Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015

ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Φανταστείτε ένα Κράτος που ο αντιπρόεδρος της Βουλής του δέχεται πρόστιμο για φοροδιαφυγή εκατομμυρίων ευρώ και παραμένει στη θέση του εκπροσωπώντας τον ελληνικό λαό. Φανταστείτε ένα Κράτος που ο αρχηγός πολιτικού κόμματος που πρεσβεύει την εθνική σωτηρία κατηγορείται από τους εισαγγελείς για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και παραμένει στη θέση του εκπροσωπώντας τον ελληνικό λαό. Φανταστείτε ένα Κράτος που ο πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας και ο πρόεδρος της εθνικής ομοσπονδίας του ποδοσφαίρου, υπεύθυνης για την προάσπιση του αθλητισμού, κατηγορούνται από τους εισαγγελείς για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.
Φανταστείτε ένα Κράτος που προειδοποιεί ότι δεν θα εξυπηρετήσει το χρέος της σε συνέχεια των κρατών Σομαλία, Σουδάν και Ζιμπάμπουε εκπροσωπώντας τον ελληνικό λαό. Φανταστείτε ένα Κράτος που προειδοποιεί ότι θα αποτελέσει το δίαυλο διοχέτευσης των μαχητών του ISIS στα έγκατα της Ευρώπης εκπροσωπώντας τον ελληνικό λαό. Φανταστείτε ένα Κράτος να απαιτεί να καθορίσει την πολιτική ασφάλειας της Ευρώπης στον 21ο αιώνα στα σύνορα με τη Ρωσία εκπροσωπώντας τον ελληνικό λαό
Φανταστείτε ένα Κράτος που αλλάζει τους Πρωθυπουργούς που εκλέγει ανά δύο έτη γιατί δεν είναι ικανοί να του εξασφαλίζουν με δανεικά την ευμάρειά του, όπως οι προηγούμενοι, ενώ ζητάνε συνεχώς φόρους φοβούμενοι την οργή του λαού. Φανταστείτε ένα Κράτος που οι δίκες αναβάλλονται συνεχώς μέχρι να έρθει προφανώς η ακυβερνησία και η αναρχία για να μην αποκαλυφθεί η εγκληματική οργάνωσή του. Φανταστείτε ένα Κράτος που ενημερώνεται από υπερχρεωμένα μέσα ενημέρωσης που εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό. 
Φανταστείτε ένα Κράτος που πιστεύει ότι κατέχει την απόλυτη αλήθεια, είναι το εκλεκτό του Θεού και όλοι είναι εναντίον του
Φανταστείτε ένα Κράτος που στην πλειοψηφία του να επιζητά την καταστροφή του για να σωθεί, αδιαφορώντας για την οικονομική και κοινωνική ανατίναξη της Δύσης και των επιτευγμάτων της τους τελευταίους αιώνες.
Φανταστείτε ένα Κράτος που ο Βασιλιάς δυνάστης του είναι ζωντανός, υπεράνω όλων και καθορίζει τη μοίρα του, αποσπώντας την από την Ευρώπη και την ελευθερία της.
Φανταστείτε αυτό το Κράτος να το λέγανε και Ελλάδα και τι αξιοπιστία και σεβασμό θα είχε. 
Ευτυχώς η Ανάσταση είναι κοντά πια και η Ελλάδα δεν είναι αυτό το Κράτος…
 
 thedayaftergr.blogspot.gr