Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου -Εκδηλώσειις και αιμοδοσία στις 14-12-2014 και 17-12-2014

Εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια των αιμοδοσιών Δεκεμβρίου

‘ Το αίμα είναι ζωή ‘
 Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης καλεί όλους τους δημότες να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου «Οι φίλοι της ζωής» την  Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 από τις 09:00 π.μ. έως τις 13:30 μ.μ. και την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014 από τις 16:00 μ.μ. έως 20:30 μ.μ., στα γραφεία του Συλλόγου, Αγ. Βλασίου 20.
Όλοι Μαζί Μπορούμε, να διατηρήσουμε τον Δήμο μας αυτάρκη σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.
Ας μην περιμένουμε την ανάγκη να μας χτυπήσει την πόρτα.
Όλοι Μαζί Μπορούμε, να στηρίξουμε την εθνική προσπάθεια, ώστε η χώρα μας να καταστεί  Αυτάρκης σε Εθελοντικά Προσφερόμενο Αίμα.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης «οι Φίλοι της Ζωής», με αφορμή τις ημέρες των Εορτών και τις αιμοδοσίες του Δεκεμβρίου διοργανώνει εκδηλώσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τις ίδιες μέρες των αιμοδοσιών, κατά τις απογευματινές ώρες.
Οι εκδηλώσεις αυτές θα πλαισιωθούν με μουσική ορχήστρα, προσφορά των καλλιτεχνών συμπολιτών μας στα γραφεία του Συλλόγου μας, Αγ. Βλασίου 20.
Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου και ώρα 7.00 το απόγευμα, θα παρουσιαστεί μουσικό πρόγραμμα από τους δύο Γιάννηδες, τον κ. Γιάννη Ρασούλη (τραγούδι, κιθάρα) και τον κ. Γιάννη Κιμπιζή (τραγούδι, μπουζούκι).
Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου και ώρα 7.00 το απόγευμα, το μουσικό πρόγραμμα υπό την διεύθυνση του κ. Βασίλη Κοψιδά (μπουζούκι, τραγούδι), θα παρουσιαστεί από πενταμελή ορχήστρα η οποία θα αποτελείται από την κα Κάνυ Ηλία (τραγούδι), τον κ. Τζέκο Βαγγέλη (κιθάρα, τραγούδι), τον κ. Τζέλη Ιωάννη (σαξόφωνο, κλαρίνο, αρμόνιο) και την κα Μαίρη Τζαβάρα (τραγούδι).

Στην γιορτή αυτή ο Σύλλογός μας θα προσφέρει μεζέδες, κρασί και γλυκίσματα στους Εθελοντές Αιμοδότες και στους συμπολίτες και φίλους του Συλλόγου μας. 
Σας ευχόμαστε  Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος με Υγεία σε όλους και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπολίτες που στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια την αιμοδοσία και το Σύλλογο στις δράσεις του.
Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς του Συλλόγου μας και ιδιαιτέρως τον Μεγάλο Χορηγό μας την εταιρεία ΦΥΡΚΟ Α.Ε. και την κα ‘Άννα Κοντονή.
Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Σύλλογος μας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα τα οποία θα διανείμει σε ευπαθείς οικογένειες του Δήμου μας.
Σε αυτή την γιορτή της Αιμοδοσίας Σας περιμένουμε όλους Κοντά μας.
Με εκτίμηση,  
Το Διοικητικό Συμβούλιο