Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

2000 προσλήψεις στο δημόσιο έως το τέλος του έτους

Προβάδισμα στους επιτυχόντες - μη διοριστέους του πανελλήνιου διαγωνισμού ΑΣΕΠ 1998, που βρίσκονται σε εκκρεμότητα εδώ και 17 χρόνια  ...  

Βαριά ήττα στο ντεμπούτο του Νικοπολίδη ΕΛΛΑΔΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 0-4

Βαριά ήττα στο ντεμπούτο του Νικοπολίδη

Η Εθνική ομάδα των Ελπίδων ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 από από την Πορτογαλία 0-4, στον δεύτερο αγώνα της για την προκριματική φάση του UEFA U-21 2015-2017, στα Πηγάδια της Ξάνθης.

Οι Πορτογάλοι νίκησαν για τρίτη φορά σε ισάριθμους αγώνες στον 4ο όμιλο και τα τέσσερα γκολ τους τα πέτυχαν οι Γκονζάλο Γκουέδες στο 45', Ζέλσον Μάρτινς στο 50', Ζοάο Κανσέλο στο 87'  και Γκονζάλο Πασιένσα στις καθυστερήσεις.
Η Ελλάδα στο ντεμπούτο του Νικοπολίδη στον πάγκο της, παρέδωσε... στην αντίπαλό της τον έλεγχο του αγώνα από το ημίωρο κι έπειτα.
Ο 19χρονος Γκουέδες είναι ο παίκτης που χάρισε τη νίκη στην Μπενφίκα επί της Ατλέτικο (2-1) την προηγούμενη αγωνιστική στο Τσάμπιονς Λιγκ, μέσα στη Μαδρίτη. Με έκείνο το γκολ έγινε ο νεότερο Πορτογάλο σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης.
Ελλάδα: Μπάρκας, Χουχούμης, Ρισβάνης (46' Πούγγουρας), Βούρος, Σάλιακας (73' Σαββίδης), Σιώπης, Δώνης (56' Μυστακίδης), Χαρίσης, Μαυρίας, Ιωαννίδης, Τσιλιανίδης.
Πορτογαλία: Βαρέλα, Κανσέλο, Ιέ, Φιγκεϊρέντο, Ράφα, Νέβες, Φερνάντες, Όρτα (81' Πασιένσια), Μάρτινς (62' Μεδέιρος), Γκουέδες, Λόπες (70' Ράμος).

Μετωπική Μεϊμαράκη με τα βρώμικα συμφέροντα της Συγγρού

samaras-tsimaras-papamimikos
Η «εισβολή» του Ευάγγελου Μεϊμαράκη στη συνεδρίαση της Εφορευτικής Επιτροπής της ΝΔ που υποτίθεται πως θα αποφάσιζε για τις διαδικασίες της εκλογής νέου Προέδρου του κόμματος, έχει να κάνει με την αγανάκτησή του για το υπέρογκο ποσό που ζητούν οι συνυποψήφιοί του να δαπανηθεί, για να διεξαχθεί το show.. Τη στιγμή δε, που όπως τονίζει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης είναι απλήρωτοι οι εργαζόμενοι της Συγγρού από την εποχή Σαμαρά και παρόλο που ο ίδιος με το που ανέλαβε έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια να πάρουν κάποιους μισθούς, κόντρα στη διάθεση της διοίκησης Τσιμάρα – Παπαμιμίκου. Τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στην κοινωνία με απάνθρωπα μέτρα, πρωτοφανούς αγριότητας, η ΝΔ χάνει πολύτιμο χρόνο με τα εσωτερικά βρώμικα παιχνίδια, οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων!

Κυρίως όμως η σημερινή έκρηξη του Ευάγγελου Μεϊμαράκη ήταν για το πρόσωπο του Γενικού Δντή του κόμματος, Κώστα Τσιμάρα, τον οποίο τον κατηγόρησε για αδιαφανείς διαδικασίες, διότι προσπαθεί να δώσει το έργο σε «δική» του εταιρία χωρίς διαγωνισμό!

Όλο αυτό έρχεται σε συνέχεια των λεηλατημένων ταμείων που παρέλαβε ως προίκα ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης από τον Αντώνη Σαμαρά και από το δίδυμο Τσιμάρα-Παμαμιμίκου που φημίζεται για τις απευθείας αναθέσεις..

