Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Σφυγμομέτρηση ετοιμάζει η ΝΔ στην Κορινθία


DIAPRISIOS.GR - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Σε σφυγμομέτρηση φαίνεται να καταλήγει η ΝΔ σχετικά με την προετοιμασία του ψηφοδελτίου της στην Κορινθία.
Κάτι τέτοιο δεν αποτελεί έκπληξη μιας και πάντα γίνονται τέτοιου είδους μετρήσεις πριν την τελική κατάρτιση ψηφοδελτίων.
Έκπληξη αποτελεί η εξέλιξη των πραγμάτων και το πλήθος των ονομάτων που θα μπουν στη σφυγμομέτρηση.
Η μοναδική θέση που είναι δεδομένη αυτή τη στιγμή είναι του Κόλλια. Όλα τα άλλα είναι ανοιχτά, ενώ θα διατηρείται μέχρι τελευταία ώρα στο προσκήνιο το θέμα της συμμετοχής του υιού Δήμα καθώς εξαρτάται άμεσα από την τελική απόφαση που θα λάβει ο Σταύρος Δήμας, ο οποίος δεν ενθουσιάζεται ιδιαίτερα από το ενδεχόμενο του Επικρατείας. Στην περίπτωση όμως που ο Σ.Δήμας θα βρίσκεται στο Επικρατείας σε εκλόγιμη θέση, ο υιός μάλλον θα οδηγηθεί σε ευρωπαϊκή προοπτική.
Από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά και η ΝΔ προσανατολίζεται σε σφυγμομέτρηση που θα περιλαμβάνει περίπου 15-17 ονόματα (!!!!!!) τα οποία μάλιστα θα τεθούν και σε ερωτήματα ανά δυάδες !
Το ζήτημα από την αρχή ήταν ότι πολλοί είχαν "εξασφαλίσει" τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο και από τη στιγμή που στη ΝΔ βλέπουν ότι υπάρχει έντονη κινητικότητα έχουν αποφασίσει να επιλέξουν ψηφοδέλτιο που θα δώσει τη μέγιστη αποδοτικότητα σε ψήφους και όχι σε ισορροπίες.