Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Η Πελοποννησιακή γαστρονομία παρουσιάστηκε στο παγκόσμιο συνέδριο Αρχιμαγείρων WORLDCHEFS CONGRESS στη Θεσσαλονίκη



Εμφάνιση φώτο1.jpg 
Σε Προέδρους Λεσχών Αρχιμαγείρων από όλο τον πλανήτη παρουσιάστηκαν τα ποιοτικά Πελοποννησιακά προϊόντα και η Πελοποννησιακή γαστρονομία από 24 έως 27 Σεπτεμβρίου 2016 στο πλαίσιο του WORLDCHEFS CONGRESS, που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη
Εμφάνιση φώτο2.jpg
Το WORLDCHEFS CONGRESS πραγματοποιήθηκε για 1η φορά στην Ελλάδα και αποτελεί το Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 1000 αρχιμάγειρες και ζαχαροπλάστες από όλο τον πλανήτη.

Την έκθεση "Αχαιοί Πρωθυπουργοί, Πρόεδροι της Δημοκρατίας και της Βουλής" θα εγκαινιάσει ο Πρόεδρος της Βουλής, το Σάββατο στην Πάτρα

Εμφάνιση IMG_9321.jpg
Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικόλαος Βούτσης, θα εγκαινιάσει το Σάββατο 1η Οκτωβρίου, στις 12:00, την έκθεση με τίτλο "Αχαιοί Πρωθυπουργοί, Πρόεδροι της Δημοκρατίας και της Βουλής", στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών. Την έκθεση διοργανώνουν η Βουλή των Ελλήνων, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας και η εφημερίδα «Πελοπόννησος», στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση 130 ετών από την έκδοση του πρώτου φύλλου της εφημερίδας. 
 Εμφάνιση IMG_9344.jpg
Αρχειακό υλικό και κειμήλια από τη ζωή και τη δράση των δεκαεννιά Αχαιών πολιτικών που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στη ζωή της χώρας μας, έχει δανείσει στην έκθεση και η Βιβλιοθήκη της Βουλής των Ελλήνων. Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών (αίθουσα περιοδικών εκθέσεων) από 1 έως 31 Οκτωβρίου 2016 και θα είναι ανοιχτή στο κοινό καθημερινά, από τις 08:00 έως τις 20:00, με ελεύθερη είσοδο. 

Γραφείο Τύπου & Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης

ΟΔΗΓΙΑ- ΟΡΟΣΗΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ



Εμφάνιση oxe-perifereia.jpg 
ΟΔΗΓΙΑ- ΟΡΟΣΗΜΟ

Η Περιφέρεια Αττικής αποφάσισε σε όλα τα κλειστά γυμναστήρια που θα κατασκευαστούν ή θα επισκευαστούν από εδώ και στο εξής να προβλέπεται ο απαραίτητος αγωνιστικός χώρος για το χάντμπολ

Ένα χρόνιο πρόβλημα του αθλήματος από την ημέρα της γέννησης του στην Ελλάδα το 1977, αρχίζει να λύνεται, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής, η οποία είχε αποστείλει πρόσφατα στην Περιφέρεια Αττικής και σχετικό ψήφισμα από την Γενική Συνέλευση των Σωματείων της.

Growth Awards: Βραβεία Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας από την Eurobank και την Grant Thornton



http://www.kerdos.gr/media/6157854/eurobank.jpg
     Αθήνα, 29 Σεπτεμβρίου 2016
Δελτίο τύπου
H Eurobank σε συνεργασία με την Grant Thornton θεσμοθετούν τα Βραβεία Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας «Growth Awards». Μία νέα, κοινή πρωτοβουλία που φιλοδοξεί να καταστεί το κορυφαίο μέσο αναγνώρισης της επιχειρηματικής αριστείας και στήριξης των υγιών, ανταγωνιστικών και δυναμικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Κλήρωση: Οι 8 όμιλοι του Κυπέλλου Ελλάδας


Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας για την φάση των ομίλων με τη συμμετοχή των ομάδων της Super League και της Football League.
Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας έφερε ιδιαίτερες συναντήσεις στη φάση των ομίλων. Ο ΠΑΟΚ για παράδειγμα θα φιλοξενήσει στην Τούμπα τον Άγγελο Αναστασιάδη με την ΑΕΛ, σε έναν όμιλο που συμπληρώνουν τα Τρίκαλα και ένας εκ των Πανελευσιανιακού ή Ζακύνθου. Στον 2ο όμιλο, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τις δύο ομάδες των Χανιών αλλά και την Σπάρτη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.
Ο Παναθηναϊκός είναι στον 3ο που έχει άρωμα παλιάς Α' Εθνικής καθώς συμπεριλαμβάνει και τους ΟΦΗ, Ηρακλή, Απόλλωνα. Ενδιαφέρον και ο 5ος όμιλος . τον όμιλο του Αστέρα Τρίπολης όπου η νυν ομάδα του Θόδωρου Καρυπίδη (Άρης) θα κοντραριστεί με την πρώην του (Βέροια). Τέλος, η κάτοχος του τροπαίου, ΑΕΚ, έχει θεωρητικά εύκολο έργο με Κέρκυρα, Καρδίτσα και Λαμία.

ΟΙ 8 ΟΜΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Tweet: RT @sombrerogr: Αγγλικό τίκι-τάκα.






avatar
Free man
@ptasios

RT @sombrerogr: Αγγλικό τίκι-τάκα.


reply
retweet
favorite





avatar
georges antoninis
@prismafm

prisma news: Πέμπτη 29-9-2016 07.30 πμ….. Την Κυριακή στις 6 ... prismavirus.blogspot.com/2016/09/29-9-2…

reply
retweet
favorite





avatar
Ανδρέας Ψυχάρης
@APsycharis

Παιδείας ανάγνωσμα - γνώμες - Το Βήμα #vouli #nd



tovima.gr - Παιδείας ανάγνωσμα

Τελικά γίναμε σοφότεροι παρακολουθώντας την συνεδρίαση της Βουλής για την παιδεία. Μάθαμε ότι... περισσότερα

tovima.gr



reply
retweet
 2
favorite
 2









avatar
Μελωδία fm 99.2
@melodiafm992

"Το Χρόνο να Λαβώσω" - Σωκράτης Μάλαμας
Μοσική: Βαγγέλης Φάμπας
Στίχοι: Γιώργος Αθανασόπουλος

Ο Σωκράτης Μάλαμας...


reply
retweet
favorite





avatar
Andriana Babali
@andrianababali

RT @Ypatia1: Επιλεκτική ευαισθησία. Αυτή η μάστιγα.

reply
retweet
favorite