Η μεγάλη κόντρα του Ευάγγελου Μειμαράκη με το δίδυμο εκλογικών και οικονομικών αποτυχιών Τσιμάρα-Παμαμιμίκου, δεν σταματάει, εδώ. Ο Πρόεδρος της ΝΔ, ζητά, τα «νέα» μέλη που θα προσέλθουν την Κυριακή των εκλογών να πληρώσουν υψηλότερο τίμημα της τάξης των 20 ευρώ για να αποφευχθούν οι ορέξεις κάποιων να μετακινήσουν και να πληρώσουν στρατούς άλλων κομμάτων των 2 ευρώ (τίμημα για τα μέλη), που θα αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα και δεν θα έχουν καμία σχέση με τα νεοδημοκρατικά τεκταινόμενα. Μια πρόταση που δεν αρέσει στους άλλους 3 συνυποψηφίους... γιατί άραγε;;

Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.com

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΑΝΔΡ. ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΥ



http://kartesios.com/wp-content/uploads/2013/07/papamimikos90x.jpg
Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΕΥ. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ Δεν θα επιτρέψω να γελοιοποιηθεί η διαδικασία εκλογής Πρόεδρου στη Νέα Δημοκρατία.



http://1.bp.blogspot.com/-JJwY5DnugQE/Vesy_4lP6YI/AAAAAAAKSH8/utg0r3REiqs/s1600/ImageHandler.ashx.jpgΟ Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με τη σημερινή μου παρέμβαση υπογράμμισα  ότι, την ώρα που ο κόσμος δοκιμάζεται  από μια κυβέρνηση που αδίστακτα επιβάλλει καταιγίδα φόρων, περικοπές συντάξεων και μείωση λαϊκού εισοδήματος, δεν θα επιτρέψω να γελοιοποιηθεί  η διαδικασία εκλογής  Πρόεδρου στη Νέα Δημοκρατία.
Απαίτησα όλες οι διαδικασίες να γίνονται με απόλυτη διαφάνεια και νομιμότητα. Δεν ανέχομαι παρασκήνια και σκοπιμότητες.
Απαιτώ να προχωρήσει η διαδικασία για τη μηχανογραφική υποστήριξη των εκλογών με ανάρτηση των προδιαγραφών στο διαδίκτυο,  ώστε να υπάρξει άπλετο φως για τη διασφάλιση και την εγγύηση της ψηφοφορίας.
 Ως Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχω αποφασίσει  να μην ανεχτώ διαδικασίες που εκθέτουν το κόμμα και πληγώνουν τους Νεοδημοκράτες.»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

http://www.creteplus.gr/assets/pages/ab190-aygenakis-aerodromio-xanion.jpg



Ο Υπεύθυνος του Τομέα Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης αναφορικά με την αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ


Υπό την Προεδρία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη, συνεδριάζει αύριο Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου, στις 18:00, στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΕΦΕ



http://www.newsfish.gr/dbimg/49000/49424/1000x600/apo_tin_ert_sto_grafeio_typou_tis_nd_1.jpg
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: 

Συνεδρίασε, σήμερα, η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) της Νέας Δημοκρατίας και αποφάσισε κατά σειρά τα εξής:

1.    Ομόφωνα αποφάσισε, αφού είχαν εγκριθεί οι τεχνικές προδιαγραφές από την τεχνική επιτροπή, με τη συμμετοχή των τεχνικών συμβούλων των υποψηφίων, οι  οποίες θα αναρτηθούν στη επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος, την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015, η επιτροπή προμηθειών να αποσφραγίσει τις προσφορές των εταιρειών ενώπιον των εκπροσώπων των υποψηφίων.
2.    Ομόφωνα αποφάσισε ως βάση προσδιορισμού για τα εκλογικά κέντρα εντός Ελλάδος να είναι κατά προσέγγιση ο αριθμός 900 και για τα εκλογικά τμήματα, επίσης κατά προσέγγιση, να είναι ο αριθμός 1300.
3.    Κατά πλειοψηφία αποφάσισε το αντίτιμο συμμετοχής στις εκλογές για όλους τους ψηφοφόρους να είναι τα 3 ευρώ, ενώ οι εκλογικοί κατάλογοι που θα χρησιμοποιηθούν να είναι όπως και το 2009 οι εκλογικοί κατάλογοι του Υπουργείου Εσωτερικών. 

Απέσυρε τον εκπρόσωπο του από την ΚΕΦΕ ο Μεϊμαράκης | Επίθεση κατά Παπαμιμίκου - «Εγώ δεν συμβάλλω στη γελοιοποίηση της διαδικασίας που ενσυνείδητα γίνεται από τον γραμματέα»

Απέσυρε τον εκπρόσωπο του από την ΚΕΦΕ ο Μεϊμαράκης | Επίθεση κατά Παπαμιμίκου 
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αφού διέκοψε τη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ που ήταν σε εξέλιξη, ζήτησε από τον εκπρόσωπό του Θεόδωρο Αμπατζόγλου να αποχωρήσει, όπως και έγινε, μετά από έναν έντονο και θορυβώδη διάλογο του προέδρου της ΝΔ με μέλη της ΚΕΦΕ.
Νωρίτερα ο κ. Μεϊμαράκης μιλώντας με δημοσιογράφους δήλωσε τα εξης: «Την ώρα που ο κόσμος δοκιμάζεται από μία κυβέρνηση που παραπαίει, εγώ δεν συμβάλλω στη γελοιοποίηση της διαδικασίας που ενσυνείδητα γίνεται από τον γραμματέα Παπαμιμίκο και κάποιους άλλους. Ούτε στο ντιμπέιτ συμμετέχω, που επίσης είναι γελοιοποίηση. Απαιτώ να τελειώσει η διαδικασία του διαγωνισμού για τις προδιαγραφές. Πάω να πω στον Αμπατζόγλου να αποχωρήσει».

Λίγα λεπτά μετά, γύρω στις 15:30, και αφού είχε διακοπεί η συνεδρίαση της ΚΕΦΕ, τα μέλη της ενημερώθηκαν ότι θα συνεδριάσουν ξανά στις 16:00.

Από την πλευρά του κ. Μεϊμαράκη έγινε γνωστό ότι ο εκπρόσωπος του Θεόδωρος Αμπατζόγλου θα συμμετάσχει ξανά σε συνεδρίαση της ΚΕΦΕ αφού καθοριστούν οι προδιαγραφές και προκηρυχθεί πρώτα ο διαγωνισμός για την εταιρεία που θα αναλάβει την εκλογική διαδικασία.

Ο γενικός διευθυντής της ΝΔ Κώστας Τζιμάρας, αντιδρώντας σε επίθεση που δέχθηκε από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ, έκανε την εξής δήλωση:
«Μετά την αναίτια, υβριστική και πρωτοφανή επίθεση που δέχθηκα σήμερα από τον μεταβατικό πρόεδρο του κόμματος, παρουσία των μελών της ΚΕΦΕ, δηλώνω ότι δεν θα τον παρακολουθήσω στο επίπεδο που επέλεξε να επιτεθεί εναντίον μου. Θέλω όμως να δηλώσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανένα να αμφισβητήσει την τιμή και την υπόληψη μου, που είναι γνωστή στα στελέχη και τα μέλη του κόμματος στη 40χρονη διαδρομή μου σε αυτό. Προφανώς επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματός μου».
Η εκπρόσωπος του Απόστολου Τζιτζικώστα, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους ανέφερε τα εξής: «Μόλις είχαμε συμφωνήσει ομόφωνα σε όλα και ήρθε ο πρόεδρος και συνέβη ό,τι είδατε. Το ξέσπασμα του προέδρου είναι μη ελεγχόμενο. Αυτή η εν εξάλλω κατάσταση είναι προβληματική για τον πρόεδρο και τη ΝΔ. Είχαμε συμφωνήσει και σε αντίτιμο 3 ευρώ για όλους. Εμείς επιστρέφουμε στην ΚΕΦΕ με τις αρχικές μας θεσεις».
Ο εκπρόσωπος του Κυριάκου Μητσοτάκη Σπυρίδων Χρυσοφώτης ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους ανέφερε:
«Προτού συμβεί το περιστατικό που είδατε, είχαμε συμφωνήσει για το θέμα του διαγωνισμού πως την Πέμπτη θα ανοίξουν οι προσφορές. Δεν θέλαμε διάκριση παλιών και νέων μελών, όπως προβλέπει το καταστατικό άλλωστε, και είχαμε συμφωνήσει για αντίτιμο 3 ευρώ για όλους».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε την εξής δήλωση: «Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΕΦΕ είχαμε συμφωνήσει σε όλα και συνέβη αυτό το περιστατικό. Εμείς για το καλό της ιστορίας της ΝΔ και σεβόμενοι τον κάθε νεοδημοκράτη ξεχωριστά θέλουμε να συνεχιστεί η διαδικασία και να οδηγηθούμε στην κάλπη στις 22 Νοεμβρίου. Η ενότητα της παράταξης είναι πέρα και πάνω από πρόσωπα».

"ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ" από τον Λέανδρο Ρακιντζή

 

Εκδόσεις Σεναριογράφων Ελλάδος:
Νέα κυκλοφορία της σειράς ΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΛΕΑΝΔΡΟΣ ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ
Είναι όμως γεγονός στους σημερινούς χαλεπούς καιρούς για την πατρίδα, την εποχή του μνημονίου, έτσι θα μείνει γνωστή στους μεταγενέστερους, γίνεται προσπάθεια εξορθολογισμού των διαφόρων προνομίων, αλλά αυτό γίνεται για λόγους οικονομικούς και όχι θεσμικούς, μολονότι ορισμένα προνόμια αμφιβόλου συνταγματικότητας είναι όχι μόνο ξεπερασμένα αλλά και εξοργιστικά.
...

Ανοίγουν οι φυλακές! -Όλα τα μέτρα του τρίτου μνημονίου που φέρνουν το τέλος της μεσαίας τάξης

2347873-735x459.jpg 
Το τέλος της μεσαίας τάξης στην Ελλάδα επιφέρουν τα πρώτα κιόλας μέτρα του τρίτου μνημονίου που αποδεικνύονται βαριά και ασήκωτα.
Η σφαγή της λεγόμενης μεσαίας τάξης στην Ελλάδα ξεκίνησε με την εισαγωγή της χώρας στα μνημόνια, ενώ ολοκληρώνεται με το τρίτο μνημόνιο που ξηλώνει τα τελευταία αναχώματα και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε φτωχοποίηση.

Βρέθηκε λύση για τα ανταποδοτικά των δήμων

Σε μια λύση που να ικανοποιεί και τις ανάγκες των προαπαιτούμενων, αλλά και να σέβεται την οικονομική αυτοτέλεια των ΟΤΑ προχώρησαν το υπουργείο Εσωτερικών και οι  ...  

ΑΣΕΠ: Η κατανομή των 226 θέσεων για την προκήρυξη 4Κ/2015 του Υπ. Υγείας

Στο Εθνικό Τυπογραφείο έχει αποσταλεί για δημοσίευση η 4K/2015 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας διακοσίων είκοσι έξι (226) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.
Οι θέσεις ανά κλάδο/ειδικότητα της ως άνω Προκήρυξης έχουν καταχωριστεί στo παρακάτω συνοδευτικό αρχείο (Πίνακας Θέσεων).
aftodioikisi.gr

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ



Ο Υπεύθυνος του Τομέα Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, αναφορικά με την κατάργηση των ευεργετικών διατάξεων για την ασφάλιση των μηχανικών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Σ. ΒΟΥΛΤΕΨΗ



http://www.alphatv.gr/sites/tv/files/styles/alpha_news_main_article/public/news-article/sofia_vultepsi_3.jpg?itok=3KpK87SUΗ Γραμματέας Πολιτικής Τεκμηρίωσης και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας κα Σοφία Βούλτεψη, σχετικά με την χθεσινή Πολιτική Απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ και σε σύγκριση με όλες τις προηγούμενες, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ξεμπέρδεψαν με το «παλιό» και πέρασαν στο «νέο» τρίτο μνημόνιο!

Με την τελευταία Απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του, ο ΣΥΡΙΖΑ για πρώτη φορά εμφανίστηκε να τηρεί μια από τις προεκλογικές του υποσχέσεις: Πράγματι «ξεμπέρδεψαν με το παλιό»! Και μάλιστα με εξαιρετικά συνοπτικό τρόπο.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΕΥ. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ





Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, για το πολυνομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή η κυβέρνηση, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Λίγες μόνο βδομάδες μετά τις εκλογές φαίνονται πλέον εμπράκτως τα ψέματα που, με δόλο, είπαν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος. Κατέθεσαν ένα πολυνομοσχέδιο το οποίο είναι υφεσιακό, είναι φοροληστρικό και δεν προβλέπει τίποτα για το 23%  στην Παιδεία. 
Τιμωρεί όσους μικροοφειλέτες εντάχθηκαν στις ρυθμίσεις. Φορολογεί εισοδήματα που δεν υπάρχουν. Κόβει  συντάξεις και αυξάνει φορολογικούς συντελεστές. Αυξάνει και τα βάρη από τον ΕΝΦΙΑ αφού καταργεί και τις εκπτώσεις.
Το πολυνομοσχέδιο αυτό δεν έχει αρχή, μέση και τέλος. Και γι’ αυτό η Νέα Δημοκρατία το καταψηφίζει».