Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Στο νοσοκομείο όλο το ΣΚ ο πρωθυπουργός μετά την επέμβαση - Αύριο θ' αποφασίσουν αν θα πάει στις Βρυξέλλες



Στο Αττικό νοσοκομείο παραμένει για νοσηλεία ο πρωθυοπυργός Αντώνης Σαμαράς, μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης που έκανε στα μάτια. Χθες οι γιατροί διάγνωσαν αρχή ρήξης αμφιβληστροειδούς.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο πρωθυπουργός “υποβλήθηκε σε χειρουργική αποκατάσταση υπο γενική αναισθησία. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε επιτυχώς απο τη χειρουργική ομάδα της β' πανεπιστημιακής οφθαλμολογικής κλινικής. Ο πρωθυπουργός ανένηψε καλώς και θα παραμείνει στο νοσοκομείο μας για τη συνήθη μετεγχειρητική παρακολούθηση

4,7 Ρίχτερ στο Αίγιο - Κουνήθηκε η Πάτρα , το Δερβένι ,αλλά και η Αττική , αισθητός ακόμα και στη Ζαχάρω

Σεισμός σημειώθηκε στις 20:52 στην Αχαΐα. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με εκτίμηση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου, είχε ένταση 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Το επίκεντρο της δόνησης βρίσκεται 8 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Αιγίου και 28 ανατολικά της Πάτρας, ενώ το εστιακό της βάθος 28 χιλιόμετρα.
Ο σεισμός έγινε αισθητός στην Πάτρα, το Αίγιο , στο Δερένι ,την Αιτωλοακαρνανία , τη Φωκίδα,την Κόρινθο, ακόμα και την Αττική όπως και στην Ζαχάρω.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν έχουν αναφερθεί ζημιές από την δόνηση.

Που να το φανταζόταν ο Ανδρέας…

Στις 23 Ιουνίου του 1996, μια εβδομάδα πριν από το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ στο οποίο θα εκλεγόταν ο διάδοχός του, ανάμεσα στις υποψηφιότητες του τότε πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη και του Άκη Τσοχατζόπουλου, ο Ανδρέας Παπανδρέου άφηνε την τελευταία πνοή του. Ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ και κομιστής της ιδεολογίας του παπανδρεϊσμού, που οδήγησε την Ελλάδα στην καταστροφή, σαγήνευσε ωστόσο μεγάλες κοινωνικές ομάδες, που ακόμη και σήμερα ομνύουν στο όνομά του.
Δεν αποτελεί φυσικά μυστικό ότι ο Ανδρέας δεν ήθελε να δει τον Κώστα Σημίτη να του παίρνει το κόμμα, μετά και από την πρωθυπουργία, έξι μήνες πριν. Γι’ αυτό και αναμενόταν πολιτική παρέβαση από την ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, που μετά βεβαιότητας θα οδηγούσε στην ήττα του Κώστα Σημίτη από τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Και στη φυσική αλλαγή του ρου της ιστορίας για την Ελλάδα.
Ο Ανδρέας ωστόσο δεν τα κατάφερε. Και έτσι, η Ιστορία γράφτηκε αλλιώς. Για να φτάσουμε μέχρι τις μέρες μας, οπότε και το ΠΑΣΟΚ, όπως το ίδρυσε ο Ανδρέας αλλά και όπως εξελίχτηκε διαχρονικά, αποτελεί πλέον παρελθόν. Το μεγαλύτερο κομμάτι του έχει μετακομίσει στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εκείνοι που το 1996 στήριξαν τον Κώστα Σημίτη, αναζητούν μια καινούρια «εκσυγχρονιστική» στέγη.
Που να το φανταζόταν ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ. Ότι το κόμμα που ίδρυσε και κυρίαρχησε για σχεδόν 30 χρόνια στην πολιτική ζωή του τόπου θα έφτανε στο σημερινό κατάντημα. Μια συνιστώσα… χωρίς κουκούλα.

