Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Αλβανία - Εκλογές: Αποχή ρεκόρ στην μετά - Χότζα εποχή!

http://media1.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2016/11/edi-rama-oxi-stin-megali-alvania-1300-e1498413469927.jpg
Ολοκληρώθηκε στις 8 το βράδυ, τοπική ώρα, η ψηφοφορία στις σημερινές εκλογές στην Αλβανία, που σημαδεύτηκαν από το χαμηλό ποσοστό συμμετοχής των εκλογέων. Η εφορευτική επιτροπή αποφάσισε να παρατείνει κατά μία ώρα την ψηφοφορία επικαλούμενη την αφόρητη ζέστη αλλά και την εορτή του μπαϊραμιού για τους μουσουλμάνους.
Ωστόσο ούτε αυτό φαίνεται να

Νέα Δημοκρατία: «Σε πανικό το Μαξίμου»


Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: 
«Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ολοκλήρωσε με επιτυχία την περιοδεία του στη Θεσσαλία. Διαπίστωσε κι εκεί τη βαθιά απομόνωση του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα και το ισχυρό πολιτικό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό, δηλαδή, που όλοι γνωρίζουν στην Ελλάδα και δεν είναι ανάγκη να αναλύσει ιδιαίτερα τις δημοσκοπήσεις για να το καταλάβει κανείς.  Ο πανικός του Μαξίμου δεν κρύβεται με τίποτα».

Σεισμός 4, 1 ριχτερ, στη Θήβα - Έγινε αισθητός σε Αττική και Κορινθία


Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ με επίκεντρο 6 χιλιόμετρα Βόρεια της Θήβας σημειώθηκε στις 16:54 .. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το εστιακό βάθος ήταν μόλις 5 χιλιόμετρα. Την ίδια στιγμή, το Ευρωμεσογειακό ινστιτούτο έδινε τον σεισμό αρχικά στους 4,2 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ, ωστόσο στη συνέχεια το περιόρισε στο 4,1.

Η νέα δίοικηση του Αστέρα Δερβενίου - Ο Στέλιος Κατούφας νέος Πρόεδρος της ομάδας

 https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15267663_1273326789354841_6531717714896660874_n.jpg?oh=8952463b3f2bad0f00fa2db075536ba3&oe=59C9AB12
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣΤΕΡΑ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ για την τριετία 2017-2020, που προέκυψε από τις γενικές εκλογές της 18ης Ιουνίου 2017, συγκροτήθηκε στις 24 Ιουνίου 2017 σε σώμα ως εξής : 

Πρόεδρος Στέλιος Κατούφας
Αντιπρόεδρος Βλάσσης Κουρής
Γενικός Γραμματέας Γιάννης Σκέρος
Ταμίας Μιχάλης Πετρόπουλος
Γενικός Αρχηγός Κώστας Κουσουλός
Έφορος Υλικού Αντρέας Σιάπικας
Ειδ Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων Παντελής Μαραμαθάς

Στις κάλπες 2,5 εκατ. Αλβανοί πολίτες

http://media2.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2016/12/albania-1300.jpg Περισσότεροι από 2.500.000 Αλβανοί πολίτες προσέρχονται από το πρωί στις κάλπες, προκειμένου να εκλέξουν το νέο κοινοβούλιο της χώρας.
Η ψηφοφορία άρχισε στις 7.00 το πρωί (τοπική ώρα) και θα ολοκληρωθεί στις 7.00 το βράδυ. Το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται να ανακοινωθεί μετά τα μεσάνυχτα ή αύριο.

ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Αποκάλυψη: Πρόωρες εκλογές, δημοτικές και βουλευτικές, τον Μάιο του 2018

http://media1.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/06/ekloges-1000.jpgΜε το βλέμμα στραμμένο στις δυσκολίες που θα έχει να αντιμετωπίσει το φθινόπωρο πορεύεται η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, η οποία κατάφερε με τη συμφωνία της 15ης Ιουνίου να κερδίσει πολύτιμο πολιτικό χρόνο, αλλά έχει περιέλθει σε δραματική αδυναμία για να οδηγήσει το… καραβάνι μπροστά.

Στόχος του κυβερνητικού επιτελείου, που ευελπιστεί σε μια πολιτική νηνεμία το καλοκαίρι, είναι να μπορέσει να διαχειριστεί τα επικοινωνιακά οφέλη της

Ψυχρολουσία για 75.000 συνταξιούχους – Αλλάζουν τον νόμο για τις επικουρικές


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:
του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής
http://media2.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/06/suntaksiouxoi-1000.jpgΒόμβα μειώσεων και επαναφορά της «ρήτρας θανάτου» σε νέες αλλά και παλιές επικουρικές συντάξεις κρύβουν οι αλλαγές που προτίθεται να φέρει το υπουργείο Εργασίας στο νόμο 4387/2016 προκειμένου να ξεμπλοκάρουν οι παγωμένες από την 1/1/2015 και μετά νέες αιτήσεις που μέχρις στιγμής έχουν υποβάλει περίπου 75.000 ασφαλισμένοι.

