Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Μόνο με τη «φανέλα», δε βλέπεις προκοπή , 3-3 Απόλλωνας και ΑΕΚ


Ματσάρα στη Ριζούπολη, 3-3 Απόλλωνας και ΑΕΚ | onsports.grΣτην Κόρινθο, κόντρα στην Παναχαϊκή, ήταν μια «κακή παρένθεση». Απέναντι στον Απόλλωνα, όμως, ήταν… καμπάνα που ήχησε γερά στα αυτιά των παικτών και του προπονητικού επιτελείου της «Ένωσης».

Κάνοντας ίσως το χειρότερο φετινό παιχνίδι της, η ΑΕΚ πήρε τον βαθμό από τον Απόλλωνα έπειτα από το 3-3 στη Ριζούπολη, όμως η εικόνα της ομάδας του Δέλλα μόνον καλή δεν ήταν, στη Ριζούπολη.
Η αναμέτρηση δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για τις άμυνες των δύο ομάδων που πιάστηκαν… μετεξεταστέες. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 24’ άνοιξαν το σκορ με τέρμα του Τζιώρα.
Η απάντηση από την ΑΕΚ ήρθε στο 37’ όταν ο Κρισάντους με κοντινή προβολή έκανε το 1-1. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, για ακόμα μία φορά υπήρξαν αρκετά κενά στην άμυνα της ΑΕΚ και ο Ανγκούλο έκανε το 2-1.
Στο δεύτερο μέρος, ξανά ο Κρισάντους ήταν αυτός που έδωσε τη λύση για την ΑΕΚ, καθώς ισοφάρισε σε 2-2 πετυχαίνοντας το δεύτερό του προσωπικό τέρμα.
Στο 81΄ σημειώθηκε το γκολ του αγώνα, καθώς ο Σουάνης λίγο μπροστά από το κέντρο έκανε το 3-2 πιάνοντας στον ύπνο τον Καραγκιολίδη. Ακόμα και τότε όμως, η ΑΕΚ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με εντυπωσιακό σουτ του Μπαρμπόσα έκανε το τελικό 3-3.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Ταϊρης, Βασιλαντωνόπουλος, Κύργιας, Γκόλιας, Κοτσώνης, Ψιάνος, Λαγός (78' Σουάνης), Βάντερσον, Φαρινόλα, Τζιώρας (87' Καραδέμητρος), Ανγκούλο (69' Ηρακλής)
ΑΕΚ: Καραγκιολίδης, Ρόβας, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος (80' Κορδέρο), Πεταυράκης (63' Σοϊλέδης), Γιόχανσον, Ανάκογλου (68' Ντούνης), Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Κρισάντους.


Ντέρμπι… αδιαφορίας
Στο «Αλκαζάρ», σε ένα αδιάφορο παιχνίδι από βαθμολογικής άποψης, η Λάρισα με πρωταγωνιστή τον Πίντο πήρε τη νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου με 2-0.
Στο 37' ο επιθετικός των «βυσσινί» με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ, ενώ τρία λεπτά αργότερα με κοντινό πλασέ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Μπόγιοβιτς έπιασε την κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ριμπέιρο, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κολίτσι.
Το… κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου το έβαλε στο 81' ο Σαρακατσάνος, ο οποίος με ψαλιδάκι έστειλε τη μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα του Κολίτσι.
ΛΑΡΙΣΑ: Αποστολίδης, Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Κοντοδήμος, Μπανούσης (62' Μελισσάς), Πινδώνης, Κορεία Σίλβα, Ριμπέιρο, Μπόγιοβιτς (87' Παμλίδης), Πίντο (77' Μουλόπουλος)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κολίτσι, Μπουτζίκος, Καρράς, Γιαλούσης, Μπάρμπας, Μακρυδημήτρης (46' Κυζιρίδης), Τριανταφυλλάκος, Θέος, Μπιτάνγκ (65' Σκοπελίτης), Νικολιάς, Διαμαντόπουλος