Μαρίκα Λυσιάνθη /  statesmen.gr

Ο Καραχάλιος στη θέση του Σκορδά (;)

Το όνομα του Διονύση Καραχάλιου ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες για τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας, σε αντικατάσταση του Θανάση Σκορδά, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.
Ο κ. Καραχάλιος είναι επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, και μετά την ανάληψη της προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας από τον σημερινό πρωθυπουργό, τοποθετήθηκε σε θέση Γραμματέα Σχέσεων κοινωνίας-κόμματος.
statesmen.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ



Μετά την ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος, από το Γραφείο Τύπου ΛΑ.Ο.Σ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η ανακοίνωση των ονομάτων της νέας κυβέρνησης, δεν προξένησε ενθουσιασμό.
Αντιθέτως, προβληματίζει η μίξη Σημιτικών, αριστερών, Νεοδημοκρατών και ΠΟΛ.ΑΝ.
Απουσιάζουν οι Καραμανλικοί και η όποια πατριωτική δεξιά υπάρχει εντός Ν.Δ.
Δυστυχώς, δεν πρόκειται για λυκαυγές, αλλά για λυκόφως

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝΤΩΝ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Κ.Ο. ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Με αφορμή το πλήρες κείμενο της συμφωνίας μεταξύ των τριών πολιτικών Αρχηγών που συμμετέχουν στην Μνημονιακή κυβέρνηση και που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ βουλευτής Εύβοιας Κώστας Μαρκόπουλος, έκανε την εξής δήλωση:
«Οι γνωστοί συνέταιροι της εξουσίας Αντώνης Σαμαράς και Βαγγέλης Βενιζέλος, με τη νέα τους αριστερή μεταγραφή Φώτη Κουβέλη, επαναλαμβάνουν μετεκλογικά όσα έλεγαν προεκλογικά. Υποσχέσεις και προθέσεις την ώρα που τα κόμματά τους και η μνημονιακή κυβέρνησή τους είναι υπό τον πλήρη έλεγχο της Τρόκας, η οποία σπεύδει τη Δευτέρα στην Αθήνα για να δώσει τις εντολές της. Τους ενημερώνουμε ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ βλέπουμε το…τυράκι, αλλά ακόμα δεν είδαμε τη φάκα. Την περιμένουμε στις προγραμματικές δηλώσεις και στα πρώτα νομοσχέδια».

Όταν ο Σαμαράς... ξενέρωσε την Μέρκελ (ΦΩΤΟ)

Ο Γιώργος Σαμαράς στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Μάνουελ Νόιερ και η αντίδραση της Γερμανίδας καγκελαρίου είναι... όλα τα λεφτά.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που περίμεναν πως και πως τον αγώνα της Ελλάδας με την Γερμανία με την ελπίδα να δουν έστω και για λίγο... ξινισμένα τα μούτρα της Άνγκελα Μέρκελ.
Στο γκολ της ισοφάρισης του Γιώργου Σαμαρά η Γερμανίδα καγκελάριος φανερά δυσαρεστημένη από την εξέλιξη αυτή, γύρισε το κεφάλι της από την άλλη πλευρά ενώ λίγα μέτρα δίπλα της ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος και τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής στο Γκντανσκ ξεσπούσαν σε πανηγυρισμούς.

newsit.gr

Με τη Μέρκελ… θα τα ξαναπούμε

Η Άνγκελα Μέρκελ είναι φανατική λάτρης του ποδοσφαίρου. Γι’ αυτό και ήταν απολύτως αναμενόμενο το ξέσπασμα χαράς και οι πανηγυρισμοί που συνόδευσαν την άνετη νίκη της Γερμανίας επί της δικής μας εθνικής ομάδας, στον προημιτελικό του Euro 2012. Με αφορμή αυτή την αναμέτρηση, υπήρξε προσπάθεια να… ταιριάξουν το ποδόσφαιρο με την πολιτική. Και στη συνέχεια να… χωρίσουν. Φυσικά και αποτελούν σιαμαίες πτυχές της κοινωνικής καθημερινότητας ενός λαού. Από την πολιτική εξαρτώνται τα πάντα. Ενώ ο αθλητισμός, και ειδικότερα το ποδόσφαιρο, ως το μαζικότερο των αθλημάτων, επηρεάζουν καθοριστικά τη συλλογική, κοινωνική ψυχολογία. Με τη Γερμανίδα Καγκελάριο λοιπόν, θα… τα ξαναπούμε. Τότε που πολιτικά θα έχει στριμωχτεί από τις ΗΠΑ και τις άλλες μεγάλες οικονομίες του πλανήτη. Και τότε θα είναι η δική μας σειρά για πανηγυρισμούς.

statesmen.gr

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ




ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ



«Οι παίκτες με τη γαλανόλευκη στο στήθος, μας έκαναν περήφανους και στο φετινό EURO, κατατάσσοντας την ποδοσφαιρική Ελλάδα και πάλι μέσα στην Ευρωπαϊκή οκτάδα.
Στο Γκτανσκ, στη πόλη που γεννήθηκε η "Αλληλεγγύη" του Λεχ Βαλέσα, οι παίκτες μας πολέμησαν σαν Έλληνες και "έπεσαν" σαν Έλληνες με το κεφάλι ψηλά.
Η Εθνική Ελλάδας, με κορμό τους νέους παίκτες της, έχει το πιο ελπιδοφόρο αύριο. Η αρχή θα γίνει με το Μουντιάλ του 2014.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τους ευχαριστούμε».

