Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Πρόεδρος ΕΟΠΥΥ: Προειδοποιήσεις στους γιατρούς που θα κάνουν επίσχεση

logo newsletter





bersimis.jpgΠρόεδρος ΕΟΠΥΥ: Προειδοποιήσεις στους γιατρούς που θα κάνουν επίσχεση


Με νέες προειδοποιήσεις επανέρχεται ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ κ. Σωτήρης Μπερσίμης προς τους συμβεβλημένους γιατρούς του Οργανισμού  καθώς τους στέλνει εκ νέου μήνυμα ότι όσοι κάνουν επίσχεση ενδέχεται να χάσουν τις συβάσεις τους με τον ΕΟΠΥΥ.

Διαβάστε περισσότερα

cartoun_dentis.jpgΗ Ιστορία της Οδοντιατρικής σε κινούμενα σχέδια (μια προτότυπη έκθεση στη Μελβούρνη)


Σε μία καινούρια έκθεση, It’s a Gas! Dentistry & Cartoons, το Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης ζωντανεύει με γέλιο την ιστορία της Οδοντιατρικής.

Διαβάστε περισσότερα

oxizeneeee.jpgΔείτε 20 + 1 λόγους να έχετε οξυζενέ στο σπίτι σας!


Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν τις χρήσεις του υπεροξειδίου του υδρογόνου. Το γνωστό σε όλους μας οξυζενέ είναι ένα άριστο μικροβιοκτόνο που αποτελείται από νερό και οξυγόνο και χρησιμοποιείται συνήθως για την απολύμανση μικρών πληγών.

Διαβάστε περισσότερα

esy_theleis.jpg«Εξυπνο προφυλακτικό» αλλάζει χρώμα όταν έρθει…σε επαφή με αφροδίσιο νόσημα


Ένα «έξυπνο» προφυλακτικό ικανό να αλλάζει χρώμα όταν έρχεται σε επαφή με σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ), προειδοποιώντας έτσι για την ύπαρξή τους ανέπτυξε μια ομάδα μαθητών από τη Βρετανία.

Διαβάστε περισσότερα

PROKTIKI_ragada.jpgΡαγάδες πρωκτού: Μπορούν να οδηγήσουν σε καρκίνο;


Οι πρωκτικές ραγάδες είναι επώδυνες, επιμήκεις εξελκώσεις στην είσοδο του πρωκτού, στην περιοχή του σφιγκτήρα προς τον πρωκτικό σωλήνα, που προκαλούνται συνήθως από το τέντωμα του πρωκτικού βλεννογόνου.

Διαβάστε περισσότερα

podialatodrtomia.JPG«Πνευμονική Υπέρταση Ελλάδας» Ποδηλατική Βόλτα του Συλλόγου Ασθενών


Πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 28 Μαΐου 2016, η 4η ετήσια Ποδηλατική Βόλτα του Συλλόγου Ασθενών «Πνευμονική Υπέρταση Ελλάδας» στο κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε περισσότερα