Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Μπάγεβιτς: Στόχος δεν είναι μόνο η άνοδος - Η… περιπέτεια της ΑΕΚ στα… χωράφια της Γ’ Εθνικής ξεκινάει

Dusan-Bajevic
Η… περιπέτεια της ΑΕΚ στα… χωράφια της Γ’ Εθνικής ξεκινάει την Κυριακή, με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος θα είναι απών, λόγω της κηδείας της μητέρας του, να λέει δύο λόγια στους κιτρινόμαυρους δίνοντας το στίγμα του ενόψει της νέας αρχής για την Ενωση.
 Ο Ντούσκο, εμφανώς επηρεασμένος από τον χαμό της μητέρας του μίλησε για λίγα λεπτά στους ποδοσφαιριστές και τους τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουν με νίκη την Κυριακή, ενώ παράλληλα τους ζήτησε να είναι σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς συγκεντρωμένοι και να ξέρουν πως τόσο ο ίδιος όσο και το τεχνικό επιτελείο τους πιστεύουν, γι’ αυτό και επέλεξαν να είναι εκεί.

"Την Κυριακή ξεκινάμε το πρωτάθλημα και είναι μια περίεργη κατάσταση για όλους μας. Πρέπει όμως να προσαρμοστούμε στα δεδομένα και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη και πρέπει όλοι σας να είστε συγκεντρωμένοι.

Δεν θα είναι εύκολο πρωτάθλημα αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σας γι’ αυτό και σας επιλέξαμε να είστε εδώ. Σας εύχομαι να έχετε υγεία και στο τέλος της σεζόν να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι", ήταν τα λόγια του εκτελεστικού διευθυντή της ΑΕΚ προς τους παίκτες.