Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ο Χίτλερ πέθανε στη Βραζιλία το 1984. Και είχε φιλενάδα... (photo)

Hitler
Twitter@EmOikonomidis
Η μαγεία της συγγραφής ενισχύεται εκ των προτέρων από την ευχέρεια που δίνει σε κάθε αναγνώστη να καταλάβει και να κατανοήσει ό, τι ο ίδιος θέλει. Είναι δηλαδή εξαιρετικά ανεκτική στις πολλαπλές ερμηνείες του περιεχομένου της.
Κάποιες φορές, το ίδιο συμβαίνει και με ορισμένες φωτογραφίες. Όταν λοιπόν ο γραπτός λόγος και η εικόνα συνταιριάζουν, προκύπτει βιβλίο σύμφωνα με το οποίο η ενσάρκωση της παράνοιας, ο άνθρωπος που έπνιξε στο αίμα την ανθρωπότητα κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, και λίγο έλειψε να… κερδίσει, δεν πέθανε στο καταφύγιό του στο Βερολίνο, αυτοκτονώντας, αλλά το… 1984.
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει βιβλίο της Simoni Renee Guerreiro Dias με τίτλο “Ο Χίτλερ στη Βραζιλία. Η ζωή και ο θάνατός του”, που αποκαλύπτει η “Daily Mail”, και σύμφωνα με το οποίο ο Αδόλφος Χίτλερ έζησε στη Βραζιλία όπου και πέθανε το 1984, σε ηλικία 95 ετών.
Το βιβλίο μάλιστα δημοσιεύει και φωτογραφία που, υποτίθεται ότι δείχνει τον Χίτλερ μαζί με τη φιλενάδα του στη Βραζιλία. Σύμφωνα με τη θεωρία συνωμοσίας που γίνεται βιβλίο, ο Χίτλερ διέφυγε από το Βερολίνο τη στιγμή που έμπαιναν σε αυτό οι Σύμμαχοι, και με χάρτες που του χορήγησαν σύμμαχοί του από το Βατικανό, ταξίδεψε πρώτα στην Αργεντινή και μετά στην Παραγουάη, για  να καταλήξει τελικά στη Βραζιλία.
Η συγγραφέας του βιβλίου υποστηρίζει ότι ο Χίτλερ είχε υιοθετήσει το όνομα Αδόλφος Λέιπζιγκ, και σκοπεύει να ζητήσει εξέταση dna για τη σορό του τελευταίου, καθώς εκτιμά ότι θα επιβεβαιώσει τη θεωρία της πως πρόκειται για τον Χίτλερ.
Όσο για τη φιλενάδα του Χίτλερ, λεγόταν… Κουτίνγκα.

ysterografa.gr