Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Για αυτόνομο Υπουργείο Τουρισμού και αυτόνομο Υπουργείο Ναυτιλίας δεσμεύτηκε ο Σαμαράς από τη Ρόδο

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η Ελλάδα θα δώσει την μάχη για την ανάπτυξη, κάτι που μπορεί να γίνει άμεσα, μέσα από τον τουρισμό, τόνισε κατά την ομιλία του στη Ρόδο, στους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων και των επιστημονικών συλλόγων, ο πρόεδρος της ΝΔ.
Ο τουρισμός αποτελεί μεγάλο πυλώνα ανάπτυξης καθώς εξασφαλίζει άμεσα θέσεις εργασίας και μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη χωρίς χρονική υστέρηση, τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του, σε κεντρικό ξενοδοχείο του νησιού, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος επανέλαβε την δέσμευσή του για αυτόνομο υπουργείο Τουρισμού που θα υπάγεται απευθείας στον πρωθυπουργό καθώς επίσης και για αυτόνομο υπουργείο Ναυτιλίας.

Ο κ. Σαμαράς τόνισε επίσης ότι κατανοεί τις δυσκολίες που πέρασαν τον Μάιο οι επιχειρηματίες του τουρισμού λόγω του ότι δεν υπήρξε κυβέρνηση στη χώρα. Κατηγόρησε για την εξέλιξη αυτή τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι δεν πήρε το μήνυμα του κόσμου για σύνθεση και συνεργασία.

Αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη να δοθεί βάρος στο θέμα του θαλάσσιου τουρισμού, στην κατασκευή μαρίνων καθώς και στην ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

Την ομιλία του κ. Σαμαρά παρακολούθησαν πολλοί εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων και επιχειρηματίες του νησιού ενώ νωρίτερα ο πρόεδρος της ΝΔ περιόδευσε στην πόλη και σε χωριά του νησιού όπου άκουσε προβλήματα που του τέθηκαν για όλα τα ζητήματα γενικότερου και ειδικού ενδιαφέροντος.

Πριν την ομιλία του ο κ. Σαμαράς είχε συνάντηση με τους υποψήφιους βουλευτές Δωδεκανήσου και με κομματικά στελέχη ενώ το μεσημέρι επισκέφθηκε τον μητροπολίτη Ρόδου κ. Κύριλλο, την 95 ΑΔΤΕ, το Λιμεναρχείο Ρόδου και την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου.

Moody's: Ίσως μεγαλύτερος ο κινδυνος εξόδου της Ελλάδας απο το ευρώ μετά τις εκλογές

 
Ο οίκος αξιολόγησης μείωσε την μέγιστη βαθμίδα στην οποία μπορεί να τοποθετεί το αξιόχρεο των χρεογράφων που εκδίδονται στην Ελλάδα -από κρατικά ή ιδιωτικά ιδρύματα- σε Caa2 (από B1 ως σήμερα), επικαλούμενος τον "εντεινόμενο κίνδυνο" εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη.
Η ανακοίνωση του αυτή δεν αφορά προς το παρόν το κρατικό ελληνικό χρέος, το οποίο ο οίκος τοποθετεί στη βαθμίδα C, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Ο Moody's εξηγεί στην ανακοίνωσή του ότι παρά τον εντεινόμενο κίνδυνο η χώρα να εγκαταλείψει την ευρωζώνη, αυτό «δεν αποτελεί το σενάριο που θεωρεί το βασικό», αν και μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου «είναι πιθανό» ο κίνδυνος να «αυξηθεί περαιτέρω».

Ο Moody's σημειώνει επίσης ότι υπάρχει πιθανότητα να κάνει εξαιρέσεις και να αποδίδει υψηλότερη αξιολόγηση αν ο φορέας ο οποίος εκδίδει «ελληνικό» χρέος είναι ουσιαστικά «ξένη επιχείρηση, έχει σημαντικούς πόρους στο εξωτερικό ή λαμβάνει σημαντική υποστήριξη από κάποια [οικονομική] οντότητα εκτός της χώρας».

Ο Moody's αναφέρει παράλληλα ότι σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη το μέγιστο δυνατό αξιόχρεο που θα αποδίδει σε ελληνικά χρεόγραφα θα υποβαθμιστεί περαιτέρω.

