Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ».



             ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ                        
               ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
               …………………………………………………                                                    


            Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την  21η Οκτωβρίου 2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00 σε τακτική συνεδρίαση για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.                   Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου σε Σώμα.

2.                  Διαγραφή ή μη οφειλών από τον υπ’ αριθ.01/02-01-2014 βεβαιωτικό κατάλογο παραχώρησης λιμενικού χώρου, έτους 2012.

3.                  Διορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για άσκηση προσφυγής κατά αποφάσεων επιβολής προστίμου του Λιμεναρχείου Κορίνθου.

4.                 Αποδοχή και κατανομή ποσού από χρηματοδότηση Π.Δ.Ε. του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας. Ορισμός εκπροσώπου, υπεύθυνου του λογαριασμού διαχείρισης. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού, έτους 2014.

5.                  Διάθεση πιστώσεων τρέχοντος προϋπολογισμού του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.

6.                 Λήψη απόφασης περί ορισμού ενός (1) Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου με τον αναπληρωτή του για την Επιτροπή Παραλαβής Εργασιών, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67 και 70 του Π.Δ. 28/80.

                                                               Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
                                                               ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ  ΜΑΡΙΝΗΣ