Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Γιάννης Βαρδής: Ο πατέρας μου είναι μια χαρά!

giannis

Μία ψευδής είδηση για το “θάνατο” του τραγουδιστή και τραγουδοποιού, Αντώνη Βαρδή, ασφαλώς και συγκίνησε πολύ κόσμο. Ευτυχώς, όμως, επρόκειτο για ένα κακόγουστο ψέμα.
Πολλά μέσα αναπαρήγαγαν την είδηση και πολλοί απλοί άνθρωποι στα social media έπεσαν στην παγίδα και άρχισαν να ποστάρουν τα συλλυπητήριά τους.
Ο γιος του δημοφιλή τραγουδιστή, Γιάννης Βαρδής, έσπευσε, όμως, να διορθώσει το τραγικό λάθος και να διαψεύσει τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον πατέρα του να έχει φύγει από τη ζωή:
Ρε παιδια τι λετε??? μια χαρα ειναι ο πατερας μου”, έγραψε ο επίσης τραγουδιστής, γιος του Αντώνη Βαρδή, Γιάννης Βαρδής.
Μάλιστα, σημείωσε πως θα ήθελε να ξέρει ποιος έβγαλε μία τέτοια είδηση: “Καποιος να μου βρει τον κυριο που εγραψε οτι εφυγε ο πατερας μου. Να μαθω ποιος ηθελε να παρει ακομα κ τωρα λαμψη απο ενα φωτεινο ανθρωπο”.
Ένα μεγάλο συγγνώμη κι από εμάς που δεν πιστέψαμε πως θα υπήρχε ένας τόσο… πειραγμένος εγκέφαλος που θα μπορούσε να διαρρεύσει μία τέτοια είδηση. Το λάθος μας δεν σβήνει με μία συγγνώμη, αλλά όσοι μας διαβάζουν συχνά, γνωρίζουν καλά πως δεν θα μπορούσαμε να διανοηθούμε να εξαπατήσουμε κάποιον αναγνώστη μας και πολύ περισσότερο να δημιουργήσουμε αναστάτωση σε οποιαδήποτε οικογένεια.

υστερογραφα