Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

14,3 εκατομμύρια ευρώ για εγκεκριμένα νέα έργα αποχέτευσης σε Δερβένι και Ξυλόκαστρο από τον Νίκο Ταγαρά (VIDEO)


Δείτε στο βίντεο δηλώσεις από τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Ηλία Ανδρικόπουλο, τον αρχηγό της Μείζωνος μειοψηφίας τιυ Δήμου κ. Βλάσιο Τσιώτο, τον τ. Δήμαρχο Ευρωστίνης κ. Δημητριο Δούσκα και την Πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας Δερβενίου κα.  Διαμάντω Δενδρινέλη    να μιλούν για τα έργα αποχέτευσης που ενέκκρινε ο αναπληρωτής Υπουργός ΠΕΚΑ κ. Νίκος Ταγαράς  σε Δερβένι και Ξυλόκαστρο και τα οποία μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα.
Πρόκειται για το έργο «Αποχετευτικό Δίκτυο Λυμάτων Δήμου Ευρωστίνης - Επέκταση και Αναβάθμιση Βιολογικού Καθαρισμού Ξυλοκάστρου» που αφορά το σύνολο των έργων που απαιτούνται για την αποχέτευση των λυμάτων της παραλιακής ζώνης, της περιοχής του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, συνολικού προϋπολογισμού 10.187.860 ευρώ.
Επίσης ο Νίκος Ταγαράς ανακοίνωσε ένα ακόμη έργο για την περιοχή του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και ειδικότερα το «Αποχετευτικό Δίκτυο Λυμάτων Δήμου Ευρωστίνης Επέκταση και Αναβάθμιση Βιολογικού Καθαρισμού Ξυλοκάστρου. Τμήμα 2: Αποχετευτικά Δίκτυα Τ.Κ. Πιτσών – Λυκοποριάς». Το έργο αφορά στην κατασκευή δικτύου αποχέτευσης λυμάτων της παραλιακής ζώνης (κύριου και δευτερεύοντος αποχετευτικού αγωγού) στην περιοχή του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, δυτικά της Τ.Κ. Λουτρού από Τ.Κ. Πιτσών έως Τ.Κ. Λυκοποριάς, συνολικού προϋπολογισμού 4.146.341,46 ευρώ.