Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Αποκάλυψη! ψεύδη από δημοφιλές blog κατά Νταλάρα!(v​ideo)


Πολλές φορές το διαδίκτυο και ειδικότερα τα blog έχουν δεχθεί κριτική για υπερβολές στην ενημέρωση ή στο σχολιασμό των γεγονότων και για παραπληροφόρηση προς χάριν λίγων παραπάνω πρόσκαιρων αναγνωστών. Δεν πάει πολύς καιρός που έχουν κυκλοφορήσει ειδήσεις π.χ. για δήθεν θάνατο ή ακόμα κι αυτοκτονίες επώνυμων προσώπων(δείτε εδώ)


Τέτοια γεγονότα και πρακτικές που απαξιώνουν την προσπάθεια όσων επιδιώκουμε να προσφέρουμε ένα σοβαρό ιστολόγιο με έγκυρη ενημέρωση και βήμα σε σοβαρές απόψεις αρθρογράφων αλλά και αναγνωστών, τις καταδικάζουμε και θα μας βρίσκουν πάντα απέναντι.
Ώστόσο ένα νέο κρούσμα που σημειώθηκε πριν λίγες ώρες ,πραγματικά μας εξέπληξε. Ένα από τα πλέον γνωστά και μεγάλης επισκεψιμότητας blog ανάρτησε θέμα με ασύστολα και αυταπόδεικτα ψεύδη εναντίον του Γιώργου Νταλάρα.
Συγκεκριμένα το anti-ntp.net δημοσιεύσε ανάρτηση με τίτλο "Βρε καλώς το το παιδί το δικό μας…. Νταλάρας:”ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΨΗΦΙΖΑ ΠΑΣΟΚ”…" ,όπου εγκαλεί το δημοφιλή τραγουδιστή πως στα πλαίσια στημένης συνέντευξης του στο mega χθες το πρωί ,ζήτησε συγγνώμη για όλα όσα έχει πει κατά καιρούς για το πολιτικό σύστημα και την…κοινωνία κι έφτασε στο σημείο να ομολογήσει ότι ψήφισε ΠΑΣΟΚ επειδή ήταν υποψήφια η σύζυγός του!
Επειδή, όμως το video της συνέντευξης ανέβηκε στο .youtube κι όπως ο καθένας μπορεί να παρακολουθήσει ο τραγουδιστής λέει κι εννοεί τα ακριβώς αντίθετα από όσα υποστηρίζουν οι φίλοι του anti-ntp.net το γνωστό ιστολόγιο είναι άκρως εκτεθειμένο. Να σημειώσουμε ότι η ψευδής είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου αναπαραγόμενη κι από άλλα ιστολόγια που έπεσαν θύμα χωρίς να μπουν στον κόπο να αναζητήσουν το video της εκπομπής.
Επειδή άλλο πράγμα η κριτική ,όσο σκληρή κι αν είναι αυτή σε δημόσια πρόσωπα, όπως είναι και οι καλλιτέχνες είτε για τη δημόσια εικόνα τους, είτε για τις απόψεις τους κι άλλο η προσπάθεια μείωσής τους διαστρέφοντας την αλήθεια, ελπίζουμε να αποτελεί μια κακή στιγμή του συγκεκριμένου ιστολογίου και οι ίδιοι να το διορθώσουν.

Δείτε τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στο mega: