Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΣΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο κ. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης, απαντώντας στη δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Παπουτσή, στην οποία – ανάμεσα στα άλλα – αναφέρει ότι έστειλε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών τα όσα επισημάναμε για το γαϊτανάκι ευθυνών ανάμεσα στον ίδιο και τις Πρυτανικές Αρχές για την κατάληψη της Νομικής και τη χρησιμοποίησή της ως ορμητήριο κουκουλοφόρων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ευχαριστούμε τον κ. Παπουτσή για τον κόπο που έκανε να διαβιβάσει τις σχετικές ανακοινώσεις μας στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών. Πολύ περισσότερο όταν ο ίδιος δεν είχε καταλάβει ούτε καν, πως όφειλε να ζητήσει έρευνα της Δικαιοσύνης.
Όπως μάλιστα φαίνεται από τη δήλωσή του, εξακολουθεί να μην βλέπει, ούτε σήμερα, που η Αθήνα μαζεύει τα αποκαΐδια, πως όφειλε να δώσει οδηγίες παρέμβασης της Αστυνομίας στη Νομική.
Ελπίζουμε, τουλάχιστον, να βλέπει ότι κάηκαν πάνω από 40 ιστορικά κτίρια της Αθήνας, ότι τραυματίστηκαν δεκάδες πολίτες και αστυνομικοί, ότι καταστράφηκαν δεκάδες καταστήματα και ότι λεηλατήθηκαν περιουσίες συμπολιτών μας».