να απολογηθούν στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση ο πρώην προϊστάμενος του τμήματος δίωξης ναρκωτικών της ασφάλειας Βόλου και ο αστυνομικός του τμήματος αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, οι οποίοι κατηγορούνται ότι εμπλέκονται στην υπόθεση.

Επιπλέον θα απολογηθούν και οι δύο φερόμενοι ως εγκέφαλοι της συμμορίας, αλλά και 4 ακόμη μέλη της

Στα δικαστήρια βρέθηκε χθες και αντιπροσωπεία συνδικαλιστών αστυνομικών από το Αγρίνιο προκειμένου να συμπαρασταθεί στον αστυνομικό ο οποίος μετά την απολογία του τελικά κρίθηκε προφυλακιστέος.

Για την υπόθεση προφυλακίστηκαν μέχρι στιγμής 14 κατηγορούμενοι, ενώ άλλοι 12 αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Κατά τη γιγαντιαία αστυνομική επιχείρηση εξάρθρωσης του κυκλώματος συνελήφθησαν σε Θεσσαλονίκη, Βόλο και Αγρίνιο συνολικά 35 άτομα.
ysterografa.gr- newsit.gr

Καμίνης: «Έχετε τεθεί σε διαθεσιμότητα»

Ο Δήμος Αθηναίων είναι, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr,  από τους πρώτους  ΟΤΑ που ενημερώνει τους 103 εργαζομένους του ΙΔΑΧ ΔΕ ότι έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα  (57 από το δήμο, 23 από το Βρεφοκομείο και 23 από τον ΟΠΑΝΔΑ) μέχρι τις 12 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους.
Με έγγραφό της η διοίκηση του δήμου ενημερώνει τους συγκεκριμένους υπαλλήλους ότι έχουν διαγραφεί από τις λίστες του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών. «Σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4093/12 και τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου οι οποίες έχουν δημοσιευθεί στα ΦΕΚ 229 της 19/11/12, 237 5/12/12 και 240 12/12/12, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης προχώρησε στη διαγραφή σας από το Μητρώο Μισθοδοτούμενων Ελληνικού Δημοσίου και ως εκ τούτου έχετε τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας έως 12/11/2013», αναφέρεται στο συγκεκριμένο έγγραφο.

«ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ»

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης έχοντας στη διάθεσή του, μέσα από το πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 5μηνης διάρκειας, την ειδικότητα του Ψυχολόγου (ΠΕ), κ. Σωτήριο Καρβουντζή (MSc) και σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης της Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Ν. Κορινθίας «ΔΙΟΛΚΟΣ» και με τις  Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Ν. Κορινθίας, ενημερώνει όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου πως ο εν λόγω ειδικός ψυχικής υγείας, θα βρίσκεται στη διάθεσή τους έως τις 14/02/2012.
Πιο συγκεκριμένα δίδεται η δυνατότητα, σε συνεννόηση πάντα με τις σχολικές μονάδες, διεξαγωγής ομιλιών και βιωματικών εργαστηρίων με τα εξής θέματα: