Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Νίκες για ΠΑΟΚ, Πλατανιά, «Χ» σε ΟΑΚΑ και Τρίπολη

Η Βέροια «τσίμπησε» βαθμό σαν... νίκη μέσα στην Τρίπολη
Ο ΠΑΟΚ έκλεισε με νίκη στην Τούμπα τη χρονιά επικρατώντας του Λεβαδεαικού με 3 - 0 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Έτσι ο «δικέφαλος» κράτησε τους επτά βαθμούς τη διαφορά από τον Ατρόμητο, και μείωσε στους δέκα από τον Ολυμπιακό. Ο Κατσικάς στο 10' και οι Τζιόλης (81'), Αθανασιάδης (83') ήταν οι σκόρερ του «δικεφάλου» του Βορρά. Στο 65΄ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Λαμπρόπουλου από το Γλύκο, με το διαιτητή Θάνο να δείχνει κόρνερ. Ο Λεβαδειακός πέτυχε γκολ με τον Ορτέγκα στο 79΄, αλλά ακυρώθηκε λανθασμένα από το βοηθό που υπέδειξε σε θέση οφσάιντ το σκόρερ των «πράσινων».Τελευταία καλή φάση του αγώνα ήταν το δοκάρι του Λίνο στο 87'.
ΠΑΟΚ (Χ.Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσικάς, Λαζάρ, Τζιόλης, Στοχ (78΄ Ολίσε), Λούκας (85΄ Πόζογλου), Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης (63΄ Βούκιτς)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Στρατηλάτης, Σκέμπης, Γεωργίου, Σαγκουϊνέτι, Μαρτίνεθ (78΄ Καπό), Νικολακάκης, Πετράτζι, Λαμπρόπουλος, Κάντζι (85΄ Ιωαννίδης), Ορτέγκα, Ροτζέριο (63΄ Μάντζιος).
 Φτωχό το θέαμα στα ματς Αστέρας Τρίπολης – Βέροια, στην Τρίπολη  και ΑΕΛ Καλλονής – Εργοτέλης στο ΟΑΚΑ  αφού έληξαν χωρίς σκορ  ενώ ο Πλατανιάς πήρε σημαντική νίκη απέανντι στον Πανιώνιο με 1-0 με γκολ του Τετέ στο 65' .
Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ, από ένα εκπληκτικό γκολ του Τριάδη, ο Παναθηναϊκός έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Αλγερινό Αμπέιντ «γύρισε» το ματς και κατάφερε να νικήσει την Ξάνθη στη Λεωφόρο.
Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα με την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης (19:30).

 Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας

Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου
ΟΦΗ – Παναιτωλικός 2-1
Ατρόμητος – Πανθρακικός 3-1
Απόλλων – Ολυμπιακός 0-5

Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013
ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός 3-0
ΑΕΛ Καλλονής – Εργοτέλης 0-0
Αστέρας Τρίπολης – Βέροια 0-0
Πλατανιάς – Πανιώνιος 1-0
Παναθηναϊκός – SKODA Ξάνθη 2-1

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου
ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης (19:30)