Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Παπαδόπουλος... σκότωσε την Καλλονή από τα 11 βήματα



Ο Παπαδόπουλος... σκότωσε την Καλλονή από τα 11 βήματα | onsports.grΤην δεύτερη συνεχόμενη νίκη του και πρώτη εκτός έδρας πανηγύρισε ο Ατρόμητος, καθώς επικράτησε 1-0 της Καλλονής στο Ολυμπιακό Στάδιο.
«Χρυσός» σκόρερ για τους Περιστεριώτες ήταν ο Δημήτρης Παπαδόπουλος από το σημείο του πέναλτι στο 61’ σε μία φάση, όπου ο Σιδεράκης έχασε τον έλεγχο της μπάλας και ανέτρεψε τον Ιγκλέσιας που ακολούθησε τη φάση. Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους νησιώτες, οι οποίοι έμειναν στους 9 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στην 4η θέση με 10 πόντους.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε επιθετικά την αναμέτρηση, έχοντας “πατήσει” την αντίπαλη περιοχή με καλές προϋποθέσεις με τους Παπαδόπουλο και Ούμπιδες. Μέχρι το πρώτο τέταρτο το ματς εξελίχθηκε σε... μονόλογο για τους Περιστεριώτες που είχαν δοκάρι με τον Ούμπιδες (11'), σε εκτέλεση φάουλ, ενώ είχαν κι άλλες καλές στιγμές.

Η Καλλονή, που δεν θύμισε σε τίποτα το πρόσωπο που παρουσίασε στα περασμένα ματς, κατάφερε να “παγώσει” το παιχνίδι μέχρι το 30'. Οι φιλοξενούμενοι όμως ανέβασαν και πάλι... στροφές και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 34', με τον Σιδεράκη να νικά στο τετ-α-τετ τον Παπαδόπουλο. Το πολύ καλό και γεμάτο φάσεις ημίχρονο για τους “κυανόλευκους”, το οποίο ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο τέρμα, είχε και την αναγκαστική αλλαγή του Φυτανίδη.

Οι Περιστεριώτες συνέχισαν να ελέγχουν το ματς και στην επανάληψη και μάλιστα ήρθαν πάλι κοντά στο 1-0, με τον Ιγκλέσιας να σημαδεύει το δεξί δοκάρι του Σιδεράκη στο 49'. Τελικά, μετά από αρκετές ευκαιρίες, ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 62' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπαδόπουλου.

Η Καλλονή ανέβασε στην συνέχεια την επιθετική της δραστηριότητα (βοήθησαν οι αλλαγές του Ματζουράκη) και ο Ατρόμητος έχασε τα... ηνία του ματς. Οι Περιστεριώτες όμως κατάφεραν και έκαναν το πρώτο τους “διπλό” στο πρωτάθλημα, αφού ο Μανούσος δεν μπόρεσε στο 89' να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Αναστασιάδης (71’ Σιλιγαρδάκης), Ποντάνι, Μαρσέλο, Φαρία (71’ Περόνε), Μανούσος, Λεοζίνιο, Χουανλού (57’ Γκάσιτς), Καζάκης.
  Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Φυτανίδης (37’ λ.τ. Νάστος), Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (67’ Μπρίτο), Πίτου Γκαρσία, Ούμπιντες, Καραγκούνης (79’ Γεωργίου), Παπαδόπουλος.