Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Αυτοί που «θάβουν» το σχέδιο Πυθία, θέλουν η πατρίδα μας να μείνει υπόδουλη και ο λαός εξαθλιωμένος

kostas-karamanlis-hgeths 

Το «σύστημα» θα παίξει τα ρέστα του προκειμένου να υποβαθμίσει αυτό το κορυφαίο ζήτημα που έμελλε να είναι μοχλός βίαιης εξάρτησης της Ελλάδας σε ξένα και εγχώρια οικονομικά συμφέροντα με τεράστιες γεωστρατηγικές προεκτάσεις. Δυστυχώς στο σύστημα αυτό εντάσσεται και η ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη που η στάση του αποτελεί ντροπή για την παράταξη και σίγουρα δεν ταυτίζεται με τα Ελληνικά συμφέροντα.

Ο Καραμανλισμός είναι μία μισητή έννοια και λέξη για τους νταβατζήδες και τη διαπλοκή. Πρεσβεύει εθνική συναίνεση, μεγάλες εθνικές αποφάσεις και πάνω απ’ όλα πατριωτισμό.
Κατά τη διαδικασία που η Ελλάδα βρίσκεται στο λαβύρινθο της ύφεσης και του ξεπουλήματος, με προφανή κέρδη για κάποιους …δισεκατομμυρίων, δεν είναι δυνατόν να αφεθεί η οποιαδήποτε δημοκρατική απειλή να κυκλοφορεί «ελεύθερη». Είτε είναι πρόσωπο, είτε πολιτικό αφήγημα.
Η νεότερη απειλή για το «σύστημα» – μετά το 2009 – εκφράστηκε κατά τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, οπότε εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, που μίλησε με μετριοπάθεια και συσπείρωσε για πρώτη φορά μετά την περίοδο Κώστα Καραμανλή όλο τον κεντροδεξιό και μετριοπαθή κόσμο – πλην των φανατικών ταγμένων σε ακροδεξιές και νεοφιλελεύθερες ανθελληνικές δυνάμεις.
Η συνέχεια είναι γνωστή. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης «τρόμαξε» τη διαπλοκή εντός και εκτός Ελλάδας, δημιούργησε ένα ρεύμα νίκης και κεντροδεξιάς εξουσίας, χωρίς Μνημονιακές εξαρτήσεις. Μίλησε για εθνική συναίνεση, άρα για μόνοιασμα. Κουβέντες που δεν άρεσαν σε αυτούς που ζουν από την όξυνση – άρεσαν όμως στον Ελληνικό λαό που επιθυμεί την ηρεμία και την πρόοδο. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κυριολεκτικά «λεηλατήθηκε» από τους ίδιους που το 2009 έριξαν τον Κώστα Καραμανλή και έστειλαν την Ελλάδα, με δόλο και λογιστικές απάτες, στην αγκαλιά της χειρότερης μεταπολεμικής εξάρτησης – Το Μνημόνιο! Ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα για να μην γίνει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αρχηγός της ΝΔ. Γιατί αν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ήταν αρχηγός της ΝΔ, η διαχείριση του Μνημονίου και άλλων κομβικών ζητημάτων όπως του σκανδάλου ΕΛΣΤΑΤ ή του σχεδίου Πυθία θα ήταν άλλη. Το μέλλον της πατρίδας μας θα ήταν άλλο. Σκεφτείτε το.
Η απόκρυψη (από μίντια και πολιτική ηγεσία) του σχεδίου φυσικής και πολιτικής εξόντωσης του Κώστα Καραμανλή που έχει έρθει πλέον στη δημοσιότητα με τη βούλα της δικαιοσύνης, αποτελεί τη δεύτερη πράξη εξόντωσης του πρώην Πρωθυπουργού, αλλά κυρίως της Ελλάδας. Διότι το σύστημα που οδήγησε την πατρίδα μας στο Μνημόνιο και την υποτέλεια, θέλει απόλυτα να παραμείνει εκεί. Τα κέρδη είναι μυθικά.
Ερωτηθείς για το «πόρισμα της Δικαιοσύνης σχετικά με το “Σχέδιο Πυθία”, ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα απαντά: «Είναι μία εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση» και εκδηλώνει την απορία του για την «εκκωφαντική» -όπως λέει- «σιωπή πολλών ΜΜΕ για το συγκεκριμένο θέμα». «Είναι πολύ παράξενη αυτή η σιωπή» δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Κώστας Καραμανλής.
Πόσο πιο διακριτικά να το πει;

Επιπλέον ο πρώην Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ επί κυβερνήσεων Καραμανλή Νίκος Ελευθερόγλου για το ίδιο θέμα αναφέρει και συγκεκριμένα για τη σιωπή του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Όσα αποκαλύπτει το βούλευμα της ελληνικής Δικαιοσύνης θα έπρεπε να έχουν προκαλέσει πολιτικό σεισμό, αλλά η Νέα Δημοκρατία επέλεξε να μη βγάλει ούτε μια τυπική ανακοίνωση, επιβάλλοντας μάλιστα σε μια σειρά από στελέχη της τη… σιωπή των αμνών. Και το ερώτημα είναι ποιον φοβάται η ηγεσία της Ν.Δ. Τον Κώστα Καραμανλή; Τη δικαίωσή του; Την καταδίκη μιας πρακτικής της CIA, που μέχρι τότε περιοριζόταν άντε σε χώρες της Λατινικής Αμερικής; Σε αυτά τα ερωτήματα πρέπει να απαντήσει η λαλίστατη σε άλλα ζητήματα ηγεσία της Ν.Δ.»
Το «σύστημα» θα παίξει τα ρέστα του προκειμένου να υποβαθμίσει αυτό το κορυφαίο ζήτημα που έμελλε να είναι μοχλός βίαιης εξάρτησης της Ελλάδας σε ξένα και εγχώρια οικονομικά συμφέροντα με τεράστιες γεωστρατηγικές προεκτάσεις. Δυστυχώς στο σύστημα αυτό εντάσσεται και η ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη που η στάση του αποτελεί ντροπή για την παράταξη και σίγουρα δεν ταυτίζεται με τα Ελληνικά συμφέροντα.
Ότι και να κάνουν, όμως, θα έρθει το ΦΩΣ! Γιατί πλέον ο λαός γνωρίζει. 
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com
https://www.facebook.com/rigillis18