Η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα είχε συνέπεια να υπάρξουν «σημαντικές απώλειες για τους επενδυτές», λόγω της μετατροπής στο νέο νόμισμα του ελληνικού κρατικού και ιδιωτικού χρέους που υπόκειται στο ελληνικό δίκαιο, καθώς και λόγω των σοβαρών προβλημάτων «για το εθνικό τραπεζικό σύστημα» και «για την πραγματική οικονομία», προσθέτει ο αμερικανικός οίκος αξιολόγησης.
newsit.gr
 
Ξεκίνησε σήμερα η τεραήμερη εορταστική περίοδος για τα 60α γενέθλια της 86χρονης Ελισσάβετ Β' στον θρόνο, το "αδαμάντινο ιωβηλαίο".Στο πλαίσιο αυτών των πολυήμερων εορτασμών, κανονιοβολισμοί μαζί με λαϊκές εκδηλώσεις πατριωτικού χαρακτήρα, συνοδευόμενες συχνά από "μπάρμπεκιου", προβλέπονται στο Λονδίνο, το 'Εδιμβούργο, το Κάρντιφ, το Μπέλφαστ και αλλού.

Η βασίλισσα, αναβάτης κι η ίδια, μαζί με τον σύζυγο Φίλιππο, όπως το κατέστησε έθιμο κατά την 60ετή παραμονή της στο βρετανικό θρόνο, μετέβη τις απογευματινές ώρες να παρακολουθήσει κοντά στο Λονδίνο το παραδοσιακό ιπποδρομιακό ντέρμπι του 'Επσομ (στο Σάρεϊ), το οποίο είναι το αρχαιότερο της Ευρώπης. Η βασίλισσα φορούσε μπλε πανωφόρι και αντίστοιχο καπέλο.

Επευφημήθηκε το βασιλικό ζεύγος από τους περίπου 100 χιλιάδες θεατές του γεγονότος την ώρα που η Ουαλή σοπράνο, Κάθριν Τζένκινς, έψαλλε τον εθνικό ύμνο.

Η βασίλισσα Ελισσάβετ Β' είναι η δεύτερη κατά σειράν βρετανή μονάρχης, η οποία συμπλήρωσε στον θρόνο έξι ολόκληρες δεκαετίες.

'Ομως, η βασίλισσα Βικτωρία τελικά παρέμεινε μονάρχης επί 64 έτη .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

60 χρόνια στον θρόνο η βασίλισσα Ελισάβετ – Βίντεο από το πως ήταν και πως είναι σήμερα!


newsit.gr

Στο νοσοκομείο ο Χόσνι Μουμπάρακ

Ο έκπτωτος πρόεδρος της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της φυλακής Τόρα μετά την αιφνίδια επιδείνωση της υγείας του κατά τη μεταφορά του στη φυλακή, μετέδωσε το αιγυπτιακό πρακτορείο ειδήσεων MENA.
"Ο Μουμπάρακ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της φυλακής αμέσως μετά την άφιξή του στη φυλακή με ελικόπτερο από το δικαστήριο», πρόσθεσε το πρακτορείο.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο των υπηρεσιών ασφαλείας, ο Μουμπάρακ έκλαιγε και δεν ήθελε να εγκαταλείψει το ελικόπτερο και να μπει στη φυλακή.
"Έκλαιγε και δεν ήθελε να βγει από το ελικόπτερο. Οι άνδρες της ασφάλειας χρειάστηκε να τον πείσουν για να το κάνει», πρόσθεσε ο ίδιος εκπρόσωπος.
Πηγή:ΑΜΠΕ

Το διακύβευμα της εθνικής συνεννόησης

 
Είναι σαφές ότι το κρίσιμο διακύβευμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου είναι η ανάδειξη μιας σταθερής κυβέρνησης συνεργασίας για τη σωτηρία της χώρας. Μιας κυβέρνησης η οποία θα βασιστεί στην εθνική συνεννόηση μεταξύ των πολιτικών κομμάτων που θα τη στηρίζουν, με στόχο να διασφαλιστεί η παραμονή της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ και να αποφευχθούν οι νέες εθνικές περιπέτειες. Μιας κυβέρνησης η οποία είναι αναγκαία για να ανακόψει την καταστροφική πορεία της χώρας και να την οδηγήσει στον ελπιδοφόρο δρόμο της ανάπτυξης και της ανάκαμψης, μέσα από τη χάραξη μιας καθαρά εθνικής στρατηγικής και την εφαρμογή των αναγκαίων πολιτικών που θα μας βγάλουν από το αδιέξοδο.

