Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

"΄Εβρεξε" πεντάρες σήμερα στο Κύπελλο Κορινθίας


 

Άνετη νίκη με 5 - 0  σημείωσε ο Αστέρας Δερβενίου στο σημερινό εντός έδρας αγώνα του στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" επί του Άρη Βοχαϊκού και προκρίθηκε στην επόμενη   (Γ')  φάση του Κυπέλλου Κορινθίας. Οι παίκτες του Δημήτρη Γαλάνη δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση των «κίτρινων» και προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο με τέρματα του Αντωνόπουλου. Στην επανάληψη, αρχικά ο Πεθαίνος σημείωσε το 3-0, για να ανεβάσει ακόμα το σκορ ο Αναγνωστόπουλος στο 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε με φοβερό σουτ ο Γκόλγκαρης, δίνοντας διαστάσεις στην άνετη επικράτηση της ομάδας του.
Μέ το ίδιο σκορ 0 - 5 νίκησε εκτός έδρας ο Τενεάτης Αθικών τα Ταρσινά '07.
Οι Άγιοι Θεόδωροι,  χρειάστηκαν  ημίωρη παράταση, για να κάμψουν την αντίσταση του  ΑΣ Λουτράκι, που προηγήθηκαν με τον Σκλάβο, ενώ η ομάδα του Τάκη Ρέμμα, ισοφάρισε στο 83΄ με πέναλτι του Καλογήρου. Στην παράταση οι Άγιοι Θεόδωροι με γκολ που σημείωσαν οι Λουκάς, Καρβέλης και Γεωργακόπουλος πήραν τη πρόκριση με τελικό σκορ 4-1, .

Στην επόμενη φάση πέρασε και ο Πανεμεατικός μετά το εκτός έδρας 0 - 2 επί της Περαχώρας. Τα «λιοντάρια» προηγήθηκαν μόλις στο 2’, με τον Κωστούρο ,.ενώ το τελικό 0 - 2 σημείωσε στο 61’  με φοβερό σουτ του Τζίνη έξω από την περιοχή.
Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κορινθίας προκρίθηκε η Θύελλα Πετρίου, η οποία και επικράτησε εύκολα του Αετού Κρυονερίου με 3-1 με τέρματα δύο του Κοσμά και ένα του Μανάβη. Ο Αετός μείωσε στο τελικό 3-1, με εύστοχο  πέναλτι του Πετούμενου.

 
Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Αστέρας Δερβ. - Άρης Βοχ. 5 - 0
Περαχώρα - Παννεμεατικός 0 - 2
Ταρσινά ’97 - Τενεάτης    0 - 5
 Θύελλα Πετρίου - Αετός Κρυονερίου 3 - 1
Άγιοι Θεόδωροι - ΑΣ Λουτράκι 1 - 1 ( 4 - 1 παράταση)

Στην επόμενη φάση έχουν προκριθεί οι Ελλάς Βέλου, Ατρόμητος Χιλιομοδίου, Κύψελος, Ηρακλής Ξυλοκάστρου , Σολωμός, Ολυμπιακός Λουτρακίου,  Πανευρωστινιακός,  Ισθμιακός,  Αναγέννηση, Πέλοπας, Νέοι Στιμάγκας , Αστέρας Δερβενίου , Τενεάτης Αθικών , Άγιοι Θεόδωροι, Πανεμεατικός και Θύελλα Πετρίου.