Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

“Σόου” Στοχ και... όργια Δελφάκη στην Τούμπα

Ο Μίροσλαβ Στοχ πέτυχε δύο γκολ (το ένα καταπληκτικό), έδωσε μία ασίστ και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου με 4-1. Από ένα λάθος πέναλτι σε κάθε ομάδα καταλόγισε ο διαιτητής Δελφάκης που ελέγχεται και για τη φάση του πρώτου γκολ του “δικεφάλου του βορρά”.

Οι παίκτες του Στέφενς κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 31ο λεπτό όταν από την σέντρα του Λούκας ο Αθανασιάδης πήρε την κεφαλιά (στο όριο του φάουλ από τον Παντίδο) και ο Σαλπιγγίδης από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. Τρία λεπτά αργότερα ο Στοχ έστειλε τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γιαννακόπουλου και το 1-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ παρουσίασε ακόμα καλύτερο πρόσωπο και έφτασε σε δεύτερο γκολ με ένα φοβερό σουτ του Στοχ στο 54΄. Στο 69΄ο Τζιόλης με δυνατό σουτ ανάγκασε σε εντυπωσιακή επέμβαση τον Γιαννακόπουλο, ενώ ο Πανιώνιος άγγιξε την μείωση του σκορ με τον Λάζνικ στο 72΄.

Το ματς ουσιαστικά τελείωσε στο 76ο λεπτό όταν ο Μίροσλαβ Στοχ μετατράπηκε από σκόρερ σε δημιουργό σερβίροντας για τον Κίτσιου ο οποίος με εξαιρετικό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιαννακόπουλου για τρίτη φορά.

Στο 80ο λεπτό ο διαιτητής καταλόγισε λανθασμένα πέναλτι υπέρ του Πανιωνίου για χέρι του Σαλπιγγίδη και ο Αραβίδης νίκησε τον Χακόμπο από την άσπρη βούλα.

Τα λάθη του Δελφάκη συνεχίστηκαν καθώς στο 83΄το αντικανονικό μαρκάρισμα του Κούρντι στον Στοχ ήταν έξω από την περιοχή. Ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ και ο Σλοβάκος με εκτέλεση α λα Πανένκα πέτυχε το τέταρτο γκολ της ομάδας του και το δεύτερο προσωπικό,διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Κίτσιου (89' Κωνσταντινίδης), Κατσουράνης, Βιτόρ, Σκόνδρας, Κάτσε, Τζιόλης, Πέρεθ Μαρτίνεθ, Στοχ, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης (86' Βούκιτς).

Πανιώνιος (Νίκος Παντελής): Γιαννακόπουλος, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Κούρος, Καλτσάς, Μητρόπουλος, Μενδρινός, Κολοβός, Ντούνης, Αραβίδης.