Οι αλλαγές στο νόμο για τις

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε... τη γκλίτσα του στο 37ο αντάμωμα των Σαρακατσαναίων στο Περτούλι.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους Σαρακατσάνους
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε... τη γκλίτσα του. Και δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς καθώς έδωσε το παρόν στο 37ο αντάμωμα των Σαρακατσαναίων στο Περτούλι.
Το φετινό αντάμωμα είναι αφιερωμένο στα ξενιτεμένα νιάτα και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στάθηκε ειδικά σε αυτή την ανάγκη να επιστρέψουν τα δημιουργικά μυαλά στη χώρα μας και δεσμεύτηκε να ασκήσει πολιτική προς αυτή τη κατεύθυνση ως μέλλουσα Κυβέρνηση.
O χαιρετισμός του K. Μητσοτάκη:
«Κύριε Περιφερειάρχα, κύριε Δήμαρχε, φίλες και φίλοι, Σαρακατσάνισσες και Σαρακατσαναίοι, είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ συγκινημένος που είμαι σήμερα μαζί σας στο φετινό Αντάμωμά σας.

Αλαλούμ και αποκλεισμένοι οδηγοί λόγω της πορείας στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

Αλαλούμ και αποκλεισμένοι οδηγοί λόγω της πορείας στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου
Χάος δημιουργήθηκε στην Εθνική Οδό Αντιρρίου Ιωαννίνων πριν την Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου, λόγω της κινητοποίησης για την απεργία που πραγματοποίησε ο Δήμος Πατρεών με τη συμμετοχή χιλιάδων διαδηλωτών. Πάνω από μία ώρα περίμεναν οι διερχόμενοι με αποτέλεσμα λόγω της υπερβολικής ζέστης να ξεσπάσουν σε διαμαρτυρίες.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ

Το δρόμο του κ. Βαρουφάκη, της κας Κωνσταντοπούλου, του κ. Λαφαζάνη, του κ. Γλέζου και τόσων άλλων επίλεκτων συντρόφων του κ. Αλέξη Τσίπρα παίρνει από αύριο ο κ. Πάνος Καμένος. Σαν πολιτικά βαρίδια όλοι πετάχτηκαν για την επιβίωση του σύγχρονου ηγεμόνα της fake ελληνικής δημοκρατίας όποτε αυτό απαιτείται. Έτσι αποχωρεί από την άμυνα της χώρας ο ηγέτης των Ανεξάρτητων

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Αυτή είναι η αλήθεια για το πρόβλημα των σκουπιδιών»

https://nd.gr/sites/default/files/attachments/xrhsima/nd-logos-png-09.png


Αθήνα, 24 Ιουνίου 2017
 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Διαπιστώνουμε συνεχώς καθημερινά ότι η Κυβέρνηση δεν διδάχθηκε τίποτε από τη μέχρι τώρα ανεύθυνη και αδιέξοδη πολιτική της στο θέμα των σκουπιδιών. Αγκυλωμένη στο λαϊκισμό και στην ιδεοληψία της επιχειρεί απ’ ό,τι βλέπουμε τα αδιέξοδα που δημιούργησε η ίδια να τα χρησιμοποιήσει ως άλλοθι για νέες πρωτοβουλίες εκτός συνταγματικού πλαισίου. Τα ψέματα πρέπει να τελειώνουν. Για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί υπάρχουν ευθύνες και δεδομένα που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από κανέναν. Οι αλήθειες για ό,τι έχει συμβεί μέχρι τώρα και τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι τα  εξής:

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Η Κυβέρνηση να σταματήσει να κοροϊδεύει τους συμβασιούχους

http://media.enikos.gr/data/photos/resized/720_67ea03f2169f934ae79379564b19aa5d.jpg

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Οι κυβερνητικοί αρχιτέκτονες του σημερινού χάους στην καθαριότητα συνεχίζουν να εμπαίζουν τους συμβασιούχους και την κοινωνία και να αγνοούν

“Όχι” ΠΟΕ-ΟΤΑ στη ρύθμιση Σκουρλέτη -Συνεχίζει κινητοποιήσεις, καταθέτει δική της πρόταση


Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στους δήμους μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη, όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός, αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, ομόφωνα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr, η «πράσινη» ΣΥΝΑΝ στην ουσία «σύρθηκε» στην απόφαση των Αριστερών παρατάξεων που

Eλαφόνησος: 15 χρόνια φυλάκιση στο δήμαρχο για απάτη κατά του Δημοσίου

Ένοχος για απάτη κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου κρίθηκε χθες από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας ο νυν δήμαρχος Ελαφονήσου και του επιβλήθηκε ποινή καθείρξεως 15 ετών, γλιτώνοντας – όπως του επισήμανε η Έδρα του δικαστηρίου – τα ισόβια, καθώς του αναγνωρίσθηκε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.
Για την πολύκροτη υπόθεση πώλησης δασικών εκτάσεων στην πανέμορφη περιοχή της Ελαφονήσου, στη μοναδική παραλία του Σίμου, ένοχοι κρίθηκαν και