Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Καμπάνια ενημέρωσης της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών





Με αφορμή την 25η Νοέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και στο πλαίσιο της υλοποιούμενης πανελλαδικής εκστρατείας της ΓΓΙΦ για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σε θέματα βίας κατά των γυναικών, σας κοινοποιούμε:

α. το νέο ενημερωτικό φυλλάδιο για την ενδοοικογενειακή βία «Βία κατά των Γυναικών: Δεν είσαι η μόνη, δεν είσαι μόνη» * και

β. την ηλεκτρονική διεύθυνση http://womensos.gr/kampanies-mme/ του microsite για τη βία κατά των γυναικών, όπου θα βρείτε αναρτημένο το νέο τηλεοπτικό σποτ για τα συμβουλευτικά κέντρα γυναικών σε όλη την Ελλάδα.

Για κάθε περαιτέρω πληροφορία σχετικά με τις πολιτικές που αναπτύσσει η ΓΓΙΦ για την πρόληψη και καταπολέμηση όλων των μορφών βίας κατά των γυναικών, μπορείτε να απευθύνεστε στην αρμόδια Δ/νση Εργασιακών Σχέσεων και Κοινωνικής Πολιτικής της υπηρεσίας (τηλ. 2131511114, 2131511113) ή να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα μας www.isotita.gr, καθώς και στο http://womensos.gr/.