Focus στο ρεμπέτικο με κιθάρες και μπαγλαμάδε​ς

Εκπομπή με τις «Ρεμπέτικες Ρίζες»



Οι ‘Ρεμπέτικες Ρίζες’ Ο Βαγγέλης Ιωαννίδης (μπουζούκι – τραγούδι), η Άγγελα Καρδάση (τραγούδι), ο Χρήστος Σιώπης (κιθάρα – τραγούδι) και ο Ανδρέας Κοντογεωργιόυ (μπαγλαμάς – τραγούδι) σε ρεμπέτικα τραγούδια με κιθάρες και μπαγλαμά.

Δείτε την εκπομπή «Focus στο Ρεμπέτικο » πατώντας

ΕΔΩ , ΕΔΩ και ΕΔΩ
                                 Focus Web TV

Αγλαά Άποινα (Εκδόσεις Γαβριηλίδη) στο Θέατρο Περιγιαλίου

Η φιλόλογος-συγγραφέας Μαίρη Χάψα-Ψαρρού σας προσκαλεί στην παρουσίαση της ποιητικής της συλλογής  Αγλαά Άποινα (Εκδόσεις Γαβριηλίδη) στο Θέατρο Περιγιαλίου την Κυριακή 24 Ιουνίου 2012, στις 11.00 π.μ.
Απαγγελία: Εύη Πρωτόππαπα, Έρση Χατζη...μιχάλη, Νάντια Γκίλλα, Όλγα Θωμά, Ανθή Ροδοπούλου, Όλγα Μπαρμάζη
Αφηγήτρια: Άντα Αθανασάκη,
Ομιλήτρια: Αναστασία Ευσταθίου, εκπαιδευτικός-συγγραφέας
Συμμετέχουν οι μουσικοί του Σύγχρονου Κορινθιακού Ωδείου Σόφη Λειβαδίτη (φλάουτο), Μηνάς Μπόγρης (κιθάρα),
Ανδρέας Χανιώτης (βιολί)
Στο φουαγιέ θα φιλοξενούνται έργα των καλλιτεχνών Όλγας Μπαρμάζη, Μαρίας Ελευθερουδάκη-Τόλια και Γιάννη Ζαγοραίου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επέμβαση στον Α. Σαμαρά

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με επιτυχία η επέμβαση μετά την αρχή ρήξης αμφιβληστροειδούς που διέγνωσαν οι γιατροί.στον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά. Ο πρωθυπουργός ανένυψε και πλέον οι γιατροί θα κρίνουν εάν θα παραμείνει νοσηλευόμενος το Σαββατοκύριακο.
Ο κ.Σαμαράς εφτασε στο "Αττικόν" λίγο μετά τις 09:00 το πρωί. Λίγο νωρίτερα είχαν φτάσει ο νέος υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου καθώς και ο Άκης Γεροντόπουλος.
Ο κ. Σαμαράς υποβλήθηκε σε ολική νάρκωση και αμέσως μετά το τελος της επέμβασης οι γιατροί θα κρίνουν αν θα παραμείνει για νοσηλεία το Σαββατοκύριακο.
Σταθερή κρίνεται απο τους γιατρους η κατάσταση της υγείας του νέου υπουργού οικονομικών Β. Ράπανου ο οποίος μεταφέρθηκε χθες στο νοσοκομείο με έντονους κοιλιακούς πόνους, ναυτία, ιλίγγους εφιδρώσεις και καταβολή. O κ. Ράπανος ήταν προγραμματισμένο να ορκιστεί υπουργός Οικονομικών στις 7 το απόγευμα, η ορκωμοσία όμως μετατέθηκε για τη Δευτέρα, 25 Ιουνίου, εφόσον η κατάσταση της υγείας του, το επιτρέψει

«ΣΤ’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2012».


