Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Λάθος κ. Παπαμιμίκο , βλάψατε την παράταξη. αψυχολόγητη, λαθεμένη και τραυματική για τη ΝΔ απόφαση

Θύελλα στη Ν.Δ. για την τυπολατρεία με τον Άδωνι Γεωργιάδη - Βαριές κουβέντες από Μεϊμαράκη και ΣαμαράΗ απόρριψη της υποψηφιότητας του Άδωνι Γεωργιάδη για καθαρά τυπολατρικούς λόγους από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του κόμματος, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στο εσωτερικό του κόμματος, με όλα τα κορυφαία στελέχη να ζητούν να αλλάξει η απόφαση και να αφήνουν σαφέστατες αιχμές κατά του κ. Παπαμιμίκου τον οποίο και στο παρελθόν τον είχαν κατηγορήσει πως στηρίζει τον Απόστολο Τζιτζικώστα.
Μάλιστα, την ώρα που συνεδρίαζε η ΚΕΦΕ, ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελου Μεϊμαράκη, ο κ. Κορομάντζος διέκοψε τη συνεδρίαση και μετέφερε την άποψη του προέδρου πως θα ήταν άδικο να μην γίνει δεκτή η υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη για οκτώ λεπτά καθυστέρηση. Φυσικά δεν εισακούστηκε και τελικά απερρίφθη.
Μετά την απόρριψη όμως το περιβάλλον του Ευάγγελου Μεϊμαράκη δεν έκρυψε την οργή του για αυτή την απόφαση, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του κ. Παπαμιμίκου πως λειτουργεί αυτόνομα, δείχνοντας πως η κόντρα τους δεν έχει τελειώσει.
Άμεση ήταν και η οργισμένη αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαρά, ο οποίος με γραπτή του δήλωση έκανε λόγο για "αψυχολόγητη, λαθεμένη και τραυματική για τη ΝΔ απόφαση. Ελπίζω να την αλλάξουν αμέσως".
Μέσω tweet αντέδρασε και ο εσωκομματικός του αντίπαλος Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δήλωσε τη διαφωνία του για την απόρριψη της υποψηφιότητας του Άδωνι Γεωργιάδη κάνοντας λόγο για υπερβολική προσκόλληση στον τύπο από την ΚΕΦΕ.  Στο ίδιο μήκος κύματος και η Ντόρα Μπακογιάννη επίσης μέσω twitter η οποία μάλιστα κατηγόρησε τον κ. Παπαμιμίκο γράφοντας χαρακτηριστικά: "Λάθος κ. Παπαμιμίκο και μέλη της Επιτροπής αν κόψατε τον Α. Γεωργιάδη για 6 λεπτά, βλάψατε την παράταξη. Ελπίζω να κάνετε δεκτή την ένσταση".
Οργισμένο σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είναι και το περιβάλλον του Κώστα Καραμανλή, χωρίς να αποκλείεται και παρέμβασή του για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αντίθετος με το "κόψιμο" του Άδωνι Γεωργιάδη - Δείχνει Ανδρέα Παπαμιμίκο

meimarakis-athina-omilia

Σφοδρή έως οργισμένη η αντίδραση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο "κόψιμο" της υποψηφιότητας του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ, συνεπής στο κάλεσμά του για ενότητα, ζήτησε από την εφορευτική επιτροπή της οποίας Πρόεδρος είναι ο Ανδρέας Παπαμιμίκος να κάνει δεκτή την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ιδιαιτέρως ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, έκανε γνωστό σε συνεργάτες πως αυτός ή αυτοί που έφεραν τεχνικό κώλυμα, λόγω της καθυστερημένης προσέλευσης του Άδωνι Γεωργιάδη, έχουν γενικότερα "θέμα" δημοκρατίας... και κάνουν δεύτερες υπόγειες σκέψεις για όσα διαδραματίζονται στην κούρσα διαδοχής, αναφερόμενος προφανώς στην «περίεργη» δράση του Ανδρέα Παπαμιμίκου.


Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.com

Διεθνής Διαγωνισμός Σεναρίου Μεγάλου Μήκους και Ντοκιμαντέρ με θέμα την Κύπρο


 Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος σε συνεργασία με τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας και το Σπίτι της Κύπρου στην Αθήνα προκηρύσσουν:

Διαγωνισμό Συγγραφής Σεναρίου για Ταινία Μεγάλου Μήκους και Ντοκιμαντέρ:
Πρωτότυπου Έργου στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα με θέμα την ΚΥΠΡΟ.

Η θεματολογία όσον αφορά αμφότερους τους διαγωνισμούς, μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ, παραμένει ευρύτατη καθώς δύναται να περιλάβει αρχαιολογικά, ιστορικά, πολιτικά, πολιτιστικά και κάθε είδους θέμα που αναφέρεται στην Κύπρο και την μακραίωνη ιστορία της όπως επίσης και θέματα που αφορούν προσωπικότητες της Κύπρου, που έζησαν στην Κύπρο η αλλαχού. Τέλος θα γίνουν δεκτά και σενάρια που πραγματεύονται τις σχέσεις της Κύπρου με άλλους λαούς.

Συμμετοχές γίνονται δεκτές από 15 Σεπτεμβρίου 2015 έως 29 Φεβρουαρίου 2016.

Για πλήρη ενημέρωση, επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://senariografoi.gr/gr/news/stories/i886/ και για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις, επικοινωνήστε με τον Αλέξανδρο Κακαβά στο τηλέφωνο 6932.089.819.

senariografoi.gr

Senariografoi Webteam

Φάουλ της εφορευτικής επιτροπής: Έκοψαν τον Αδωνι Γεωργιάδη για οκτώ λεπτά - Διαφωνούν με την απόφαση της ΚΕΦΕ οι Μεϊμαράκης, Τζιτζικώστας και Μητσοτάκης -Αντιδράσεις και από άλλα στελέχη

Φάουλ της εφορευτικής επιτροπής: Έκοψαν τον Αδωνι Γεωργιάδη για οκτώ λεπτά 
Από δημοσιογράφους έμαθε ο Άδωνις Γεωργιάδης ότι απορρίπτεται η υποψηφιότητά του για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, που κρίθηκε άκυρη από την εφορευτική επιτροπή επειδή κατατέθηκε με οκτώ λεπτά καθυστέρηση.

«Πάω να καταθέσω ένσταση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος σε δημοσιογράφους, που μερικά λεπτά νωρίτερα είχε γράψει στο twitter: «Μαθαίνω από τις ειδήσεις ότι έκοψαν για τα λίγα λεπτά καθυστέρησης την υποψηφιότητά μου. Εάν αυτό είναι αλήθεια λυπούμαι πραγματικά».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ- ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ



Μεϊμαράκης, Μητσοτάκης και Τζιτζικώστας είναι τελικά οι υποψήφιοι για την ηγεσία της ΝΔ 
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: 

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) της Νέας Δημοκρατίας διαπίστωσε ότι υποβλήθηκαν εμπρόθεσμα τρεις κλειστοί και σφραγισμένοι φάκελοι υποψηφιοτήτων για την εκλογή στο αξίωμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας από τα μέλη του κόμματος:
κ. Μεϊμαράκη Ευάγγελο - Βασίλειο του Ιωάννη
κ. Μητσοτάκη Κυριάκο του Κωνσταντίνου
κ. Τζιτζικώστα Απόστολο - Ιωάννη του Γεωργίου

            Οι φάκελοι ανοίχτηκαν, ελέγχθηκε και διαπιστώθηκε η ύπαρξη του προβλεπομένου, από τη διάταξη του άρθρου 10, παρ. 3, του Καταστατικού του Κόμματος, αριθμού των 50 υπογραφών μελών της Πολιτικής Επιτροπής που υποστηρίζουν την υποψηφιότητα καθενός από τους υποψηφίους. Στη συνέχεια θα επακολουθήσει έλεγχος της εγκυρότητας της κάθε υπογεγραμμένης πρότασης, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο από 24 Σεπτεμβρίου 2015 Πρακτικό και Απόφαση αρ. 2 της ΚΕΦΕ και στο «Αναλυτικό ενημερωτικό σημείωμα σχετικά με τη διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων, υποβολής και εκδίκασης ενστάσεων κατά υποψηφιοτήτων και ανακήρυξης των υποψηφίων για την εκλογή στο αξίωμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας», αντίγραφο του οποίου είχε παραδοθεί σε όλους τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους.
            Επιπλέον, η ΚΕΦΕ διαπίστωσε ότι υποβλήθηκε εκπρόθεσμα φάκελος υποψηφιότητας από το μέλος του κόμματος κ. Σπυρίδωνα - Άδωνι Γεωργιάδη. Με ομόφωνη απόφασή της η ΚΕΦΕ απέρριψε την εν λόγω υποψηφιότητα, λόγω του εκπροθέσμου της κατάθεσής της.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ



Μεϊμαράκης, Μητσοτάκης και Τζιτζικώστας είναι τελικά οι υποψήφιοι για την ηγεσία της ΝΔΑπό το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για το ξεκίνημα της φοροκαταιγίδας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: 

Μετά την κάλπη έρχεται ο λογαριασμός Τσίπρα - Καμμένου. Πριν προλάβει να ορκιστεί η νέα Βουλή, η κυβέρνηση, με εγκύκλιο της ΓΓΔΕ, στέλνει το λογαριασμό της αυξημένης προκαταβολής φόρου σε αγρότες και ελεύθερους επαγγελματίες.
Οι προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα αλλάξει κάποιες πολιτικές και δεν θα εφαρμόσει άλλες, διαψεύδονται στην πράξη.
Η φοροκαταιγίδα παίρνει νέα διάσταση.

ΔΡΑΣΗ: Ο ΙΣΑ υπέρ της φοροδιαφυγής;


2/10/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών με ανακοίνωσή του τάχθηκε σήμερα κατά της χρήσης πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών για την πληρωμή ιατρικών επισκέψεων. Είναι μία εξόφθαλμη προσπάθεια της συντεχνίας να καλύψει όποια από τα μέλη της, εις βάρος της κοινωνίας, επιμένουν να φοροδιαφεύγουν.

Η χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας για τις συναλλαγές αποδεδειγμένα περιορίζει το μαύρο χρήμα. Η κυβέρνηση, παρά τα αρνητικά δείγματα γραφής που έχει δώσει, δεν θα πρέπει (και αυτή τη φορά) να υποκύψει στις συντεχνιακές πιέσεις, αλλά να υιοθετήσει το μέτρο, δίνοντας κίνητρα στους πελάτες κάθε είδους υπηρεσιών να χρησιμοποιούν πλαστικό χρήμα στις συναλλαγές τους.

Ο ιδρυτής της Δράσης Στέφανος Μάνος, ως υπουργός Οικονομικών το 1993 στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, είχε ήδη από τότε χρησιμοποιήσει στοιχεία συναλλαγών με πιστωτικές κάρτες για να αποκαλύψει με επιτυχία μεγάλες περιπτώσεις φοροδιαφυγής. Λυπούμαστε ειλικρινά που ένα στέλεχος της σημερινής αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Πατούλης, ως πρόεδρος του ΙΣΑ, αντιτίθεται σήμερα στο μέτρο αυτό, υπερασπιζόμενος με σαθρά επιχειρήματα την ανήθικη και αντικοινωνική συμπεριφορά ορισμένων ιατρών – και εκθέτει ταυτόχρονα τα περισσότερα μέλη του που σέβονται τον νόμο.

ΔΡΑΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Aνακοίνωση του Greekradio web channel για τις Απευθείας μεταδώσεις ποδοσφαιρικών αγώνων.

Tassos Mitsopoulos
ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 3 & 4 /10..
 ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥΣ , ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ 6942/ 642 200 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Greekradio web channel

Μεϊμαράκης, Μητσοτάκης Τζιτζικώστας και Γεωργιάδης οι υποψήφιοι για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας

 Μεϊμαράκης, Μητσοτάκης και Τζιτζικώστας -μέχρι στιγμής- οι υποψηφιότητες για την ηγεσία της ΝΔ

Το τοπίο ξεκαθάρισε. Την προεδρία του κόμματος διεκδικούν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μπήκε τρέχοντας στα γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού με έναν φάκελο, καθώς φαίνεται ότι κατάφερε στο νήμα  να μαζέψει τις απαραίτητες υπογραφές, προκειμένου να είναι και εκείνος υποψήφιος.

Νωρίτερα, μιλώντας έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Συγγρού, ο Απόστολος Τζιτζικώστας τόνισε πως «αυτό που βιώνει η χώρα μας δεν είναι απλά μία κρίση, είναι παρακμή. Η απογοήτευση των πολιτών δεν έχει να κάνει μόνο με τα οικονομικά αλλά και με την έλλειψη οράματος.» Χρειάζεται μία άλλη νοοτροπία, χρειαζόμαστε τη στήριξη και την επιβράβευση της δημιουργικότητας αλλά και ένα κράτος που να λειτουργεί.»
Ο περιφερειάρχης συνέχισε λέγοντας οι μάχες θα δοθούν το επόμενο διάστημα μαζί με τους πολίτες.
«Βγαίνω μπροστά μαζί με τη γενιά μου για να εμπνεύσουμε και να αλλάξουμε όσα μας κρατούν στο χθες, τολμάμε να ελπίζουμε» κατέληξε.

Νωρίτερα κατέθεσε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κόμματος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχοντας συγκεντρώσει τις 50 απαιτούμενες υπογραφές μελών της Πολιτικής Επιτροπής.Σε δηλώσεις του, ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής που υπέγραψαν την υποψηφιότητά του, τονίζοντας πως προσβλέπει σε έναν δημιουργικό και ουσιαστικό διάλογο με τους συνυποψηφίους του για το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας. «Ένα πράγμα μπορώ να εγγυηθώ: ότι από τη στροφή της ΝΔ στην κοινωνία, το κόμμα μας θα βγει πολύ πιο ενωμένο και πολύ πιο ισχυρό» είπε.

Ήδη, από την Πέμπτη το απόγευμα είχε κατατεθεί και η υποψηφιότητα του προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Στο νοσοκομείο ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης


http://www.koolnews.gr/wp-content/uploads/2014/11/konstantinos-mitsotakis-570-631x600.jpgΣτο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν μεταφέρθηκε ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο πρώην πρωθυπουργός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν. Σύμφωνα με το οικογενειακό περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και ο κ. Μητσοτάκης θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Ο κ. Μητσοτάκης νοσηλεύεται με διαταραχές του πεπτικού συστήματος, αλλά οι θεράποντες ιατροί κρίνουν την κατάστασή του άκρως ικανοποιητική.

ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ



http://newpost.gr/storage/photos/master/201507/2329937.jpgΥπό την προεδρία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 3 Οκτωβρίου και ώρα 10:30, συνάντηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος στην Αίθουσα Γερουσίας της Βουλή για την έναρξη της νέας Κοινοβουλευτικής Περιόδου.

Μαρία Σπυράκη: INTERREG 2014-2020: Διασυνοριακή συνεργασία Ελλάδας -Βουλγαρίας



http://www.karfitsa.gr/wp-content/uploads/2015/10/spiraki.jpg Με στόχο την ταχύτερη απορρόφηση των 129 εκατομμυρίων ευρώ από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα INTERREG 2014-2020 για την διασυνοριακή συνεργασία Ελλάδας –Βουλγαρίας με έμφαση σε θέματα φυσικών καταστροφών  και απασχόλησης, πραγματοποιήθηκε στο Blagoevgrad της γειτονικής χώρας  συνάντηση εργασίας φορέων τοπικής αυτοδιοίκησης, που συνδιοργάνωσαν οι ευρωβουλευτές του Ε.Λ.Κ. Μαρία Σπυράκη και Andrey Novakov
Οι δύο ευρωβουλευτές ενημέρωσαν τους δημάρχους και των δύο χωρών για τις δυνατότητες του προγράμματος που στοχεύει στην κοινή αντιμετώπιση προβλημάτων που απασχολούν  όμορες χώρες όπως η Ελλάδα και η Βουλγαρία. Το πρόγραμμα INTERREG 2014-2020 επικεντρώνεται  στην βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος ανάμεσα στις δύο χώρες, την επέκταση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στις αγορές, την  πρόληψη διασυνοριακών φυσικών καταστροφών, την αύξηση του τουριστικού ρεύματος ανάμεσα στις δυο χώρες και τη βελτίωση των μεταφορών.
Τη συνάντηση εκ μέρους της Βουλγαρικής κυβέρνησης παρακολούθησε η υφυπουργός Ανάπτυξης και Δημοσίων Έργων Denitsa Nikolova και η Γραμματέας Οικονομίας, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Υποδομών Elitsa Nikolova. 
Οι Έλληνες δήμαρχοι που συμμετείχαν στην εκδήλωση ήταν:
-Λάζαρος Κυρίζογλου, Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μαινεμένης
-Φώτης Δομουχτσίδης, Δήμαρχος Σιντικής
-Κωνσταντίνος Μελιτός, Δήμαρχος Αμφίπολης
-Ευθύμιος Φωτόπουλος, Δήμαρχος Δέλτα
-Παρασκευάς Πατσουρίδης, Δήμαρχος Διδυμοτείχου, καθώς και οι

-Αθανάσιος Παπαγεωργίου, Γενικός Γραμματέας Δήμου Αμπελοκήπων-Μαινεμένης
-Παρασκευάς Τσογκαρλίδης, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Πυλαίας
-Ιγνάτιος Χαραλαμπίδης, Επικεφαλής Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Πυλαίας
-Αλεξάνδρα Ανανίκα, Στέλεχος Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Δήμου Πυλαίας
-Χρήστος Πάρτσιας, Επικεφαλής Ευρωπαϊκών Έργων και Προγραμματισμού Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.