Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ​Σ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ


Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την πρωτοφανή παραχάραξη των δηλώσεων Τσίπρα από τον ΣΥΡΙΖΑ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ευθύ χτύπημα κατά της Δημοκρατίας και της ελευθεροτυπίας αποτελεί η σκοταδιστική πρακτική του ΣΥΡΙΖΑ να παραχαράξει τη δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αλέξη Τσίπρα.

  Συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας μετά την επίσκεψή του στο ΔΝΤ, προφανώς από πλημμελή ενημέρωση και γνώση της ελληνικής πραγματικότητας, δήλωσε επί λέξει:

“Δεν υπήρξε ποτέ επιλογή του ΔΝΤ η περικοπή μισθών στον ιδιωτικό τομέα, του 13ου και 14ου μισθού, συγκεκριμένα, γεγονός που επιβεβαιώνει τους φόβους και τις εκτιμήσεις μας ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις πρώτον έκρυβαν στα συρτάρια τις λίστες των πλούσιων φοροφυγάδων, προκειμένου να μην πληρώσουν φόρους και δεύτερον τους έκαναν το χατίρι να κόβουν τον 13ο και 14ο μισθό, προκειμένου να μειώσουν και τα έξοδά τους”.

Αμέσως μετά ο ΣΥΡΙΖΑ για να «μαζέψει» τη γκάφα του προέδρου του, ο οποίος θέτει θέμα κατάργησης 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα που δεν υπάρχει, προχώρησε, με επίσημο δελτίο τύπου της Κουμουνδούρου, στη σταλινικού τύπου παραχάραξη των δηλώσεών του, μετατρέποντάς τες ως εξής:

“Δεν υπήρξε ποτέ επιλογή του ΔΝΤ, η περικοπή του 13ου και του 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα. Γεγονός που επιβεβαιώνει τους φόβους και τις εκτιμήσεις μας ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις έκρυβαν στα συρτάρια, τις λίστες των πλούσιων φοροφυγάδων, προκειμένου να μην πληρώσουν φόρους. Επίσης, τους κάνανε το χατίρι να κόβουν τον 13ο και τον 14ο μισθό στο δημόσιο, προκειμένου να μειώσουν και τα έξοδά τους”.

Η πρωτόγνωρη πλαστογραφία των δηλώσεων του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης από το ίδιο του το κόμμα, αφήνει έκθετο τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και εκείνους που μετέδωσαν τις παραποιημένες του δηλώσεις.
1.    Οφείλουν άμεσα τα κόμματα να τοποθετηθούν αν συμφωνούν με τέτοιου είδους πρακτικές.
2.    Οφείλει ο κατά τα άλλα λαλίστατος εγκέφαλος της παραχάραξης κ. Σκουρλέτης να απολογηθεί στην κοινή γνώμη για την απαράδεκτη και προβοκατόρικη αυτή ενέργεια.
3.    Οφείλει ο επίσης λαλίστατος πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κ. Τρίμης να καταδικάσει, τουλάχιστον, τη σκοταδιστική διασπορά ψευδών ειδήσεων από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
4.    Οφείλει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας να απαντήσει εάν ήταν ενήμερος για την απροκάλυπτη πλαστογραφία των δηλώσεών του από συνεργάτες του».
Ολόκληρη η αυθεντική δήλωση του κ. Τσίπρα είναι αυτή:

http://www.enikos.gr/politics/115010,Tsipras-DNT_symfwnoyn_se_koyrema.html


Η παραποιημένη βρίσκεται, ακόμα, στα παρακάτω Μέσα:


 Επίσης από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την αμήχανη απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την παραχάραξη των δηλώσεων Τσίπρα από το κόμμα του, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Τέτοια αστεία δικαιολογία για την παραχάραξη των δηλώσεων του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από το ίδιο του το κόμμα δεν θα δινόταν ούτε επί Στάλιν.
Περιμένουμε σοβαρή απάντηση!

Και για να σας βοηθήσουμε να σοβαρευτείτε επιτέλους, ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο των δηλώσεων του κ. Τσίπρα, όπου μιλά για κόψιμο των μισθών στον ιδιωτικό τομέα και όχι για το “δημόσιο”, λέξη την οποία προσθέσατε εσείς εκ των υστέρων, για να καλύψετε την γκάφα του και να παραπλανήσετε τον Ελληνικό λαό».
Επισυνάπτεται το ηχητικό:
http://naftemporiki.gr.s3.amazonaws.com/audio/2013/01/25/tsipras14.mp3