Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Μετά τις αγορές η… ώρα της Μέρκελ

merkel1000
Σήμερα το μεσημέρι φτάνει στην Αθήνα η Άνγκελα Μέρκελ, σε ένα ταξίδι – αστραπή, καθώς η Γερμανίδα Καγκελάριο θα αναχωρήσει από τη χώρα μας μετά τις 20.00 το βράδυ.
Όπως είναι φυσικό η Αθήνα θα αποτελέσει φρούριο, καθώς θα απαγορευτούν  οι συγκεντρώσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ που θα φύγει η κα Μέρκελ, ενώ γενικά αρκετή ταλαιπωρία περιμένει και τους οδηγούς που θα κινηθούν σε συγκεκριμένους δρόμους.
Στις 15:15 η κα Μέρκελ μαζί με τον Πρωθυπουργό θα συμμετάσχουν σε φόρουμ με νέους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε καινοτόμους τομείς. Στις 16.20 οι δύο πρωθυπουργοί θα συναντηθούν με εκπροσώπους θεσμικών φορέων και εκπροσώπους μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Στις 17.30 το απόγευμα η Γερμανίδα Καγκελάριος θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου για την επίσημη συνάντηση με τον κ. Σαμαρά και μετά θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους ελληνικών και ξένων ΜΜΕ. Το βράδυ και πριν αναχωρήσει η Γερμανίδα καγκελάριος  θα παραθέσει επίσημο γεύμα ο Πρωθυπουργός.
Όσον αφορά το τι περιμένει η κυβέρνηση απ’ αυτήν την επίσκεψη, ουσιαστικά στο Μαξίμου περιμένουν από την Μέρκελ να μιλήσει με καλά λόγια για την πρόοδο της ελληνικής οικονομίας, μετά και την έξοδο στην αγορά. Παράλληλα, θα εγκαινιάσει θα εγκαινιάσει το ταμείο ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ενώ αναμένεται να αναφερθεί και σε κοινές δράσεις Ελλήνων και Γερμανών επιχειρηματιών.

ysterografa.gr