Ο «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ» πιστεύει ότι η παράταξη στην οποία θα πρέπει ο ελληνικός λαός να αναθέσει την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πολιτικό σκηνικό την επομένη των εκλογών είναι η Ν.Δ. Θεωρούμε ότι είναι η μόνη αξιόπιστη πολιτική δύναμη, η οποία μπορεί να συνενώσει τις εθνικές δυνάμεις που επιθυμούν τη διατήρηση της χώρας στο ευρώ και να επιτύχει την απαραίτητη εθνική συνεννόηση για την αλλαγή πορείας του τόπου προς την κατεύθυνση της εξόδου από την κρίση.

ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΑΥΤΟ, η εφημερίδα μας συνεχίζει να αγωνίζεται για την επίτευξη των εκλογικών στόχων της Ν.Δ. και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κρίσιμη εκλογική μάχη της 17ης Ιουνίου. Γιατί είναι σαφές, ότι μόνο η Ν.Δ. αποτελεί το θεματοφύλακα, όχι μόνο για την παραμονή στο ευρώ, αλλά και για την προστασία της κοινωνίας και της πατρίδας από μια εθνική καταστροφή.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ πρέπει να αναδειχθεί πρώτη στις εκλογές και να καθορίσει την πολιτική ατζέντα της επόμενης ημέρας. Οχι μόνο επειδή διατηρεί το συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τις προγραμματικές θέσεις αλλά, κυρίως, επειδή έχει αποδείξει εμπράκτως ότι μπορεί να λειτουργήσει στη βάση της εθνικής συνεννόησης που είναι αναγκαία για την αποφυγή ενός μείζονος εθνικού κινδύνου. Γιατί καλά είναι τα προγράμματα, αλλά επαναλαμβάνουμε ότι το διακύβευμα είναι η σωτηρία της πατρίδας.
 
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Έξω η Μαριλένα μέσα η Ντόρα - Η Ντ. Μπακογιάννη επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας

Η Ντ. Μπακογιάννη επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας  Δημοκρατίας. Ανακοινώθηκε η σύνθεση του ψηφοδελτίου

