Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

Τιμητική διάκριση για τον Ευρωστίνιο καθηγητή Γεώργιο Γεωργαντόπουλο από το SAVEETHA UNIVERSITY της Ινδίας - Επίτιμος καλεσμένος στο συνέδριο idcmas 2018, για να ανοίξει την διεθνή επιστημονική συνάντηση guest of honour.


Σημαντική τιμή και  επιτυχία για τον Ευρωστίνιο καθηγητή , πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του τ. Δήμου Ευρωστίνης κ. Γεώργιο Γεωργαντοπουλο λαμβάνει  χώρα τις προσεχείς ημέρες. Ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια του  chennai στην Ινδία, το saveetha university  τον προσκαλεσε σαν επίτιμο  καλεσμένο στο συνέδριο idcmas 2018, για να ανοίξει αυτήν την διεθνή επιστημονική συνάντηση guest of  honour
Ο Ευρωστίνιος καθηγητής θα είναι ο πρώτος επίτιμος ομιλητής του  συνεδρίου τιμώντας πάνω από 500 συνέδρους, καθηγητές και φοιτητές από ολο τον κόσμο.
Κατά  την εναρκτηρια ομιλία του θα  αναφερθεί κυρίως στην σημαντική  συμβολή της Ελλάδας και της Κορινθίας στην επιστήμη καθώς και στις συνεργασίες Ελλάδας - Ινδίας από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.
Η ομιλία του αναμένεται  με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς τα  μέσα μαζικής ενημέρωσης της  Ινδίας καθώς και ιστοσελίδες  αναφέρονται εκτενώς. Ο καθηγητής  αισθάνεται ιδιαίτερη εκτίμηση  για τους Ινδούς συναδέλφους και  επιστήμονες που τον τιμούν καθώς και συγκινημένος που θα έχει τη  δυνατότητα να προβάλει την  επιστημονική συμβολή της χώρας μας στον κόσμο. 
Τον καθηγητή συνοδεύουν η γυναίκα του  Δέσποινα Γεωργαντοπούλου , η κόρη του Χριστίνα Γεωργαντοπουλου και ο γαμπρός  του Νικόλαος Βασιλικός, οι οποίοι  θα δώσουν επίσης ομιλίες στην  έναρξη του συνεδρίου  ακολουθώντας την έναρξη από τον  καθηγητή. Η οικογένεια Γεωργαντοπουλου τιμά όπως πάντα  για άλλη μια φορά τον τόπο μας, το Δερβένι , την Ευρωστίνη, την Κορινθία  και προάγει την επιστήμη  προβάλλοντας το έργο της Ελλάδας  στον κόσμο.