Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Τίτλοι τέλους γιά ... "Εφοπλιστές". Σκέψη γιά αποχώρηση από το πρωτάθλημα

Δύσκολη εποχή για ... "εφοπλιστές" . Η Κρίση φαίνεται κτύπησε  και την ομάδα των "εφοπλιστών" της Κορινθίας , τον Ισθμιακό του Μιχάλη Μελέτη,.  Ίσως όπως δείχνουν τα πράγματα, ο αγώνας της ομάδας των 'Ισθμιων , το περασμένο Σάββατο,με την ουραγό , και νεοφώτιστη ομάδα του Άλμπατρου Κόρφου,ίσως και να ήταν ο τελευταίος, στην Α’ Κατηγορία Κορινθίας.
Και ο λόγος είναι ότι η διοίκησης των 'Εφοπλιστών" αποφάσισε, την αποχώρηση της ιστορικής ομάδας από το πρωτάθλημα, καθώς αδυνατεί να ανταπεξέλθει, στις υποχρεώσεις τις, ενώ είναι και δύσκολη η παραμονή στην κατηγορία, με βάση τον βαθμολογικό απολογισμό, μέχρι στιγμής.
Σίγουρα πρόκειται, αν επαληθευθεί, για μια πολύ άσχημη εξέλιξη, καθώς κανείς φυσικά δεν επιθυμεί να έχει καμία ομάδα τέτοια κατάληξη, πόσο μάλλον ο Ισθμιακός που πρόκειται για έναν  σύλλογο με ιστορία.
Σε μια τέτοια περίπτωση λοιπόν, ο Ισθμιακός φυσικά υποβιβάζεται, οπότε πλέον «ανάβει» η μάχη για την σωτηρία, των άλλων ομάδων της ουρας όπως ο Σολωμός και ο Άλμπατρος Κόρφου, που θα παλέψουν, για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.
Αν λοιπόν, επαληθευθούν οι πληροφορίες, οι παίκτες του Ισθμιακού, μένουν ελεύθεροι να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους, εκτός από αυτούς που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, μιας και αυτοί μπορούν να αγωνιστούν μόνο σε επαγγελματικά σωματεία !!!
Το Σάββατο ο Ισθμιακός αγωνίζεται στο Δερβένι κόντρα στον Αστέρα Δερβενίου. Ελπίζουμε ότι η ομάδα του Ισθμού θα βρεθεί στο γήπεδο για τον αγώνα.
Ας ελπίσουμε, να βρεθεί η χρυσή τομή, ώστε οι "Εφοπλιστές", να μην τα παρατήσονν περίπου στη μέση του πρωταθλήματος της Α’ Κορινθίας και να συνεχίσουν να αγωνίζωνται και στα επόμενα παιχνίδια. Ο Ισθμιακός πρέπει να σωθεί από το αφανισμό...