Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αγοράζει κανάλι!

Dimitris-GiannakopoulosΟι φήμες κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό, το τελευταίο διάστημα ωστόσο έγιναν περισσότερο έντονες. Κάτι που σημαίνει ότι η όποια κινητικότητα υπάρχει, κορυφώνεται.
Το σενάριο είναι συγκεκριμένο. Στο περιθώριο της ανοιχτής προσφοράς για την εξαγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, και με δεδομένη την παρεμβατική παρουσία της οικογένειάς του στα δημόσια πράγματα, τόσο μέσω της ΚΑΕ Παναθηναϊκός όσο και της δραστηριοποίησης στον χώρο των φαρμάκων, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο όμιλος Κινέζων επενδυτών που βρίσκονται στο πλευρό του, φέρονται να ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τηλεοπτικό κανάλι.
Οι σχετικές πληροφορίες μάλιστα δίνουν… διεύθυνση και τηλέφωνο, παρουσιάζοντας ως βασικό στόχο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου το Κανάλι “Ε”, δηλαδή τη διάδοχη κατάσταση του “902″ που είχε στην ιδιοκτησία του το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.
Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ήδη παρουσία στα ΜΜΕ, μέσω μεγάλου Ομίλου με sites, καθώς και της εφημερίδας “Newsbomb”, ενώ πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία συνεργασίας με τον εκδότη του περιοδικού “Hot Doc” Κώστα Βαξεβάνη, για την έκδοση μεγάλης κυριακάτικης εφημερίδας, που θα χτυπήσει τον ανταγωνισμό.