Η Ντόρα Μπακογιάννη, θα είναι, όπως ήταν αναμενόμενο, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, η σύνθεση του οποίου ανακοινώθηκε σήμερα, Σάββατο.
Στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου, περνάει ο αρεοπαγίτης Χαράλαμπος Αθανασίου ο οποίος ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις εκλογές της 6ης Μαΐου, ενώ στην τρίτη θέση θα βρίσκεται ο Χρύσανθος Λαζαρίδης και στην τέταρτη ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης. Αυτό σημαίνει ότι για να εκλεγεί ο κ. Μιχελάκης, η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να αυξήσει το ποσοστό της στις επερχόμενες εκλογές.
Εκπληξη  είχε προκαλέσει στις 6 Μαίου το ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ.
Στις 7η θέση ο Αντώνης Σαμαράς είχε τοποθετήσει την περιφερειακή σύμβουλο με τον συνδυασμό του Δημήτρη Δράκου κα. Μαριλάνα Σούκουλη.
Μία νέα γυναίκα που είχε κοπεί απο το ψηφοδέλτιο της Κορινθίας.
Σήμερα η ΝΔ ανακοίνωσε το νέο ψηφοδέλτιο επικρατείας για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.
Επικεφαλής είναι όπως αναμενόταν η Ντόρα Μπακογιάννη. Απουσιάζει όμως η Κορίνθια περιφερειακή σύμβουλος απο αυτό.
Οπως ήταν έκπληξη η συμμετοχή της κας Σούκουλη στις προηγούμενες εκλογές έτσι έκπληξη είναι και σήμερα ο αποκλεισμός της.
Αναλυτικά, το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ για την εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου έχει ως εξής:
1. Θεοδώρα (Ντόρα) Μπακογιάννη του Κωνσταντίνου
2. Χαράλαμπος Αθανασίου του Χριστόφα
Αρεοπαγίτης
Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, όπου εκλέγεται από το 2008 έως σήμερα.
Εργάστηκε για την ανάδειξη του κοινωνικού προσώπου του Έλληνα δικαστή, την επιτάχυνση απονομής της Δικαιοσύνης και την απεξάρτηση της Δικαστικής από την Εκτελεστική Εξουσία.
3. Χρύσανθος Λαζαρίδης του Αλεξάνδρου
Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.
Σπούδασε οικονομικά στην Ελλάδα, το Λονδίνο και τις ΗΠΑ.
Εργάστηκε ως χρηματιστηριακός αναλυτής και δημοσιογράφος στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ.
Συνεργάστηκε με τις εφημερίδες «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ», καθώς και με το περιοδικό «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ».
Συμμετείχε στο αντιδικτατορικό φοιτητικό κίνημα και, για τη δράση του, συνελήφθη την Άνοιξη του 1974.
Διετέλεσε αντιπρόεδρος στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων της Νέας Υόρκης.
4. Ιωάννης Μιχελάκης του Σπυρίδωνος
Εκπρόσωπος Νέας Δημοκρατίας.
Δημοσιογράφος.
Σπούδασε στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς.
Εργάστηκε σε σειρά εφημερίδων. Διετέλεσε αρχισυντάκτης στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 και την τηλεόραση του MEGA, διευθυντής στο MEGA Κύπρου, γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, διευθυντής της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ»
5. Ηλίας Κονοφάγος του Κωνσταντίνου
Χημικός Μηχανικός του Ελβετικού Ομόσπονδου Πολυτεχνείου της Λοζάνης.
Διδάκτωρ της Ecole Centrale Paris και της Σχολής του Γαλλικού Ινστιτούτου Πετρελαίου.
Διετέλεσε στέλεχος των εταιριών Total, Mobil North Sea, ΔΕΠ Α.Ε., ΔΕΠ-ΕΚΥ Α.Ε., ΕΛΠΕ Α.Ε.
Πρώην διευθυντής Έρευνας και Παραγωγής Κοιτασμάτων Υδρογονανθράκων της εταιρίας «Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.».
6. Αναστασία Σαλή – Παπασαλή του Βασιλείου
Πρύτανης Ιονίου Πανεπιστημίου. Καθηγήτρια Τμήματος Αρχειονομίας και Βιβλιοθηκονομίας.
Διπλωματούχος Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ. Πτυχιούχος-Διδάκτωρ της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Έχει δημοσιεύσει σειρά άρθρων τεχνικών εκθέσεων, ερευνητικών εργασιών.
Συμμετείχε σε σειρά αρχαιολογικών εργασιών και ερευνητικών προγραμμάτων.
7. Σταύρος Παπαγεωργίου του Βασιλείου
Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Διετέλεσε καθηγητής στη Μέση Επαγγελματική Τεχνική Νοσηλευτική Σχολή του Νοσοκομείου Καρδίτσας.
Διετέλεσε δήμαρχος του Δήμου Ιθώμης, μέλος του Δ.Σ. της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Καρδίτσας και εκπρόσωπος στη Γενική της Συνέλευση.
Από το 2002, μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα, κατέστη Άτομο με Αναπηρία.
Από το 2011 είναι αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Καρδίτσας και μέλος της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΔΕ.
8. Θεόδωρος Λαμπράκης του Γρηγορίου
Οικονομολόγος.
Έχει τελειώσει το Πανεπιστήμιο του Buckingham και έχει Master από το City University. Από το 1991 έως το 2003 έχει διατελέσει Οικονομικός Διευθυντής σε διάφορες επιχειρήσεις και έκτοτε δραστηριοποιείται στον επιχειρηματικό τομέα.
9. Σωτήριος Βαχαβιώλος του Ιωάννη
Πτυχιούχος Μηχανολογίας του Πανεπιστημίου Fairleingh Nτίκινσον με BSEE.
Διδακτορικό από το Columbia University. Μεταπτυχιακό στη φιλοσοφία από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Κατέχει σειρά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.
Είναι ιδρυτής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Physical Acoustics Cooperation, η οποία μετονομάστηκε σε MISTRAS Group, Inc
Η εταιρία του απασχολεί 3.500 εργαζόμενους, σε 85 γραφεία σε όλο τον κόσμο και θεωρείται πρωτοπόρος για την προστασία και συντήρηση υποδομών.
10. Αθανάσιος Γιαννόπουλος του Λάμπρου
Καθηγητής Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών
Πρώην Υπουργός
11. Δήμητρα Λυγούρα του Γεωργίου
Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων.
Καθηγήτρια Πληροφορικής στο Κέντρο Πληροφόρησης και Στήριξης Νέων του Δήμου Δάφνης.
Υπεύθυνη του Τομέα Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της ΟΝΝΕΔ.
12. Δημήτρης Τσομώκος του Παναγιώτη
Καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.
Κάτοχος Διδακτορικού του Πανεπιστημίου Yale των Η.Π.Α.
Έχει εργασθεί στην Τράπεζα της Αγγλίας και έχει διατελέσει σύμβουλος σε πολλές κεντρικές τράπεζες.

