Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013

Χρυσοχοϊδης σε Χρυσή Αυγή: Δειλοί και μαχαιροβγάλτες

xrusoxoidis
«Μαχαιροβγάλτες, δειλούς κι επικίνδυνους» χαρακτήρισε ο υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοϊδης τους βουλευτές της ΧΑ, από το βήμα της Βουλής, καλώντας τους μάλιστα να αποχωρήσουν από την αίθουσα «διότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται άτομα σαν αυτούς».
Αφορμή για την έκρηξή του, ήταν η τελευταία αποστροφή του λόγου του Αρτέμη Ματθαιόπουλου, ο οποίος κατηγόρησε τον υπουργό για την κατασκευή τζαμιού «χωρίς να ερωτηθεί ο ελληνικός λαός» λέγοντας πως «κάτι τέτοια μυαλά σαν εσάς έφεραν τη χώρα εδώ που βρίσκεται».
Αμέσως μετά από αυτό, πήρε τον λόγο ο υπουργός Μεταφορών για την ομιλία του επί του νομοσχεδίου για την επανεκκίνηση των οδικών έργων, και απάντησε με σκληρή γλώσσα:
«Είστε αμετανότητοι και άθλιοι. Και καλό είναι να αποχωρήσετε το γρηγορότερο από αυτή την αίθουσα. Η θέση σας είναι αλλού. Είστε άμυαλοι, άθλιοι, γελοίοι και επικίνδυνοι. Είστε δειλοί και μαχαιροβγάλτες. Και δεν συζητώ με μαχαιροβγάλτες και δειλούς», είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης προς τους βουλευτές της ΧΑ οι οποίοι αποχωρούσαν από την αίθουσα της Βουλής.

ysterografa.gr