Την Κυριακή, 24 Ιουνίου 2012 θα αρχίσουν οι Εκδηλώσεις προς τιμήν του Αποστόλου Παύλου, πολιούχου Κορίνθου και Ιδρυτού της Εκκλησίας μας, γνωστές με την επωνυμία «ΣΤ’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2012».
Σύμφωνα λοιπόν με το Πρόγραμμα, που ήδη κυκλοφορεί από την Ιερά Μητρόπολή μας, αυτή την ημέρα και ώρα 7η πρωϊνή θα τελεσθεί υπαίθρια Θ. Λειτουργία στον αύλειο χώρο έμπροσθεν του νεοανεγερθέντος Ιερού Ναού Αποστόλου Παύλου στην Αρχαία Κόρινθο, όπου έζησε και έδρασε για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Απόστολος των Εθνών.
Την Θ. Λειτουργία θα τελέσει ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος, ο οποίος και θα ομιλήσει επίκαιρα πραγματοποιώντας την επίσημη έναρξη των «ΣΤ’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΩΝ 2012».
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 7.00 θα πραγματοποιηθεί στην «ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ ΑΙΘΟΥΣΑ» η παρουσίαση του τόμου, που εξέδωσε η Ι. Μητρόπολή μας, με τον τίτλο: «Παύλου ‘’σφραγίς’’ Η Κορίνθου Εκκλησία στο χρόνο».
Τα «ΣΤ’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2012» θα διαρκέσουν από την 24η Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου με καθημερινές Λατρευτικές και άλλες Εκδηλώσεις, τις οποίες δύνανται να πληροφορούνται οι πιστοί από το Πρόγραμμα, που κυκλοφορεί στους Ι. Ναούς της Μητροπόλεώς μας.
Παρακαλούνται οι ευσεβείς Χριστιανοί να δίδουν την παρουσία τους συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις αυτές, αποδίδοντας έτσι την λατρεία στον Τρισάγιο Θεό και την τιμή στο ’’σκεύος’’ της ‘’εκλογής’’ Του, τον Μεγάλο και Οικουμενικό Απόστολο, Προστάτη και Έφορο μας Άγιο Παύλο.

«Βόμβα» Μανώλη στο Twitter για τον όρο ΠΑΣΟΚ για συγκυβέρνηση


Το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποκάλυψε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού ένα όρο που φέρεται να έθεσε το ΠΑΣΟΚ για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση.
Συγκεκριμένα έγραψε:..

«Το ΠΑΣΟΚ έθεσε ως όρο, να μην υπάρξουν....
εξεταστικές και διώξεις κατά πολιτικών προσώπων, για το πώς φτάσαμε στο μνημόνιο!!».
newsbomb.gr

Ο Πολύδωρας τα πήρε με τον Σαμαρά

Ιδιαίτερα ενοχλημένος για τον άκομψο τρόπο με τον οποίο του συμπεριφέρθηκε η ηγεσία της ΝΔ είναι ο Βυρων Πολύδωρας που είχε σαν αποτέλεσμα να γίνει ο πιο βραχύβιος πρόεδρος Βουλής της σύγχρονης Iστορίας μας.
Ο κ. Πολύδωρας προτάθηκε από την Νέα Δημοκρατία για την Προεδρία της Βουλής αμέσως μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου και ...........
εξελέγη λίγες μέρες αργότερα. Ωστόσο, η θητεία του κράτησε μόλις δυο εικοσιτετράωρα αφού η Βουλή διαλύθηκε. Σε όλο το διάστημα της προεκλογικής περιόδου αλλά και αμέσως μετά τις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής ο κ. Πολύδωρας λάμβανε διαβεβαιώσεις ότι δεν είχε λόγο να ανησυχεί πώς δεν θα είναι αυτός η πρόταση της ΝΔ για την ίδια θέση. Ακόμα και το απόγευμα της Τετάρτης, όταν άρχισαν να γίνονται γνωστέ τα ονόματα υπουργών και του κ. Μειμαράκη για την προεδρία της Βουλής ουδείς από την ΝΔ επικοινώνησε μαζί του για να τον ενημερώσει. Αποτέλεσμα ήταν να πληροφορηθεί την πρόταση της ΝΔ για τον Βαγγέλη Μειμαράκη από... τηλεοράσεως όταν έγιναν ανακοινώσεις από τον Σίμο Κεδίκογλου.
Ο κ. Πολυδωρας θεωρεί προσβλητικό τον τρόπο με τον οποίο του συμπεριφέρθηκε ο Αντώνης Σαμαράς αλλά σε κατ ιδίαν συζητήσεις λέει πως δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα γιατί είναι «στρατιώτης της παράταξης».
 
