Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Στέλλα Χριστοδούλου: «Κούπα και στη Σαντορίνη»


Στα... ουράνια όλος ο Ολυμπιακός και η συμπολίτισσά μας ( κατάγεται από τα Ροζενά) πασαδόρος της ομάδας, Στέλλα Χριστοδούλου μετά το πρωτάθλημα ονειρεύεται και το Κύπελλο!
«Μπήκαμε στους τελικούς των πλέι οφ για να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι, αφού γνωρίζαμε εξ αρχής ότι μία ήττα θα σήμανε αυτομάτως το τέλος της προσπάθειάς μας. Το γεγονός ότι η ΑΕΚ μετρούσε τρεις νίκες στη σειρά, σε Σούπερ Καπ και πρωτάθλημα δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία μας.
Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός τόσο καιρό δεν είχε πιάσει το μάξιμουμ της απόδοσής του και παρά το γεγονός ότι ξέραμε τις δυνατότητες που είχε η ομάδα δεν είχαμε καταφέρει να το βγάλουμε αυτό στο γήπεδο στην κανονική περίοδο. Στα πλέι οφ, όμως, παίξαμε σαν ομάδα, η μία για την άλλη και δείξαμε το αληθινό μας πρόσωπο» είπε αρχικά για την κατάκτηση του τίτλου.
Όσο για το κλειδί του αγώνα, τόνισε: «Η συγκέντρωση, η ψυχή και το καλό σέρβις ήταν τα στοιχεία που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στον τελευταίο τελικό, μας χάρισαν διαφορές στο σκορ και τελικά μας έδωσαν τη νίκη. Ξέραμε τι μας περίμενε στην καυτή έδρα της ΑΕΚ, αλλά δεν χάσαμε σε κανένα από τα δύο παιχνίδια που παίξαμε στη Νέα Φιλαδέλφεια τη συγκέντρωσή μας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες του Ολυμπιακού, στον προπονητή μας, στη διοίκηση και σε όλο το τιμ».
Στη συνέχεια, η διεθνής πασαδόρος του Ολυμπιακού, έστειλε το μήνυμά της και για το final four του Κυπέλλου:«Σήμερα πανηγυρίζουμε, αλλά από αύριο τα κεφάλια μέσα και το βλέμμα στο Κύπελλο. Πολλοί μιλούν για μια νέα μάχη Ολυμπιακού - ΑΕΚ, αλλά εμείς πρέπει πρώτα να ξεπεράσουμε το εμπόδιο του Ηρακλή Κηφισιάς και μετά να διεκδικήσουμε το Κύπελλο. Διαθέτουμε ανεβασμένη ψυχολογία από τις νίκες επί της ΑΕΚ, το θέλουμε και πάμε στη Σαντορίνη για να πάρουμε την κούπα».

sentragoal.gr