Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Σε δόσεις η πρεμιέρα της Football League - Τα φώτα σε Πάτρα και Δράμα


Τα φώτα σε Πάτρα και ΔράμαΣε δόσεις η πρεμιέρα της Football League, με τη δεύτερη να σερβίρεται σήμερα με έξι αναμετρήσεις. Τα βλέμματα συγκεντρώνουν οι αναμετρήσεις σε Πάτρα και Δράμα, μεταξύ της Παναχαϊκής και του Αστέρα Μαγούλας, αλλά και της Δόξας κόντρα στη Νίκη Βόλου αντίστοιχα.

Στο Παμπελοποννησιακό, οι Αχαιοί θα προσπαθήσουν να ξορκίσουν την κατάρα που τους θέλει να μην κερδίζουν σε πρεμιέρα της δεύτερης κατηγορίας για περισσότερο από δύο δεκαετίες. Ετσι, η ομάδα του Τιμόθεου Καβακά καλείται να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί κόντρα στον σύλλογο της Δυτικής Αττικής, που έδειξε πάντως τα δόντια του κόντρα στον Λεβαδειακό για το Κύπελλο.
Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, κεντρικό πρόσωπο δεν είναι άλλος από τον Παναγιώτη Τζαναβάρα που επιστρέφει ως αντίπαλος στην πόλη της Δράμας. Οι Βολιώτες μετά τη νίκη σε βάρος του Πανθρακικού ταξίδεψαν στη μακεδονική πόλη με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία αλλά και τον Ιβάν Γέσιτς που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του.
Στο στρατόπεδο των γηπεδούχων λείπει η ηρεμία μετά την απόσυρση της εγγυητικής από τον πρώην μεγαλομέτοχο Θανάση Σάμιο στις αρχές της εβδομάδας. Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, ενδιαφέρον ματς στα Ψαχνά, μεταξύ Ηρακλή και Χανίων, όπως και στο Μενίδι όπου ο Αχαρναϊκός υποδέχεται τον Παναιγιάλειο.


NOTIOΣ ΟΜΙΛΟΣ
1η (29/9)
Ηρακλής Ψαχνών - ΑΟ Χανιά
Επισκοπή - Φωστήρας
Φωκικός - Καλλιθέα
Αχαρναϊκός - Παναιγιάλειος
Παναχαϊκή - Αστέρας Μαγούλας
Βύζας Μεγάρων - Πανηλειακός 1 - 2
Ολυμπιακός Βόλου - Γλυφάδα