Στη ΝΔ προσχώρησε ο Ν. Ψαρόπουλος
Εν τω μεταξύ, την προσχώρησή του στη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε ο αξιωματικός ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού, Νικόλαος Ψαρόπουλος. Στις εκλογές της 6ης Μαΐου, ο κ. Ψαρόπουλος ήταν υποψήφιος βουλευτής Αττικής με τη Δράση του Στέφανου Μάνου.

Οι Γερμανοί εισέβαλαν στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα

Θεατές Γερμανούς είχε χθες το βράδυ η εκπομπή του Γιώργου Τράγκα «Χωρίς Αναισθητικό». Λίγο πριν την έναρξή της, τηλεοπτικό συνεργείο του RTL με δημοσιογράφο και διερμηνέα έκανε «εισβολή» στο στούντιο για να παρακολουθήσει από κοντά
τον γνωστό δημοσιογράφο!

Αφού έκαναν τα απαραίτητα πλάνα μόλις έπεσε το σήμα τέλους του την «έπεσαν» κανονικά! Το κανάλι που κάνει αφιέρωμα στην ελληνική κρίση, ήθελε τη γνώμη του Γιώργου Τράγκα, του Έλληνα που έχει μιλήσει έξω από τα δόντια για τους Γερμανούς.

Γνωρίζοντας τα λεγόμενά αλλά και γραφόμενά του τον τελευταίο χρόνο, θέλησαν να τον συναντήσουν από κοντά και να του μιλήσουν! Η συνέντευξη κράτησε λίγο καθώς οι ερωτήσεις ήταν πολύ συγκεκριμένες.

Όπως και οι απαντήσεις. Ο δημοσιογράφος τόνισε μεταξύ άλλων πως οι Γερμανοί κατηγορούν συνεχώς τους Έλληνες, τους θεωρούν τεμπέληδες και άχρηστους και πως χρωστάνε : «Ξεχνάνε όμως ότι χρωστάνε επειδή αγόραζαν στραβά υποβρύχια που έγερναν…!» δηλώνει. Ο γερμανός δημοσιογράφος λίγο πριν τον ευχαρίστησε τον ρώτησε αν θα έκανε διακοπές στη Γερμανία «Γιατί όχι; Έχω ακούσει ότι πολύ ωραίο χώρα! Δεν έχω πρόβλημα με τον λαό και δεν φοβάμαι κανέναν! Πιστεύω ότι και εκείνοι θα καταλάβουν τι γίνεται και σύντομα θα ρίξουν τη Μέρκελ!» σε λίγες μέρες ολόκληρη η συνέντευξη του Γιώργου Τράγκα όπως θα τη παρουσιάσει το RTL!

kontiloforos.blogspot.gr

Ο Αντώνης Σαμαράς από τη Ρόδο: Δεν είναι ελπίδα να οδηγήσεις την Ελλάδα έξω από την Ευρώπη και το ΝΑΤΟ και τους Έλληνες στην απομόνωση. Εθνική καταστροφή είναι!


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο περιοδείας του στη Ρόδο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δεν είναι ελπίδα να αυξάνεις τους φόρους, να διώχνεις επενδύσεις, να τα βάζεις με τους εθνικούς σου πρωταθλητές, τον Τουρισμό και τη Ναυτιλία, και με τις εξαγγελίες σου, να κατεβάζεις την ελληνική σημαία από εκατοντάδες πλοία. Παρακμή είναι! Ελπίδα είναι να δημιουργείς καινούργιες θέσεις εργασίας, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του τόπου.
Δεν είναι ελπίδα να προσκαλείς ανοιχτά στη χώρα σου όλου του κόσμου τους λαθρομετανάστες για να τους χαρίσεις ελληνική ταυτότητα και διαβατήριο. Τριτοκοσμικό είναι! Ελπίδα είναι το αυτονόητο δικαίωμα κάθε Έλληνα πολίτη στην ασφάλεια.
Δεν είναι ελπίδα να οδηγήσεις την Ελλάδα έξω από την Ευρώπη και το ΝΑΤΟ και τους Έλληνες στην απομόνωση. Εθνική καταστροφή είναι!
Ελπίδα είναι η συστράτευση όλων των δημιουργικών δυνάμεων της κοινωνίας, ώστε με εθνικό σχέδιο να αλλάξουμε όσα πλέον δεν αντέχουμε. Για να ξεπεράσουμε τις μεγάλες δυσκολίες και να βγάλουμε την Πατρίδα μας από την κρίση τη βαθειά.
Αυτή η μάχη είναι μάχη όλων των Ελλήνων και θα την κερδίσουμε!».

