Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016

2ος MINI MARATHON - ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (φωτο)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11-07-16

Με μεγάλη επιτυχία, διοργανώθηκαν το Σάββατο 9 Ιουλίου, στο Ξυλόκαστρο οι αγώνες δρόμου, από τον Εμπορικό Σύλλογο σε συνεργασία με τον Δήμο Ξυλοκάστρου & Ευρωστίνης.

Εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες, από όλη την χώρα, όλων των ηλικιών και διαφορετικών εθνικοτήτων, παρά τον ζεστό καιρό του Ιουλίου, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, εισπράτοντας το χειροκρότημα των κατοίκων και των πολλών επισκεπτών της πόλης.

Στούς αγώνες που τείνουν να γίνουν θεσμός, έτρεξαν πολλές διεθνείς προσωπικότητες  όπως, επί παραδείγματι, η Χρυσή Ολυμπιονίκης Αθανασία Τσουμελέκα και η Α.Ε.κύριος  Volodymyr Shkurof Πρέσβης της Ουκρανίας στην Ελληνική Δημοκρατία.

Ευχαριστούμε όλες και όλους που συμμετείχαν στους αγώνες, τους εθελοντές, τους χορηγούς και τον κόσμο που με το ζεστό του χειροκρότημα έδωσε έναν ενθουσιώδη τόνο στους αγώνες.


Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2017!---------------------------------------
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΛΑΜΠΟΥ Μέλος Δ.Σ. - Γραμματέας Εμπορικού Συλλόγου Ξυλοκάστρου
κιν 6937068508

Φώτο 1 - εκκίνηση δρόμου 6.000 μέτρων

Φώτο 2 - η Α.Ε. κος Shkurof, Πρέσβης της Ουκρανίας στην Ελλάδα, ο Δήμαρχος κος Ανδρικόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κος Αλογογιάννης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κος Χαβέλης, η Γραμματέας Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου κα Λάμπου και ο εθελοντής κος Σταυρόπουλος 

ANASTASIA LAMPOU