Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΟΙ 300 ΚΑΙ ΟΙ 10.000

Τον τρόμο πριν και το χλευασμό μετά προκάλεσε η πρόσφατη συγκέντρωση 10.000 αληθινών ήσυχων αγανακτισμένων. Τι ήταν αυτό που προκάλεσε για πρώτη φορά τόσο μεγάλο πολιτικό εκνευρισμό στη ριζοσπαστική Κυβέρνηση της Ελλάδας και έφερε τόση ανακούφιση μετά τη διεξαγωγή της συγκέντρωσης, δεν είναι κατανοητό.
Ασφαλώς για όσους ισχυρίζονται ότι όλες οι επαναστάσεις μετά τη Γαλλική είναι κατά παραγγελία από ξένα κέντρα αποικιοκρατών και διαφόρων ελιτίστικων Λεσχών, κάτι σαν το Πολυτεχνείο του '73 και τους Αγανακτισμένους του '12, η συγκέντρωση ανεξέλεγκτων κομματικά και συνδικαλιστικά ανθρώπων προκάλεσε τρόμο και μόνο στο άκουσμά της. Έτσι μπορεί να εξηγηθεί και η ταύτισή της με τη Λέσχη Bildeberg , τους εχθρούς της Ελλάδας ενδεχομένως και  τους εξωγήινους ποπολάρους νέο-φιλορωσικών κομμάτων που βρέθηκαν κάποτε με αδήλωτες καταθέσεις στην αλλοδαπή.
Αυτό που παραμένει ανεξήγητο φαινόμενο είναι ο εφησυχασμός της Κυβέρνησης και των υπόλοιπων κομμάτων που θεώρησαν την αυθόρμητη, πέρα από τις κρατικές και πάρα-κρατικές θεσμικές λειτουργίες, συγκέντρωση των 10.000 ατόμων στο Σύνταγμα της Αθήνας, μικρή και ανυπόληπτη. Αν αναλογιστεί κανείς την ελληνική ιστορία και 300 είναι και μόνο αρκετοί για να γραφτούν στο πάνθεον της ανθρώπινης ιστορίας αν επιδείξουν αποφασιστικότητα και τόλμη, υπό συνθήκες. Αρκεί να  πιστεύουν σε ιδανικά πέρα από την προσωπική και οικογενειακή τους "αρπαχτή''. Αρκεί σήμερα να αποκλίνουν από τη μέση συμπεριφορά, το εθνικό όραμα της λεηλασίας του Κράτους μας που φοροδοτούν προφανώς αφελείς και καθυστερημένοι ιδεολογικά πολίτες.
Είτε 300 είτε 10.000 συγκεντρωμένοι στο Σύνταγμα αυτό που κάνει την ειδοποιό διαφορά πια είναι ο ηγέτης που είναι απαραίτητος για τη νίκη. Είναι βέβαιο ότι ο Λεωνίδας είτε με 299 είτε με 9.999 θα πολέμαγε μέχρι τέλους για τα ιδανικά της φυλής του και τις επερχόμενες γενιές. Εκεί ακριβώς το παρακράτος λαθρεμπόρων πάσης φύσεως, συναγελαζόμενο με ευυπόληπτους θεσμικούς παράγοντες της κοινωνίας μας που κάθονται σε κρατικές και μη καρέκλες, κάτοχοι ή μη χαρτιών υγείας της κοινωνίας στον Παναμά, στοχεύει, υπάρχει και προστατεύεται ως κόρη οφθαλμού.
Στη μη ανάδειξη σε οποιοδήποτε χώρο της κοινωνίας και με οποιονδήποτε τρόπο απαιτηθεί νέων ηγετών που μπορούν να μας βγάλουν από το τέλμα μας. Συνεχίζουμε να ακούμε και να διαβάζουμε δηλώσεις από την  ηρωική γενιά του Α.Παπανδρέου και του Κ.Καραμανλή που ξεπούλησαν Ελλάδα και Κύπρο μαζί με τους παθητικούς αντικαταστάτες τους και η κοινωνία μας αδυνατεί να βρει έναν νέο πολιτικό, ηθοποιό, τραγουδιστή, ηγέτη σε κάθε περίπτωση να την οδηγήσει σε μία εποχή που είναι ήδη εδώ.
Συνέπεια η φτώχεια μας οικονομικά, ηθικά και κοινωνικά, ο διεθνής χλευασμός μας και η παρατήρηση νέων κοινωνιών όπως η Αλβανία, η Ρουμανία, η Πολωνία και τόσες άλλες που προχωρούν και μας ξεπερνούν προκαλώντας θλίψη και οργή για την άδικη σκλαβιά μας.
10.000 γνήσιοι και ανοργάνωτοι Έλληνες ήταν πάρα πολλοί κ.Τσίπρα και να το θυμόμαστε αυτό όταν βρεθεί και ο ηγέτης τους. Ο αληθινός ηγέτης φυσικά και όχι ένας από τα γερμανικά πολυκαταστήματα, όπως μας προέκυψε εδώ και 15 μήνες, για να παραδώσει ολοκληρωτικά τα παιδιά και τα εγγόνια μας στη λαίλαπα των Γότθων για 99 επαίσχυντα χρόνια...
 
thedayaftergr.blogspot.gr