Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Στον τελικό του Κυπέλλου του 3ου ομίλου η Παναχαϊκή - Πέρασε και από το Ζευγολατιό

 
Η Παναχαϊκή έκλεισε νικηφόρα το 2016. Σε πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, οι «κοκκινόμαυροι» επικράτησαν με 1 - 0 στο Ζευγολατιό της τοπικής ομάδας, και προκρίθηκαν στο τελικό του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής. Η Παναχαϊκή  κατάφερε να προηγηθεί στο 5΄ με πλασέ του.Μωαραΐτη μετά από σέντρα το Πιτταρά., επί του ΑΟΖ που αγωνίστηκε χωρίς τον φορμαρισμένο Χρήστο Ρήγα, μιας και ο προπονητής του θεώρησε πως μιας και φεύγει, να μην τον βάλει ( να παίξει, κοινώς προτίμησε να χάσει... 
 Το πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού διεξήχθη με χαλάζι, ενώ καθ όλη την διάρκεια η θερμοκρασία ήταν πολύ χαμηλή και είχε αρκετό αέρα που δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Στο φινάλε εντωμεταξύ ψιχάλισε στο Ζευγολατιό.
Ζευγολατιό: Σκούρτης, Ατματζίδης, Παϊνέρης, Σιγάλας, Βιδάλης, Μαλαχάτης, Χουσελάς, Σεναϊ, Χρυσαφίδης, Ευθυμιάδης, Κόρμαλης
Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Β. Σούλη, Αδαμόπουλο, Μακρυδημήτρη, Παπαδόπουλο, Βλάχο, Γκίνο, Μπιτσάκο, Πολυχρόνη(Κωσταντακόπουλος 70’), Στεργίδη(Γεωργαντόπουλος 91’), Πιτταρά (Κωνσταντινίδης 59’), Μωραΐτης.

Με αυτόν τον τρόπο η Παναχαϊκή έκλεισε επιτυχημένα το 2016 πανηγυρίζοντας την πρόκριση στο τελικό του Κυπέλλου του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής όπου περιμένει τον αντίπαλο της από την αναβληθείσα αναμέτρηση για την 11/ 1/ 2017, του Αστέρα Αμαλιάδας με την Αχαϊκή 

Τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων για την 3η φάση του Κύπέλλου της Γ' Εθνικής, έχουν ως εξής:

1ος όμιλος
Απόλλων Καλαμαριάς-Ορφέας Ξάνθης 4 - 1 
ΑΠΕ Λαγκαδά-Αλμωπός Αριδαίας 2 - 1


2ος όμιλος
Απόλλων Λάρισας-ΑΕ Καραϊσκάκης 3 - 4 πεν. (1-1 κδ, παρ) 
Πύδνα Κίτρους-Νίκη Βόλου 2 - 3


3ος όμιλος
ΑΟ Ζευγολατιού-Παναχαϊκή 0 - 1
Αστέρας Αμαλιάδας-Αχαϊκή ΑΝΑΒΟΛΗ (11/1/2017)


4ος όμιλος
Άγιος Ιερόθεος-Κηφισιά 2 - 4 πεν. (1 - 1 κδ, παρ.)
Ατσαλένιος-Ρόδος ΑΝΑΒΟΛΗ (11/1/2017)

Ο Θανάσης Πισιμίσης στο Δ. Σ. του ΠΑΣ Κόρινθος

https://i.ytimg.com/vi/AyaYJrtU-gU/hqdefault.jpg 
Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΣ Κόρινθος καλωσόρισε  με ανακοίνωσή της, τον Θανάση Πισιμίση, επισημοποιώντας όλα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Σίγουρα η παρουσία του γνωστού επιχειρηματία, στην ομάδα της Κορίνθου, ανεβάζει επίπεδο το σύλλογο και πλέον οι φίλαθλοι της «Μπάρτσα» περιμένουν τις πρώτες κινήσεις, για την ενίσχυσή της, ώστε να διεκδικήσει ακόμα πιο δυνατά την άνοδο στη Γ’ Εθνική.
Αναλυτικά:
Ανακοίνωση:
Το ΔΣ του ΠΑΣ Κόρινθος καλωσορίζει τον επιχειρηματία Πισιμίση Αθανάσιο στην οικογένεια της Κορίνθου.

