Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Η περειοδεία Καμμένου στη Κρήτη


Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ξεκίνησαν σήμερα Παρασκευή 6 Απριλίου 2012 την πόρτα-πόρτα,χωριό-χωριό πορεία τους σε όλη την Ελλάδα από την Κρήτη.
Τον πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο υποδέχθηκαν στις 06:30 το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου Ανεξάρτητοι Έλληνες με λυράρηδες,μαντινάδες,ρακί και τηγανόψωμα.
Μετά την επίσκεψη στην αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου ,στο κεντρικό λιμεναρχείο Ηρακλείου,στο επιμελητήριο και την Αρχιεπισκοπή,ο Πάνος Καμμένος περπάτησε στον κεντρικό πεζόδρομο ξεκινώντας από τα Λιοντάρια για να μιλήσει με τους καταστηματάρχες και τον κόσμο.
Ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι στο πρόγραμμα τους οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουν συγκεκριμένες προτάσεις για την ανάπτυξη του τουρισμού οι οποίες προβλέπουν ΦΠΑ 5%για όλες τις υπηρεσίες οι οποίες εμπλέκονται με τον τουρισμό.
Στη συνέχεια ο Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επισκέφθηκε τις Αρχάνες του Ηρακλείου,την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πεζών,το Καστέλι Πεδιάδος και το Αρκαλοχώρι Ηρακλείου.

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
* Ο Γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κώστας Μαρκόπουλος βουλευτής Ευβοίας θα επισκεφθεί σήμερα Παρασκευή την Πάτρα. Θα μιλήσει στις 8 το βράδυ σε εκδήλωση στον πολυχώρο «Αίγλη» σε στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και σε πολίτες της Αχαϊας. Πριν απ` αυτό θα επισκεφθεί το Εμπορικό Επιμελητήριο, το Τεχνικό Επιμελητήριο και την Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών. Στις 5 η ώρα θα δώσει συνέντευξη τύπου στα γραφεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.