Η Ώρα των Αρχηγών" με τον Γιώργο Καρατζαφέρη ,Πρόεδρο του ΛΑΟΣ

image003.png 

Δείτε τη Δευτέρα (04/06/2012) στις 14:00 τον Γιώργο Καρατζαφέρη, Πρόεδρο του ΛΑΟΣ, καλεσμένο στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη «Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ» στο Focuswebtv.gr, να μας εξηγεί γιατί υποστηρίζει ότι αν εκλεγεί ο Αντώνης Σαμαράς θα έχουμε αιματοχυσία. Τι στοιχεία δίνει για το ναυάγιο της συμφωνίας με τον Πρόεδρο της ΝΔ και ποιές υποσχέσεις τον κατηγορεί ότι αθέτησε. Γιατί μιλά για συναισθηματικές πιέσεις που δέχθηκε από τους κυρίους Γεωργιάδη και Βορίδη ώστε να υπουργοποιηθούν και τι θα πράξει αν το ΛΑΟΣ δεν καταφέρει να μπει στη Βουλή.


Δείτε το trailer της εκπομπής «Η Ώρα των Αρχηγών» πατώντας


                  TEASER wra arxigwn KARATZAFERIS gia 4-6.PNG




                                 Focus Web TV

Μάξιμος Χαρακόπουλος..ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην έξοδο από το ευρώ και σε υποτιμημένη δραχμή, γεγονός που ισοδυναμεί με μια νέα μικρασιατική καταστροφή


Ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κληθείς να σχολιάσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που παρουσίασε ο αρχηγός των συνιστωσών του, ουσιαστικά συνιστά το νέο “λεφτά υπάρχουν” και μάλιστα σε πιο πλούσια εκδοχή. Προφανώς δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το “βαθύ ΠΑΣΟΚ”, οι σύμβουλοι του Άκη Τσοχατζόπουλου, οι κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές μετακομίζουν από την Ιπποκράτους στην Κουμουνδούρου.
Πρέπει να γίνει σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι η καταγγελία του μνημονίου που υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην έξοδο από το ευρώ και σε υποτιμημένη δραχμή, γεγονός που ισοδυναμεί με μια νέα μικρασιατική καταστροφή! Η επικράτηση του αριστερού λαϊκισμού, όπως επεσήμανε και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ελλοχεύει τον κίνδυνο εθνικής συμφοράς.
Οι εκλογές της 17ης Ιουνίου είναι “η μητέρα όλων μαχών”. Δεν συγκρούονται απλά δυο κόμματα με διαφορετικές αντιλήψεις, αλλά δυο διαφορετικοί κόσμοι. Εμείς, που πιστεύουμε στην παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη που αλλάζει και στη δυνατότητα επαναδιαπραγμάτευσης για μέτρα ανάπτυξης που θα δημιουργήσουν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας και, εκείνοι που σπρώχνουν τη χώρα στη μιζέρια του βαλκανικού μας περίγυρου.
Στις εκλογές δεν υπάρχουν πια περιθώρια χαμένης ψήφου. Πιστεύω ότι οι πολίτες δεν θα παρασυρθούν από τις σειρήνες του λαϊκισμού και θα κάνουν τη σωστή επιλογή για την πατρίδα και τα παιδιά μας».

O Πάνος Καμμένος στη Χαλκιδική και στη Θεσσαλονίκη



Ο πρόεδρος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος θα μεταβεί αύριο Κυριακή 3 Ιουνίου 2012 στον Πολύγυρο Χαλκιδικής όπου θα πραγματοποιήσει προεκλογική ομιλία στις 19:30 στην πλατεία Επιμελητηρίου.

Την Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012 ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα εγκαινιάσει το εκλογικό κέντρο του Κινήματος στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης (κεντρική πλατεία).

Οι Σκοπιανοαμερικάνοι πέτυχαν το σκοπό τους!


Το "ΟΧΙ" έχει περάσει πλέον μπροστά & μάλιστα με 18547 ψήφους!!! Και να σκεφτείς ότι τα Σκόπια έχουν περίπου 4.500.000 πληθυσμό ενώ η Ελλάδα 11.000.000!!!! Με διπλάσιο πληθυσμό θα έπρεπε να έχουμε διπλάσιο αποτέλεσμα υπέρ μας. Τελικά όμως έχουμε απλά διπλάσιους ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ή & ηλίθιους που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι σήμερα είναι η Μακεδονία, αύριο η Θράκη, μεθαύριο τα Δωδεκάνησα & η Κρήτη κ.ο.κ.Μην είσαι αδιάφορος!!! Ψήφιζε καθημερινά Στείλε αυτό το mail σε όσους γνωρίζεις & πείσε τους & αυτούς να ψηφίζουν καθημερινά.  Δεν παίρνει πάνω από 10 δευτερόλεπτα!! Μην αδιαφορείς!!! Μου ήρθε από Ελληνοαμερικάνους... Κάτι ξέρουν παραπάνω.... YOU CAN VOTE EVERY 24 HOURS!!! Αμερικάνικη δημοσκόπηση για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !!!Στείλτε το παντού!!!!!! - Σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνον!!!! Ψηφίστε ΟΛΟΙ! Στην παρακάτω Αμερικανική τοποθεσία, γίνεται «δημοσκόπηση» για το αν η Μακεδονία είναι Ελληνική ή όχι. Μπείτε, ψηφίστε και διαδώστε το σε όσους ξέρετε!http://www.topix.com/forum/ world/macedonia/ TAAAAFN23PMGMJ147
Είναι πολύ απλό. Ούτε όνομα πρέπει να βάλετε, ούτε στοιχεία, ούτε τίποτε. Μόνο επιλέγετε το Yes και μετά βλέπετε το ως τώρα αποτέλεσμα.

Η πτώση…

Από την πολυετή, αδιασάλευτη ηγεμονία, στην πτώση. Από εκεί στο δικαστήριο, στην καταδίκη, στη φυλακή. Ο Χόσνι Μουμπάρακ κρίθηκε σήμερα ένοχος ισόβιας κάθειρξης για τη δολοφονία εκατοντάδων διαδηλωτών κατά τη διάρκεια της λαϊκής εξέγερσης, πριν από ένα χρόνο, που οδήγησε στο ξέσπασμα της Αραβικής Άνοιξης και τη δική του απομάκρυνση από την εξουσία. Η απόφαση προκάλεσε αντιδράσεις, όπως άλλωστε αναμενόταν, ενώ ο Χόσνι Μουμπάρακ οδηγήθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο της φυλακής Τόρα, μετά τη σοβαρή επιδείνωση της υγείας του. “Έκλαιγε, και δεν ήθελε να εγκαταλείψει το ελικόπτερο για να μπει στη φυλακή”, διέδωσαν οι αυτόπτες μάρτυρες. Για να κάνουν την πτώση ακόμη πιο οδυνηρή.

Ο Ομπάμα προτείνει νέο “κούρεμα” για την Ελλάδα

Στην τελική ευθεία για τις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου, ο Μπαράκ Ομπάμα γνωρίζει ότι παρά την αυταπόδεικτη υπεροχή του σε προσωπικό επίπεδο έναντι του Ρεπουμπλικανού αντιπάλου του, Μιτ Ρόμνεϊ, αλλά και την προφανή ευχέρεια πολιτικής επικοινωνίας με κρίσιμες κοινωνικές ομάδες, όπως τους νέους, τις γυναίκες και τους ισπανόφωνους, η οικονομία είναι το μέγεθος που θα “κλειδώσει” την επανεκλογή του. Ή θα τον καταστήσει “παρένθεση”, μετά από μόλις μια θητεία στον Λευκό Οίκο και τα ηνία της Ουάσινγκτον.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος παραδέχτηκε χθες ότι η ανάκαμψη της οικονομίας έρχεται με πιο αργούς ρυθμούς από όσο θα ήθελε ο ίδιος, και σε σχέση με τις πραγματικές ανάγκες της εποχής, και τις προτεραιότητες που προκύπτουν, σε μια παγκοσμιοποιημένη πραγματικότητα, η οποία αλλάζει εξαιρετικά γρήγορα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΑΤΟ

Προσχέδιο καταστατικού του Συκιωνίου δικτύου ανταλλαγών και αλληλεγγύης:Επωνυμία  : Σικυώνιο Δίκτυο Ανταλλαγών και Αλληλεγγύης
 Σκοποί : 
Η υποστήριξη της τοπικής οικονομίας μέσα από θετικές δράσεις που ενθαρρύνουν τις ανταλλαγές προϊόντων και υπηρεσιών εξερευνώντας νέους δρόμους με χρήση μονάδων ανταλλαγής στα πρότυπα του διεθνούς συστήματος ανταλλαγών LETS
Δημιουργία δικτύων αλληλεγγύης και αλληλοϋποστήριξης σε τοπική κλίμακα ιδιαίτερα για την προστασία των ασθενέστερων οικονομικά Προώθηση της τοπικής επιχειρηματικότητας και παραγωγής με την ανάπτυξη κατάλληλων ηλεκτρονικών ή άλλων μέσων που δίνουν τη δυνατότητα προβολής υπηρεσιών και αγαθών αλλά και καταγραφής ανταλλαγών μεταξύ μελών του δικτύου.
Ανάληψη πρωτοβουλιών στον τομέα της κοινωνικής οικονομίας με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, ιδιαίτερα των ασθενέστερων οικονομικά.
Εκπόνηση εργασιών σε συναφή θέματα και ανάληψη πρωτοβουλιών για τη δημιουργία, με κάθε νόμιμο μέσο, εναλλακτικών οικονομικών πρωτοβουλιών που ενδυναμώνουν και ενισχύουν την κοινότητα.
Σ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΡΙΖΑ

Xρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Δεν ξέρει κανείς αν πρέπει να κλάψει ή να γελάσει, βλέποντας το κόμμα που παλαιότερα υποστήριζε την άμεση νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών, να μιλά σήμερα για έξοδό τους από τη χώρα. 
Το κόμμα που δήλωνε ότι "το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια" να θυμάται τον ελληνικό υποθαλάσσιο ενεργειακό πλούτο. 
Οι κυβισθίσεις είναι τελικά το πεδίο ειδίκευσης όλων των εκπροσώπων του παλαιοκομματικού κατεστημένου.


Γραφείο Τύπου
Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΒΑΣΙΛΗ ΛΥΡΙΤΖΗ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ




Β.Λ: Μαζί μας ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτης Καμμένος.

Π.Κ: Καλημέρα!

Β.Λ: Καλώς ήρθατε, καλό μήνα. Μη ρωτήσετε για την Παναγία.

Δ.Ο.: Θα ρωτήσω για το αν η Παναγιά είναι μαζί σας, γιατί αν ισχύει αυτό…

Π.Κ: Με την Παναγιά δεν παίζουμε. Την έχουμε στην καρδιά μας… Εγώ εύχομαι η Παναγιά να είναι πάνω από την Ελλάδα γιατί ως υπερμάχος στρατηγός χρειάζεται. Και να μην την επικαλούμαστε μόνο όταν την έχουμε ανάγκη. Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες την επικαλούμαστε και εγώ προσωπικά.

Δ.Ο: Και καλά κάνετε. Και μακάρι να βοηθήσει όχι μόνο εσάς.

Π.Κ: Και την παρακαλούμε να βοηθήσει την πατρίδα μας πάνω απ’ όλα, η οποία έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή και τους Έλληνες γιατί έχουμε φτάσει στις 2.500 αυτοκτονίες. Έχουμε φτάσει σε οικογένειες που δεν έχουν αυτή τη στιγμή τη δυνατότητα να θρέψουν τα παιδιά τους. Έχουμε φτάσει σε εμπόρους που αναγκάζονται πια να παίρνουν μαϊμού τιμολόγια και πλαστά τιμολόγια για να βγάλουν το ΦΠΑ. Και βλέπετε έχουν 1500% αύξηση τα πλαστά τιμολόγια. Έχουμε 1.500.000 ανέργους και έχουμε φτάσει πλέον η ελληνική κοινωνία…