kafeneio-gr.blogspot.gr

Η διεθνής «Απολογία του Σωκράτη»



NAFTEMPORIKI.GR
Λόγια του Σωκράτη, λόγια που είπε απολογούμενος ο Αθηναίος φιλόσοφος, ζωντανεύουν, χιλιάδες χρόνια μετά, ακόμα μία φορά, στην πόλη που έζησε, γυρεύοντας αέναα την "αθώωσή του".
Με το σύνθημα: "Σκεφτόμαστε. Αμφισβητούμε. Αλλάζουμε", το Διεθνές Ελληνικό Θέατρο παρουσιάζει - στα αγγλικά- την "Απολογία του Σωκράτη", στην παράσταση "Σωκράτης τώρα", που ανεβαίνει στο Μουσείο Ιστορίας Πανεπιστημίου Αθηνών, από την Κυριακή 24 - στις 9 το βράδυ- έως τις 7 Ιουλίου.
Η "Απολογία του Σωκράτη" ανέβηκε για πρώτη φορά, το 2004, από το Ελληνικό Θέατρο Νέας Υόρκης και έχει παρουσιαστεί με τεράστια επιτυχία σε περισσότερα από 250 θέατρα, Φεστιβάλ, σχολεία, πανεπιστήμια και βιβλιοθήκες, σε 14 χώρες, σε όλο τον κόσμο.
Το αρχαίο κείμενο

Το ΣτΕ ενέκρινε 124 κατ' εξαίρεση προσλήψεις

Το «πράσινο φως» άναψε το Συμβούλιο της Επικρατείας για την κατ' εξαίρεση πρόσληψη 124 ατόμων -κυρίως σε διάφορους δήμους-, ενώ αντίθετα «έκοψε» αιτήματα του ΟΑΕΔ για... πρόσληψη ανέργων.

Ειδικότερα, η αρμόδια επιτροπή του Συμβουλίου της Επικρατείας του νόμου 2190/1994 ολοκλήρωσε τον κύκλο έγκρισης κατ' εξαίρεση προσλήψεων εποχικού προσωπικού σε όσες περιπτώσεις διαπίστωνε την ύπαρξη σοβαρών επειγουσών αναγκών στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου έως την ορκωμοσία της κυβέρνησης.

Στις τελευταίες γνωμοδοτήσεις της η επιτροπή του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου έκρινε ότι συντρέχουν προϋποθέσεις: 1. Για κατ’ εξαίρεση πρόσληψη 42 ατόμων με συμβάσεις δύο μηνών για την παιδική εξοχική κατασκήνωση Μάκρης του Δήμου Αλεξανδρούπολης. 2. Για την πρόσληψη 28 ατόμων για ανάγκες λειτουργίας και διαχείρισης υδροθεραπευτηρίου, πολιτιστικών κέντρων, αναψυκτηρίου και δημοτικού ωδείου του Δήμου Κασσάνδρας του Νομού Χαλκιδικής, λόγω της αυξημένης τουριστικής θερινής κίνησης.

Ακόμα εγκρίθηκε η πρόσληψη 20 ατόμων με συμβάσεις έως 4 μηνών για τις αυξημένες ανάγκες που αντιμετωπίζει στον τομέα καθαριότητας κατά την θερινή περίοδο ο Δήμος Νέας Ιωνίας, καθώς επίσης και η πρόσληψη 14 ατόμων με δίμηνες συμβάσεις στο Δήμο Μονεμβασιάς.
euro2day.gr

Τηλεφωνική επικοινωνία του Αλ. Τσίπρα με τον Αντ. Σαμαρά

 Τηλεφωνική επικοινωνία του Αλ. Τσίπρα με τον Αντ. Σαμαρά
Το βράδυ της Παρασκευής υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, Αλέξη Τσίπρα με τον πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά.
Ο κ. Τσίπρας ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του κ. Σαμαρά και του ευχήθηκε ταχεία και πλήρη ανάρρωση.

troktiko.eu

Αναβιώνουν τα 5α σύγχρονα "Νέμεα"

Από χθές, σήμερα και την Κυριακή στην Αρχαία Νεμέα, αναβιώνουν για πέμπτη φορά τα Νέμεα! Απ’ τους σημαντικότερους αθλητικούς αγώνες της αρχαιότητος, τα Νεμέα αναγεννήθηκαν το 1996 και έκτοτε διεξάγονται με μεγαλόπρεπα κάθε 4 χρόνια, με μεγάλη συμμετοχή απο όλο τον κόσμο.