Προκριση στους "8" για Κόρινθο ΄06, ΠΑΣ Κόρινθο , Παννεμεατικό και Τενεάτη Αθικίων

Με την διεξαγωγή  και των υπολοίπων τεσσάρων αγώνων ολοκληρώθηκε, σήμερα Τετάρτη (21/12), η τρίτη φάση (φάση των "16"), του Κυπέλλου Κορινθίας και ποδοασφαιρικά το 2016. 
Στο ΔΑΚ η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος της Α΄Κορινθίας Κόρινθος ’06 προκρίθηκε στους ¨8¨ του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κορινθίας ,αφού επεβλήθηκε με 7 - 2   του Αίαντα Κορίνθου ομάδας της Γ΄ κατηγορίας. Ο Σταύρος Μπινιάρης προτίμησε να ξεκουράσει αρκετούς ποδοσφαιριστές από τον βασικό κορμό της 11άδας και χρησιμοποίησε παίκτες που είχαν πολύ λίγο χρόνο συμμετοχής στο Πρωτάθλημα σε ενα αγώνα που προσφερόταν για αλλαγές λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου. Τα τέρματα γιά την ΄06 σημείωσαν οι Λέκκας(6΄) , Τσουμάνης (17΄), Βρενόζι (20΄) , Αμπαδιωτάκης (28΄), Λελούδας 2(42΄ & 90΄) και Κόκκας( 69΄), ενώ στ ο 14 δοκάρι είχε ο Γκολέμης. 
Στους "8" πέρασε και ο ΠΑΣ Κόρινθος που επικράτησε με ανατροπή 2 - 1 , μέσα στο Βέλο της τοπικής Ελλάδας η οποία προηγήθηκε με γκολ του  Αράπι. Ο ΠΑΣ Κόρινθος  με ανατροπή πέρασε από μια δύσκολη έδρα και πήρε την πρόκριση με γκολ των Γεωργίου και Κούση . Ένα ματς όπου οι γηπεδούχοι είχαν εξίσουν καλή εικόνα και δημιούργησαν με τη σειρά τους επικίνδυνες καταστάσεις, ενώ ζήτησαν και πέναλτι για χέρι.
Στον Άσσο ο τοπικός Ολυμπιακός αποκλείσθηκε με 0 - 2 από  τον  Παννεμεατικό με σκόρερ τον Λίλιο , που πέρασε στους "8" του κυπέλλου. 
Στα Ίσθμια ο Ισθμιακός,αποκλήσθηκε  στο Κύπελλο στα πέναλτι 4 - 5 από τον Τενεάτη Αθικιών, καθώς ο κανονικός αγώνας και παράταση είχαν λήξει με το σκορ ισόπαλο 1 - 1. Με το ίδιο σκορ, ισόπαλος, είχε λήξει  πρίν 11 ημέρες και ο μεταξύ τους αγώνας  γιά το πρωτάλημα στο ίδιο γήπεδο.
 Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο α’ μέρος με τον Γλυκοφρύδη να πετυχαίνει ακόμη ένα γκολ στη σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δαμάλα στα μέσα της επανάληψης. Μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα ο Παντελής Κολλιάκος είδε δύο ποδοσφαιριστές του να αντικρίζουν κόκκινη κάρτα (Λέκκας, Κορδαλής). Παρά την αριθμητική του υπεροχή ο Τενεάτης δεν κατάφερε να σκοράρει στην παράταση, ενώ οι μπλε των Ισθμίων κράτησαν μέχρι και την διαδικασία των πέναλτι. Μια απόκρουση του Χισολάρι εκεί στάθηκε υπερ -αρκετή στον Τενεάτη για να πάρει μια μεγάλη πρόκριση.
Στους "8" του Κορινθιακού Κυπέλλου έχουν προκριθεί, επίσης,  από την προηγούμενη Τετάρτη, ο Πανκαμαριακός (πέρασε νικηφόρα από το Δερβένι , με 2 - 1 στην παράταση επί του Αστέρα),  ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου (με το ευρύ 5 - 1 επί του τοπικού ΠΑΣ, στις Κλένιες , η Δαφνη Εξαμιλίων (με 2 - 1 επί του Αετού Κρυονερίου)και ο ΠΑΟ Κουταλά( με 2 - 0 επί του Αγίαννη). 
Οι αγώνες της Τετάρτης 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ - ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ 0 - 2
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 - ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 7 - 2
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1 - 2
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ - ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ 1 - 1 (4 -5 πέναλτι)


Προσοχή! Ποια τρόφιμα αποσύρονται για επαπειλούμενη επιμόλυνση με χλωρίνη και υδροχλωρικό οξύ

smets.jpgΠροσοχή! Ποια τρόφιμα αποσύρονται για επαπειλούμενη επιμόλυνση με χλωρίνη και υδροχλωρικό οξύ


Μετά από σχετική ενημέρωση από την Ελληνική Αστυνομία για επαπειλούμενη επιμόλυνση τροφίμων, με χλωρίνη και υδροχλωρικό οξύ,  ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) καλεί τους καταναλωτές στην Αττική να μην τα προμηθευτούν και να μην τα καταναλώσουν.

