Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Ζούμε το βρόμικο «ροζ» 2008 – Στο δρόμο που χάραξε ο Θέμος

protothema-lasph-karamanlis.jpg
Θυμόμαστε με αηδία τον πόλεμο που έκανε ο Θέμος Αναστασιάδης στον Κώστα Καραμανλή και τους συνεργάτες του. Με την απειλή και τελικά τη δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων συνεργατών του πρώην Πρωθυπουργού, ο ιδιοκτήτης της γνωστής ροζ φυλλάδας, είχε οδηγήσει αθώους ανθρώπους στην απόπειρα αυτοκτονίας, διέλυσε οικογένειες και υπολήψεις.
Ο Θέμος Αναστασιάδης ταγμένος στη μισθοφορική οργανωμένη λάσπη κατά του Κώστα Καραμανλή, έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την παράδοση της Ελλάδας στα χέρια του Γιώργου Παπανδρέου και των δανειστών. Αποτέλεσε σημαντικό κρίκο του ξεπουλήματος της Ελλάδας.

Μας το θύμισε χτες στην εξεταστική της Βουλής για τα δάνεια των μίντια, όπου με τη γνωστή ειρωνεία του, παραδέχθηκε, πως επί εποχής Κώστα Καραμανλή, η Ελλάδα περνούσε καλύτερα…
Αλλά, η τύχη έπαιζε το δικό της παιχνίδι. Κάποιοι που μαθήτευσαν διαβάζοντας τις φυλλάδες του Θέμου, προχώρησαν στο δικό τους εκβιασμό, κατά δικαστών του ΣτΕ, δημοσιοποιώντας προσωπικούς διαλόγους, άσχετους με οποιαδήποτε υπόθεση ή άλλο θεσμικό αδίκημα, την ώρα που ο δάσκαλός τους κατέθετε στη Βουλή…
Οι μαθητές του «Πρώτου Θέματος», που γαλουχήθηκαν με τα ροζ DVD του Θέμου, τον ευγνωμονούν. Δουλειά είναι και αυτή και μάλιστα πολύ βρόμικη, κάποιος πρέπει να την κάνει.
Οι Έλληνες όμως, τον Mr. Protothema, τον έχουν κατατάξει ως τον τροχονόμο του ξεπουλήματος της Ελλάδας, που ζει σήμερα μέσα από τους μαθητές του!
Το βρόμικο ροζ 2008 δυστυχώς είναι και πάλι εδώ!
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com