Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016

Το... καρτέρι του "τσολιά" στον Μεϊμαράκη!- Μεϊμαράκης από ΕΒΕΑ: Η ΝΔ θα ξανακατακτήσει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών

Ο γνωστός "τσολιάς" της "Ελληνοφρένειας" την... έστησε στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, έξω από το ΕΒΕΑ και ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έδειξε να το απολαμβάνει!
Το εκλογικό κέντρο της ΝΔ στο ΕΒΕΑ επισκέφθηκε o Βαγγέλης Μεϊμαράκης για να ενημερωθεί για την πορεία της εκλογικής διαδικασίας.
Σε δήλωσή του ο υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ τόνισε πως σήμερα είναι μια γιορτή για το κόμμα επισημαίνοντας πως σε αυτή τη γιορτή συμμετέχουν εκείνοι που θέλουν η ΝΔ να γυρίσει σελίδα.
"Η ΝΔ από αύριο θα ξεκινήσει μια νέα πορεία θα δημιουργήσει ένα νέο πρόγραμμα κυβερνητικό και θα ξανακατακτήσει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι σε αυτή τη διαδικασία. Νικητής είναι η δημοκρατία μέσα στη ΝΔ και νικητές είμαστε όλοι, και έτσι θα βαδίσουμ",» δήλωσε ο κ. Μειμαράκης, ο οποίος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα αργότερα στο Δημαρχείο Υμηττού.

newsit.gr