Διαβάστε περισσότερα 

Sunlight.jpgΤις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του ήλιου ανακάλυψαν οι επιστήμονες


Ο ήλιος είναι πολύ σημαντικός όχι μόνο για τη σύνθεση της βιταμίνης D, που είναι πολύ σημαντικη για την υγεία μας, αλλά σύμφωνα με νέα έρευνα έχει και ...αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Μελέτη του Ιατρικού Κέντρου του Πανεπιστημίου του Georgetown βρήκε ότι ο ήλιος ενεργοποιεί τα Τ λεμφοκύτταρα, που παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανοσία.

Διαβάστε περισσότερα 

chrpainets.jpgΜύθοι και αλήθειες για το χρόνιο πόνο


Είναι ενοχλητικός, πολλές φορές και εξουθενωτικός. Ο χρόνιος πόνος, ωστόσο, μπορεί να ανακουφιστεί, αν όχι να αντιμετωπιστεί. Αρκεί να είστε σωστά ενημερωμένοι και να

Παράταση συμβάσεων: Στη Βουλή τροπολογία για τη διευκόλυνση των δημάρχων

Την ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ που είχε προαναγγείλει στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ αναφορικά με την παράταση συμβάσεων καθαριότητας κατέθεσε στην Βουλή και στο  ν/σ «Χωρικός σχεδιασμός – βιώσιμη ανάπτυξη του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη.

Ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο| ΦΠΑ στα νησιά: "Πέρασε" σαν σίφουνας με 259 "ναι". Ποιοι εξαιρούνται των πλαστικών καρτών

Με 259 ψήφους υπέρ ψηφίσθηκε η τροπολογία για την αναστολή στην αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου στην ονομαστική ψηφοφορία που προκάλεσε η Δημοκρατική Συμπαράταξη με τους ανεξάρτητους βουλευτές.
Ομόφωνα από όλα τα κόμματα ψηφίσθηκε και η συμπληρωματική υπουργική τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών για το αφορολόγητο και ακατάσχετο του επιδόματος στους χαμηλοσυνταξιούχους.

Γιορτινή εκδήλωση για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα


                              Αθήνα, 21 Δεκεμβρίου 2016


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τις θερμές ευχαριστίες του προς όλους όσοι συνέβαλαν στην υποδοχή και τη φιλοξενία των ασυνόδευτων προσφυγόπουλων εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, υποδεχόμενος τους μικρούς πρόσφυγες -περίπου εβδομήντα παιδιά- που βρέθηκαν ασυνόδευτα και απροστάτευτα μακριά από τις εστίες και τις πατρίδες τους, σε μια γιορτινή εκδήλωση φιλίας και αλληλεγγύης, που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Βουλή των Ελλήνων.

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με τον Πρόεδρο της Σερβίας και τον Πατριάρχη Βελιγραδίου

              

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τον Πρόεδρο της Σερβικής Δημοκρατίας κ. Τόμισλαβ Νίκολιτς συναντήθηκε το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης ολοκληρώνοντας τη διήμερη επίσημη επίσκεψή του στο Βελιγράδι. Στη συνάντηση αναλύθηκε η κατάσταση στα Δυτικά Βαλκάνια και αναφέρθηκαν οι εκατέρωθεν προσπάθειες για την αναβάθμιση των ελληνοσερβικών σχέσεων που παραδοσιακά κινούνται σε πολύ καλό επίπεδο, συζητήθηκαν δε οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό αλλά και το προσφυγικό/μεταναστευτικό πρόβλημα. Ο Πρόεδρος της Βουλής αναφερόμενος στις προσπάθειες που καταβάλλει η Σερβία

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχέστερο το Νέον Έτος 2017!



Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχέστερο το Νέον Έτος 2017
από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος

Tweet: prisma news:

Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ 2014 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Ι. ΝΑΟ. ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ

filanth leonta2016
Την Δευτέρα 19/12/2016 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λεχαίου ο Αθλητικός Σύλλογος «Λέοντας 2014» συγκέντρωσε τρόφιμα για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Ενορίας μας των Αγίων Κων/νου & Ελένης.
Οι αθλητές του Συλλόγου συνεπικουρούμενοι από τους φίλους και συμμαθητές τους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και συγκέντρωσαν μεγάλη ποσότητα τροφίμων τα οποία παρέδωσαν στον Εφημέριο του Ιερού Ναού π. Παναγιώτη Αναστασόπουλο ο οποίος εκπροσωπώντας και τα μέλη του Φιλόπτωχου Ταμείου εξέφρασε θερμές ευχαριστίες και προσέφερε την εικόνα του Αγ. Νικολάου στον Πρόεδρο του «ΛΕΟΝΤΑ 2014» κ. Εμμανουήλ Κόλλια για την πρωτοβουλία και την προσφορά τους. Ταυτόχρονα ευχαρίστησε και τα παιδιά καθώς και όλους τους παρευρισκομένους για την συμβολή τους και τους ευχήθηκε καλά και ευλογημένα   Χριστούγεννα γεμάτα υγεία και αγάπη.  
leonta fil2 















Εκ του Ιερού Ναού