Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Γυρνά σελίδα η Εθνική Ελλάδος Η εποχή Μίχαελ Σκίμπε ξεκινά και επίσημα από σήμερα Η αρχή γίνεται αυτή την ώρα στο «Καραϊσκάκης» κόντρα στο Μαυροβούνιο του Λούμπισαρ Τουμπάκοβιτς.




Ετοιμη να γυρίσει την πλάτη της στα παλιά είναι η Εθνική μας. Η εποχή Μίχαελ Σκίμπε ξεκινά και επίσημα από σήμερα και άπαντες θέλουν να βάλουν την ομάδα σε μια πορεία με νίκες.
Η αρχή γίνεται αυτή την ώρα στο «Καραϊσκάκης» κόντρα στο Μαυροβούνιο του Λούμπισαρ Τουμπάκοβιτς.
Ο Σκίμπε αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του σε 3-5-2 με τον Καρνέζη στο τέρμα και τους Παπασταθόπουλο, Σιόβα και Μανωλά στην άμυνα. Στο κέντρο (από δεξιά προς αριστερά) αναμένεται να δούμε τους Τοροσίδη, Σάμαρη, Μάνταλο, Πέτσο και Τζαβέλλα.
Στην κορυφή θα είναι ο Μήτρoγλου και από πίσω του αναμένεται να είναι ο Φορτούνης.
Από την άλλη, ο Τουμπάκοβιτς αναμένεται να ξεκινήσει στο 4-4-2 του τους: Πόλεκσιτς, Μπάσα, Σίμιτς τα στόπερ και Ρόντιτς-Τομάσεβιτς στα μπακ. Βούκσεβιτς-Μπόλιεβιτς θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ με τους Μάρουσιτς-Μπετσίρα να είναι στα άκρα. Γιόβετιτς και Μούγκοσα θα είναι το επιθετικό δίδυμο.
  • Η 11άδα της Εθνικής: Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Σταφυλίδης, Σάμαρης, Μάνταλος, Πέτσος, Φορτούνης, Μήτρογλου.
  • Οι αναπληρωματικοί: Καπίνο, Οικονόμου, Τζιόλης, Καρέλης, Βέλλιος, Ταχτσίδης, Σιόβας, Παπάζογλου. 
  • Η 11άδα του Μαυροβουνίου: Μιγιάτοβιτς, Μάρουσιτς, Σάβελγιτς, Σίμιτς, Τομάσεβιτς, Βούκτσεβιτς, Σέκιτς, Ρόντιτς, Μπάκιτς, Μούγκοσα, Μπετσιράι.
  • Οι αναπληρωματικοί: Πόλεκσιτς, Πέτκοβιτς, Μπάσα, Ζόριτς, Ραΐτσεβιτς, Γιόβετιτς, Γκρμπιτς, Σόφρανατς, Ραντούνοβιτς, Ζβέροτιτς, Μπόλγεβιτς, Νίκολιτς.