Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Δοκιμάζει παίκτες από τον Ατρόμητος Αχαΐας ο Αστέρας Τρίπολης

Ατρόμητος Αχαΐας: Δοκιμάζονται παίκτες στον Αστέρα Τρίπολης | onsports.gr

Νεαροί ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου Αχαΐας κλήθηκαν να λάβουν μέρος σε δοκιμές από τον Αστέρα Τρίπολης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Στα γραφεία των υποδομών του Ατρόμητου ΑΧΑΪΑΣ έχει έρθει πρόσκληση από το σωματείο του Αστέρα Τρίπολης (ομάδα που αγωνίζεται στην SUPER LEAGUE) για την παρουσία αθλητών του στα δοκιμαστικά που θα διεξαχθούν στο αθλητικό κέντρο στην ΤΡΙΠΟΛΗ.
Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧΑΪΑΣ με χαρά αποδέχτηκε την πρόσκληση αυτή και προγραμματίζει αυτό το ταξίδι για τους αθλητές του. Θέλουμε όμως να ξεκαθαρίσουμε στην αθλητική κοινωνία της Αχαΐας τα εξής: Κάθε παιδί που ασχολείτο με το ποδόσφαιρο και ονειρεύεται τον εαυτό του στο επαγγελματικό επίπεδο θα πρέπει να γνωρίζει ότι αρωγός του στην προσπάθεια αυτή θα είναι ο Ατρόμητος Αχαΐας και οι άνθρωποι που τον εκπροσωπούν.
Ο Ατρόμητος όχι μονό δεν θα στερήσει την δυνατότητα σε ένα παιδί να δοκιμαστεί σε ομάδες που αγωνίζονται στην μεγαλύτερη εθνική κατηγορία αλλά θα στηρίξει κάθε του προσπάθεια για την ανάβαση του κάθε ταλαντούχου στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.
Η πάγια θέση του Ατρόμητου ήταν είναι και θα είναι ότι κάθε αθλητής θα πρέπει να επιχειρεί να ανεβαίνει με σίγουρα και σταθερά βήματα την σκάλα της επιτυχίας ώστε αυτή να έχει το αντίστοιχο αντίκρισμα στην ζωή του ,την λογική του και το χαρακτήρα του. Θα πρέπει να πρωτεύσει στην ακαδημία του, στην ομάδα του, στην πόλη του δηλαδή στον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΧΑΪΑΣ , στην ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, στον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ και μετά να συνεχίσει για πιο ψηλά.
Η τελική απόφαση όμως για κάθε παιδί ανήκει στον εαυτό του και την οικογένεια του. Εμείς θα υποστηρίξουμε αυτό που θα αποφασίσει προασπίζοντας τα συμφέροντα του και την ποδοσφαιρική του αναβάθμιση όσο αυτό περνά από το χέρι μας.
Επιτροπή υποδομών ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΧΑΪΑΣ».