Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Τρελή… νίκη για Ολυμπιακό Βόλου, 4-3 την Παναχαϊκή

Τρελή… νίκη για Ολυμπιακό Βόλου, 4-3 την Παναχαϊκή | onsports.grΤην δεύτερη νίκη του στα play offs της Football League πανηγύρισε ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς σ’ ένα… τρελό ματς, επικράτησε 4-3 της Παναχαϊκής.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους… οιωνούς για τους Αχαιούς, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό, ο Στεργίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα του Ολυμπιακού Βόλου και με πλασέ έκανε το 1-0 για την Παναχαϊκή. Ωστόσο, η αντίδραση των «ερυθρόλευκων» ήταν άμεση και στο 14’ ο Διαμαντόπουλος με σουτ, έπειτα από κόρνερ του Μπουτζίκου έφερε το ματς στα ίσια και στο 25’ ο ίδιος παίκτης με εύστοχο πέναλτι, μετά από χέρι του Κάργα, έκανε την ανατροπή για τους γηπεδούχους (2-1). Το προβάδισμα των Βολιωτών χάθηκε άμεσα, καθώς στο 28’ ο Γκαντιάγκα με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια (2-2).
Το παιχνίδι είχε… τρελό ρυθμό και στο 30’ ο Διαμαντόπουλος με το τρίτο προσωπικό του τέρμα, διαμόρφωσε το 3-2, ενώ επτά λεπτά αργότερα, έγινε… σερβιτόρος, καθώς έκανε την ασίστ στον Μπιτάνγκ, ο οποίος με σουτ «έγραψε» το 4-2. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Παναχαϊκή προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 68’ με τον Καρβουνιάρη, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το τελικό 4-3.
Ολυμπιακός Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κολίτσι, Καρράς (86' Κεσίδης), Μπουτζίκος, Μπάρμπας (46' Ρόκας), Γιαλούσης, Μακρυδημήτρης, Κυζιρίδης, Σκοπελίτης (64' Ζέρης), Μπιτάνγκ, Νικολιάς, Διαμαντόπουλος.
Παναχαϊκή (Δημήτρης Σπανός): Παπαδόπουλος, Άλλα (46' Καρβουνιάρης), Κάργας, Στεργίδης, Μπουντόπουλος (46' Κορέτα, 82' Μαζιώτης), Χούσα, Τρίγκας, Χαρτσιάς, Γκαντιάγκα, Μαρουκάκης, Μασούρας.