Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Κωνσταντίνα Νικολάκου «Οπισθοδρόμηση που υπακούει σε κομματικές ιδιοτέλειες η επίσκεψη του Κυβερνητικού κλιμακίου»

Με αφορμή την επίσκεψη του Κυβερνητικού κλιμακίου, καλεσμένου της Ν.Ε. Σύριζα Αρκαδίας, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου δήλωσε:
«Είναι τουλάχιστον απογοητευτικό σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για την Πελοπόννησο και την Αρκαδία να πραγματοποιούν επισκέψεις επικοινωνιακού χαρακτήρα ο Υπουργός Επικρατείας υπεύθυνος συντονισμού του Κυβερνητικού έργου κ. Χριστόφορος Βερναρδάκης και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας κ. Γιάννης Μπασκόζος χωρίς κανένα ουσιαστικό περιεχόμενο.
Η δημιουργία εντυπώσεων και μόνο δε συνάδει σε καμία περίπτωση με το πραγματικό ενδιαφέρον το οποίο θα πρέπει να επιδεικνύεται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και ο τόπος, αλλά και τις ουσιαστικές λύσεις που θα πρέπει να δοθούν.
Είναι φανερό και συνάμα θλιβερό το γεγονός ότι η επίσκεψη του Κυβερνητικού κλιμακίου προετοιμάστηκε από το κομματικό επιτελείο του Σύριζα Αρκαδίας. Πρόκειται για οπισθοδρόμηση που υπακούει σε κομματικές ιδιοτέλειες και όχι στο επίπεδο ευθύνης που συνεπάγεται η θεσμική τους ιδιότητα».

Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Πελοποννήσου